lørdag 29. oktober 2011

Laurdag 29.oktober....

Eg treng ein som kan minne meg på at eg må ansette ein som kan snike seg inn i draumane mine når eg held på å vakne til liv ein laurdags morgon. Eg lærer ALDRI!! Å sjekke kva klokka er når ein kjenner at ein er på tur til å vakne, er aldri lurt. Då blir ein jo det....vaken. Så eg skal ansette ein som snik seg inn og seier "Berre søv vidare, du!!"

Jaja, no storkoser i alle høve Steffen og eg meg med deileg frukost og vi har heeeile dagen foran oss. Til no har vi berre sotte her og registrert at det er veldig mange fuglereir i nærområdet. Vi ser ikkje så mykje til fuglane, men dei må no vere her med tanke på at reira blir bygd. Trærne vaiar, men reira er like stødige:=)
Når trærne vaiar, har eg høyrt at det betyr at det er vind ute. Hmm...... Kva gjer vel det? Eg skal ikkje sitje inne heile dagen for det.

Først skal eg irritere meg litt over at ni av ti ikkje veit at det er forskjell på "og" og "også". Ein viktig forskjell. "Ni av ti" er min eigen lille statistikk eg har laga. "Æ vil og!" "Vi skal og på tur." "Æ vil ha pepperkaker og." Hallo?? Setninger utan meining!!! Dette er ein typisk feil som også førekjem i avisene våre (der det jobbar journalistar som eigentleg burde vite forskjellen. At den vanlege mann i gata kanskje aldri tenker over det, er ein ting, men når dei som har skriving som yrke ikkje veit det, så er det verre. Fremover er grimm på det, men det gjeld like fullt dei store avisene også. Ein kan jo ikkje slutte ei setning med og. (Hahaha....der gjorde eg det sjølv, utan at det blei feil!!). Og binder jo saman setningsledd og verb. "Æ vil og"? Vil og kva meir?
Skikkeleg stooor sak å ergre seg over ein laurdags morgon i Bakkanvegen 1. Haha!!
Neida......måtte no berre finne på noko:=)

Skavlan gikk svart i Sverige. Det innebærer at det svenske tv-selskapet fekk sendingsproblem og at store delar av det svenske folket ikkje fekk sjå statsministeren vår takke det svenske folket for støtten rundt 22.juli. Jaja...... Dei veit no om at han har takka, og det må no bety litt?!

Kastet seg på panseret. Mann kjørte videre. Wow.....det er i Oslo det skjer! Det er ukjent hva som var foranledningen til den ilske episoden på Grønland i Oslo mellom kvinnen og mannen fredag ettermiddag. Et øyenvitne sier til VG Nett at han oppfattet at mannen hadde tatt penger fra kvinnen.
- Hun hadde åpenbart time i frisørsalongen, for hun hadde masse ruller og sånt i håret. Da hun fikk tak i mannen, kastet han seg inn i bilen og startet motoren, sier øyenvitnet. Så køyrde han visst vidare med ho på panseret.
Eg veit ikkje heilt om eg ville ha kasta meg over panseret ei slik sak. Det er jo opplagt at om han har gjort noko "kriminelt" og skal kome seg unna, så bryr han seg vel neppe om ho som kastar seg over panseret. Litt av eit syn kanskje. Ei kvinne over eit panser og med håret fullt av rullar. Eit nydeleg syn med andre ord og noko å fortelje for borneborna i framtida.

Playboy-Daniela har lyst å danse for Solbakken! Hahaha.......Once in a lifetime experience!!! Det kan han vel ikkje svare nei til??? Ikkje berre danse, men nakendanse!

Slik sminker du deg som Mette-Marit. Nei, eg ser ikkje ut som ho, og har ikkje tenkt å sminke meg slik. Ho har vel proff hjelp, så med mindre ho deler på den, er det ikkje aktuelt.

Tor Milde slakter "Idol"-finalistene. Det var sikkert i går kveld. (Er det ikkje på fredagskveldane dei sender det programmet?). To firere og resten under. Mange toere. Flott:=)  "Tafattige versjoner". "Høy guttefaktor." "Holder neppe til mål." "Ødelegger en fin låt." "Søvnig og uiteressant sangstil." Lovorda hagla!!! Hahahaha...nope. Det er rett og slett ein Milde i sitt ess!! Stå på Tor:=)

Eg lurer på kor mange dagar det er att før vi rundar 7 milliardar menneske i denne verda. No har eg sett talet på menneske stige frå dag til dag. Det skiftar raskare enn kva eg klarar å telle (vel, ikkje heilt) og no har det i fleire dagar stått 6 999 fremst. Akkurat no er det 6 999 635 040. Går eg inn på ny, er det vel auka til 80 på slutten.
Eg berre tullar når eg seier at eg lurar på kva tid det skjer. Eg har berre registrert at det står eit tal der (som heile tida endrar seg) og det kan sjå ut som at det vil stå der "for evig".

Til himmels med analsex. Hmm.......No er ein plutseleg over på Dagbladet her. Tør eg opne denne saka?? Tja, vanskeleg å la vere. "Kan vere snarveien til en utenomjordisk sexopplevelse."
Sitat Dagbladet   :   Baken vår har med seg så mye kulturell bagasje og de fleste av oss er lært opp til at alt som har med baken vår å gjøre er skittent. Men dersom du og din partner kan snakke åpent om sex, ikke glem å snakke litt om bakdelene deres også. Er du usikker på om partneren din er nysgjerrig på analsex, spør først og ikke etterpå, sier Tristan Taormino, kvinnen bak boken The Ultimate Guide to Anal Sex For Women, til nettmagasinet Tango.


Utenomjordiske orgasmer

Analsex er likevel opphissende for mange. Noen menn kan like tanken på at det er trangere der bak, noe som gir et større press rundt penis, mens noen kvinner kan tenne på ideen om å bli fylt opp, eller fylt flere steder samtidig.
Analsex-tilhengere beskriver orgasmene de får ved analsex som utenomjordiske, som fyrverkerier, når temaet er luftet på C-punktet.
- Noen kvinner kan oppleve sterkere orgasmer med analstimulering, og noen kan oppleve rene analorgasmer. Klitoris kan stimuleres indirekte på mange måter og spiller nok også inn i denne sammenhengen. Menn har på sin side den fordelen at de har en prostatakjertel som kan stimuleres ved ulike former for analsex, utdyper psykolog og spesialist i klinisk sexologi, Anita Skrautvol, ved Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi (IKST).


Kulturell bagasje??? No har i alle høve eg lært meg eit nytt begrep. Ellers så trur eg kanskje eg berre skulle latt vere å opne "saka", og aller mest latt vere å ta ho med her!!!!.............Shit happens!

Eg trur berre eg skal lukke fana til Dagbladet og seie meg nøgd for denne gong!! Eg kjenner eg blir litt svett her:=)

Ha ein flott laurdag!!

Hasta luego.

In my dreams......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar