fredag 14. oktober 2011

9999 meter oppe i lufta.

Norwegian er sikker ikkje så treffsikker at dei er på akkurat 10 000, så vi slår av ein god meter for ein kjenning. Om du vil angje meg for det, så vær så god:=)
Vi sit no her, om ikkje halvvegs i koma, så i alle høve veldig nært det ein kallar stuptrøytt. Det er ikkje berre nordlendingar som kan ta av på tur. Eg trur dei nordmenna som kom ned i går, er hakket verre. Dei har altså styra på "heile" natta, så det hjalp jo særs mykje på nattesvevnen. Jaja....... Det gjorde seg då ekstra godt med den herlege frukosten vi blei servert. 1.klasses mat!!! Loffskiver med ost og skinke......og det hadde berre stått klart til oss sidan rett før midnatt. Det er jo berre 7 timar før den skulle hentes. Digg!! Spesielt godt syntes vår kjære venninne at det var då ho først spiste skinkeskiva FØR ho oppdaga at det var ost også lenger ned i pakken.

No sit vi og ventar på ny frukost på flyet. Kjempeutvalg!!! Vi er superpositive. Ingen over inge under. Juhuu.... Eg fekk også nettopp vite at ein av karane var millimeter frå å trø på ein kakkerlakk på flyplassen. Det skulle vore deileg å fått med seg heim. Vi satser på at den holdt seg på flyplassen og ikkje hat hamna i ein bag som skal til herlege og regnfulle nord. Det er stor forskjell på Frankrike(?) som vi er over no og på ei nordlandsbygd som snart er klar for vinter. Det er rart med det. Dei fleste som spurte kor vi kom frå, fulgte alltid opp med eit ekstra spørsmål etter å ha fått svaret. "Er det der det er så kaldt?" Så store deler av Europa trur vi har det så kaldt heile året. Enkelte trudde vi hadde sol i ein månad og snø resten. Lenge leve Norge!

Vi har vore i Spania, men vi måtte vere forsiktige og ikkje seie at vi var i Spania. Vi har vore i Catalonia. Det viser seg at der likar dei ikkje å bli kalla for spanjolar. Det var ikkje berre, berre å hugse på at ein ikkje kunne plystre eller syngje på "E viva Espana". Då satt dei "styggaugene" i deg. Om ein nemnte Spania i teltet, så fekk ein ikkje med seg lokalbefolkninga i stemningsstigninga. Kanskje det blir ei lausriving der?? Ikkje veit eg, men nasjonalfølelen er ikkje den største. Så mykje har eg skjønna. Då har eg jo lært noko nytt også...:=)

Kofferten var godt innanfor grensa. Eg kunne faktisk ha hatt med meg tre kilo til. Så då har eg ikkje handla for meir enn maks 5 kilo. Det er jo ikkje ille....Trur eg:=) I handbagasjen har eg to maracas og ein tamburin. Eg skulle eigentleg kjøpe meg bongos og congas også, men eg var usikker på korleis eg skule klare å få dei med meg. Det får bli neste gong.

I følge Dagbladet.no utdannes det for mange forskere. Det er jo berre å utvide (få fleire tema) kva dei skal forske på. Eg kan vere forslagsgjevar!!
Jon Almaas blir inspirert av ei mannerompe.... Den tør eg ikkje opne og lese:=)  Hahaha...... .. No er jo han komiker, så det er ikkje berre å trekke slutninger ut av den setninga.
Miranda Kerr har 2,5 millinar dollar på brystet....... Så vidt eg kan sjå på biletet, står ho der i bikini. Så då er det ikkje kontantar det er snakk om! Silikon koster vel ikkje såååå mykje. Ho har riktignok store bryst, men hallo....... Vi får håpe ho lever lenge, slik at pengane ikkje er heilot bortkasta
"Se hva som skjer når vi løsner bh'n".... Hmm...... den trur eg at eg hoppar over. Eg viet ikkje heilt om eg vil vite svaret på det.
Kelsey Grammar si fødselsdagsgåve til kjerringa var å gjere ho berømt. Det viser seg at det meir var ei avskjedsgåve. Han sørga for å få ho ei filmrolle før han annonserte skilsmissen for ho. Hyggjeleg........ Mon tru om eg ville fått eit slikt tilbod?? Tja, ei filmrolle ville ikkje vore å forakte:=) Eg trur kjerringa til herr Grammar ikkje blei så glad då ho skjønna kvifor ho fekk den. (Grammar er han som som er kjent som Frasier).
Dagbladet er slett ikkje betre innhaldsmessig enn Vg. Dei har med mykje teite saker. No las eg akkurat denne overskrifta: "Prompet en fyr i ansiktet". Jeeeeezes....... Evangeline Lilly, frå serien "Lost", har tydelegvis avslørt ei mindre delikat side ved seg sjølv. Sjølvsagt noko å blåse stort opp i media.  Det interesserer meg midt i ræva.
Nei, eg trur eg sluttar av før eg får for mykje kunnskap av desse nettstadane. Eg kan heller sitje her og studere dei trøytte andleta rundt meg. Riktig så skjønne..........

Det kjem vel eit nytt KK i posten i dag, så når eg kjem heim i kveld, ligg det vel der og ventar på meg. Kamskje dei har noko interessant  å fortelje der? I såfall vil det vises her i løpet av helga. Håper på heftige saker!! Det kunne vore interessant om det stod om kor ulike mennesker som finnes. Vi har utroleg mange forskjellige mennesketyper og for å nemne nokre........ "Storytoppers" (dei lyg - legg på mykje meir enn kva sant er - skryt er vel meir korrekt), "low-talkers" (dei som prater stille og er vi heldig, så høyrer vi kva dei seier), "close-talkers" (dei som skal heilt opp i augene på deg når dei pratar), og dei som heng rundt halsen på deg (gjerne etter eindel øl og kanskje går under close-talkers" også. Så har vi dei som spyttr grusomt mykje medan dei snakkar. Eitt vått andlet er resultatet etter det. I tillegg har vi dei som omtalar seg sjølv i 3.person. Det blir for eksempel slik at om eg snakkar med ei venninne, så seier eg "No skal Beathe gå heim"....osv..... Alle kjenner vi vel personar som er heilt "ikkje sant" eller "vett du".
Andre gjennomgår ei enorm personlegheitsendring med eit par øl innabords. (Dei fleste gjer jo det, men eg tenker på dei mest ekstreme). Dei er heilt stille og seier lite eller ingenting...... Så plutseleg er dei så verdsvant at det ikkje er måte på. På facebook er det ei eiga gruppe som heiter noko sånt som "Vi som iriiterer oss over at dorullen blir hengt feil vei". Hahaha......Notoriske avbrytarar (er det noko som heiter det?) fins det maaaaaange av. Så, som sagt, det er mange ulike mennesker.... Denne lista er kort i forhold til kva den kunne blitt. Det kunne vore spanande å spørre kva "grupper" av mennesker vi har, berre for å sjå kor mange ulike forslag som dukkar opp. (Og kor mange sprø, herlege eller teite forslag det ville vært).

No skal eg opne mi nye "Einsteinveske" og ta fram boka mi. Det er lesetid. Eg vil nok ikkje finne nokre forslag der.....

Hasta luego:=)

Soon and very soon......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar