torsdag 27. oktober 2011

Torsdag 27.oktober.

Ettermiddagen går litt for fort. Eller.....eigentleg har den gått ganske sakte, for eg har fått holdt på med mykje av det eg har lyst til. (Meir enn normalt). Likevel, no nærmar klokka seg sju og tid for årsmøte i musikken. Då går tida litt for fort att.
Steffen er ute og leiker med venene sine. Om eg ikkje tar heilt feil, går det i gøymsel. Det er jo gøy! Det skjer at eg hiv meg med, eg også, men ikkje i dag. I dag har eg berre holdt på med musikk.
Sidan eg stort sett er åleine heile uka, kan eg sikkert vente meg ein som kjem inn døra 2 minutt på sju. Sånn akkurat tidsnok til at eg kjem meg på møtet. Det held det........Så får eg sjå om eg fullfører heile øvinga i dag, eller om eg kapitulerer litt tidlegare. Eg har liksom ikkje heilt spelemodus i kveld. Formen er heilt fin, men av uforklarlege årsaker kjenner eg berre at eg ikkje har så valdsamt lyst å spele. Det skjer ikkje ofte, men det hender seg.

Ronaldo har forsøkt seg på erotisk dans. Sikkert ikkje noko vakkert syn. Fotballspelarar er ikkje av dei mjukaste.
Så har vi han som ringte politiet av di han trudde at månen var ein UFO. Slå den!
Mote-Vanessa skiller seg. Eg har aldri høyrt om ho....... Sikkert interessant for andre.
De rødgrønne gambler med din pensjon. Javel. Det går vel sikkert bra det også. Det er no akkurat no eg lev. Eg veit vel ikkje eingong om eg nokon sinne får bruk for pensjonen. (Eg håpar jo det). Det bekymrer meg lite med andre ord.
Nordmenn vet for lite. Vi veit ikkje kor mange muslimar som bur i landet. Som om eg føler behov for å vite det??

Nei, klokka er plutseleg ti på sju. Kanskje eg skal kome meg i klærne og gjere meg klar for bilnøkkelskiftehendertid. I morgon er det fredag og helg. Eg gler meg:=)

Ha ein fortreffeleg kveld!!!

Hasta pronto.

I want you tonight......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar