søndag 23. oktober 2011

Sundag 23.oktober.

Jaja....enkelte kvinnfolk er riktig så heldig i valget av mannfolk (eller akkurat det stikk motsatte). Atle Antonsen og Ole Endresen........... No tenker eg ikkje det at dei er menn å trakte etter, Gud bedre meg, men kjerringene deira må jo ha det fint. To komikarar på tur som berre vil det beste for seg sjølve og damene. Ole er vel kanskje ikkje komiker, men reggisør.
Det har seg slik at dei har tatt turen over sjøen og hamna i London. Det skal visst vere ein filmfestival der som dei skal overvære. Dei har ingen andre planar enn å kose seg. Drikke champagne, sjå på fiffen osv.....
Så kjem kluet! Dei har høyrt rykter om at godeste George Clooney reker rundt i gangane på festivalhotellet. Etter kva eg har høyrt om Clooney tidlegare, har han ville nachspiel. Det har tydlegvis Atle og Ole også høyrt. Eit slikt nachspiel vil dei også vere med på og dei er villige til å gå langt for å få oppfylt den dramumen. Då¨meiner eg veeerkeleg langt. Dei offentleggjer kor langt dei er villige til gå i avisa, før dei i det heile har lufta det for kjerringane sine.
Eikvar kjerring fantaserer om Clooney. Slik er det berre. Atle og Ole tenker at dei skal vere så grei at dei skal tilby Clooney å ha sex med damene deira for å få kome på nachspiel. I følge dei, vil akkurat det vere vinn-vinn. Damene får kost med Clooney, medan Atle og Ole kan skryte av å ha delt dame med han etterpå. Jaha........Tviler på at det er så mange menn som ville ha strukke seg så langt.
Eg trur kanskje eg ville ha takka ja til tilbodet (om Clooney sa ja), og så ville eg ha kvitta meg med mannen min like etterpå. Hahaha.......
Eller kanskje ikkje....... Eg hadde takka nei til Clooney og kvitta meg med mannen likevel:=)

VG side 6......1 av 3 kvinner skulle svart nei! Ei av tre kvinner visste allereie på bryllaupsdagen ar dei ikkje gifta seg med den rette. Dei giftar seg av di den biologiske klokka tikkar, von om at ekteskapet skal gjere forholdet betre eller av di dei tror at det er deira siste sjanse til å gifte seg. Ingen andre vil dukke opp. Sist, men ikkje minst, om det ikkje fungerer, kan dei jo berre ta ut skilsmisse.
Jaja, dersom svara var så enkle...... Det kan jo hende "den rette" allereie var opptatt??
I tillegg giftar mannen seg ofte av den enkle grunn at han ikkje vil såre henne. Jaja, om ein mann ikkje har meir guts enn det..........

Det er sundag og kaldt(!!!!!) ute. (Om det ikkje berre er eg som er grueleg frysen av meg i dag). Det har vore ei fin helg på hytta, men det er godt å kome heim att også. Minstemann har verkeleg kosa seg heile helga, og no håpar han berre at det ikkje er så lenge til han skal møte dei andre hytteborna att. Eg trur nok ikkje det blir hytta med det første. Kven veit? Eg tar no det meste som det kjem:=)

Ute er det halvmørkt og ein merkar det frå dag til dag at det blir tidlegare mørkt. Det er vel ikkje lenge før det mest ikkje er lyst ute i det heile. I dag er det den 23.oktober. I fjor kom snøen faktisk 22.oktober, altså datoen som var i går. Så det er ikkje sikkert det er så lenge att før vinteren slår til for fullt. Snøen må berre kome den, for min del, berre den held seg stabil. Eg har avtalt med meg sjølv at eg skal prøve å få gått eindel på ski denne sesongen. Eg gjekk ein god del i fjor, men trur eg vil auke litt på den biten denne gongen, både med og utan Steffen. Eigentleg kunne eg ha tenkt meg å gått ei heil helg på ski, men eg er jo ikkje akkurat så kjent med kor det går an å gå slike turar.

Jaja........

Ha ein fin sundagskveld:=) I morgn starter ei ny arbeidsuke og då er det berre å bryte seg tidleg ut av dyna.

Hasta luego......

Når dyna varmar kring oss båe to.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar