mandag 17. oktober 2011

Måndag 17.oktober.

Eg har sommarfuglar i magen......

Det er 75 dagar att av året. 2011. Eit greit år eigentleg. Det har vore fleire tragiske hendingar, men ingen av dei har direkte påvirka meg. Så når det gjeld meg sjølv, har året sett under eitt vore bra.
Det er 17.oktober. Kor mange av dåke veit at akkurat på denne datoen i 1986 fekk Lillemhammer avslag på sin søknad om å arrangere OL? Det er også FN's ofisielle dag for avskaffelse av fattigdom. (For det kjem jo til å skje....).
I dag er den norske epledagen! Et norsk eple er nesten synonymt med norsk matproduksjon, og eplet er den frukten vi alle føler er vår nasjonale frukt. Jaja, det har eg ikkje tenkt så nøye over at det gjer noko. Det stemmer sikkert.
17.oktober er sikkert ein fin dato i mange samanhenger........ Eg veit eigentleg ikkje så mykje om den. Kanskje det har vore nokre store historiske hendingar knytta til akkurat denne datoen? I så fall burde eg kanskje vite det, men eg koplar ikkje no i alle høve. Med andre ord: Det ringer ingen bjeller!:=)

Eg sit her og skal motivere meg opp til å rette prøver. Eg har tatt med meg to klassesett med prøver og eitt med stiler heim for å få unna litt no når eg har vore borte. Heller tvilsamt at eg kjem i mål med alt i kveld, men eit stykke på veg kjem eg vel. Forhåpentlegvis blir det litt tid til å bake også. Om ikkje kake, så i alle fall litt knekkebrød. Etter å ha levd ei uke på loff og noko som liknar på grove rundstykker), men som sikkert berre er loff +, kjenn eg at eg verkeleg vil bake noko grovt. Ingrediensane står no der, så blir det jo "spanande" å sjå kven (ops.....kor var tankane henne no???) KVA ein endar opp med. Kven, kva.......kva er forskjellen?? Jaja......Det er sikkert dei her små sommarfuglane som ikkje vil slutte å vingle med vingane sine:=) Hahaha........

Mjelde gleder seg som ein drittunge til kampen mot Brann. Så flott for han! Håper verkeleg han får ein storaften då:=) (Nope....Håpar jo ikkje det, eg heier meir på Brann...). Det vil sikkert gje han ei form for lykkerus om det skjer.
"Det finnes nok mye husmorporno på låven." "Jakten-Bente" har tydlegvis gjeve ein sex-boks (kva no det inneberer) til ein av frierane. Ho frykta det skulle bli klein stemning av det. Det gjorde det tydlegvis ikkje, sidan det stod "frykta" i fortid. Hallo? Kva mann ville ikkje blitt overraska av ei slik gåve? Dei fleste sikkert i positiv form. Hahaha.....Det er godt ho har guts! - Ragnar fortalte jo at han ikke hadde vært i et fast forhold før. Så da tenkte jeg at han kunne lese seg opp litt, forklarer bonden. Hahaha, så utspekulert. Det kunne jo nesten ha vore meg:=) Men berre nesten. Eg trur kanskje eg ville styrt meg. Litt risky ting å gjere, men dog sikkert bra.

Famefuckers vokser på trær, de er overalt.  Kva i alle dagar er famefuckers. Eg kan sjølvsagt prøve å ressonere meg fram til det, men eg trur kanskje det er best å la vere. Eg veit på førehand kor det vil ende.
Trur kanskje det er noko med at det er vansklegare å halde på kjærleiken om ein er i rampelyset (?). Ha, det var ei forklaring langt innanfor grensa av kva ein kunne ha forventa herifrå! Framskritt!!!

For dei som ikkje er lei av å sjå Ashton Kutcher naken, fortsetter filmen han er med i denne kveld. Grip sjansen!!! No har eg ikkje sett han naken før, så eg kan vanskeleg vere lei det. Trur likevel eg står over. Det er ein annan eg har meir lyst å sjå naken:=)

Stilte opp fordi det er morsomt å posere. Jau, jau..... Norum-jenta på 22 år syns sikkert det er morosamt. Det står tydlegvis at ho er langt i frå den einaste som syns det. (Det er snakk om veldig lite klede). Jaja.....Det er no vel langt i mellom det å synes det er morosamt, til det å faktisk gjere det offentleg. Det er nok ikkje eg som hadde turt det. Ikkje av di eg bryr meg så mykje om korleis eg ser ut...... Eg trur likevel eg ville forbeholdt slike bilete til enkeltpersonar og ikkje for "alle". Norum-jenta er veldig søt og fin då, men slett ikkje alle er det, så ein må ikkje vere "smekker" for å stille opp.

Du må vere skikkeleg babe......Og ha over C-cup, bleika hår, Harley og ramsalt humor for å være en ekte bikerbabe. Hahaha.....Stakkars meg, eg vil aldri kunne bli ei ekte berte. Det einaste som held meg innanfor krava er cup-størrelsen, så der slit eg. Kva dei meiner med ramsalt humor, veir eg ikkje. Kan jo vere at eg har eit snev av det, då:=) (Burde eg vite kva det begrepet betyr??).

Nei, det her blei så som så..... Eg kjenner eg treng litt frisk luft. Eigentleg har eg lyst å gå ein tur på høgda, men i dette mørkret ville det vore litt tryggare med ei hand å halde i. Så då blir det vel ein kortare tur om ikkje det plutseleg dukkar opp ein spanade person som...........

Ha ein fin måndagskveld!

Hasta luego:=)

The butterflies lived all the way from the store and long time after I arrived at home.........
I'm lost in you.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar