søndag 30. oktober 2011

Sundag 30.oktober.

I dag tar det heilt av på nettavisene. Eller....Det er vel ikkje avisene som tar av. Det er nok aller helst det merkelege samfunnet vi lev i. "Dekket i blod", "Offer rømte i taxi", "Vi hørte skrik", "Drept i eget 70-årslag", "Kraniebrudd etter festival"........ Med andre ord: lystig lesing. Nope.... I mange tilfeller er det typen som får skulda. Det er vel som oftast han som først blir sjekka. Eg går ut ifrå at det fins statistikk som seier at det er god grunn til å sjekke dei. Stakkars menn, hvis det stemmer at dei påfører sine eigne kvinner skader av ulike årsaker. Dei fleste gjer det sikkert av sjalusi. Ikkje veit eg. Det er i alle fall noko som manglar om dei bankar opp eller drep eit anna menneske, nesten uansett grunn. I dag blir visst kranglar tatt opp til nye høgder. Synd for dei det gjeld. Det må jo nesten ha noko å gjere med det samfunnet vi lev i idag. Det må vere noko som er fundamentalt galt. Det må vere ein årsak til at fleire og fleire bekkar den negative vegen . Jaja.....Det kan sjå ut som at det er ein ny trend i hovudstaden vår. Kanskje eg bør revurdere min lille svipptur åleine til Oslo i byrjinga av desember.

I dag har eg høyrt eindel på musikk. For det meste har det gått i Joe Cocker og Rod Stewart. Dei hese stemmene deira treff som regel rett i hjarta på kvinnfolka, og eg er inga unntak. Det er rimeleg mange fine songar dei har. Eg kunne sikkert høyrt eit heilt døger på dei utan at same songen ville blitt spelt opp att 2 gonger. Eg høyrte faktisk eindel på Joe Cocker i slutten av tenåra. Då drukna eg nesten i enkelte av tekstane.
I dag har eg blant anna lytta til "It's only love", "Need your love so bad"og You are so beautiful". Alle tre er med Joe Cocker. Han er ikkje noko å sjå på, men Gud kor deileg å høyre på!!
Det er ein song som eg syns er så utroleg fin. Eg har brukt å høyre på den eindel innimellom. Songen heiter "When I need you" og den er knallfin. (Spesielt teksten). Eg har berre høyrt han med Celine Dion tidlegare. Idag fekk eg oppleve same songen med Rod Stewart. Eg trur kanskje det må bli hans versjon som blir lytta til i framtida. Stewart i falsett.....sukk! Herleg song med herleg stemme.

Eg høyrte på ein song som heiter "Lost in you". Først tenkte eg den var veldig fin, men det var berre første del av teksten som passa inn i mitt hovud, så den blei raskt skippa.  Då gjekk eg heller over til "What am I gonna do (I'm so in love in you). Can I tell you what you mean to me. You're as central as the air I breathe. Almost impossible to believe that you're mine. You're like weekends all year long under a hot Jamaican sun. You are a winner at a hundred to one, yes you are.
Lista med songer kunne altså ha vore uendeleg lang.

Det har vore tid til litt pianospeling også. Då har det gått i "There's a place for us" frå West side story (veldig fin). Den heiter vel kanskje ikkje akkurat det. Lurer på om den ikkje heiter "Somewhere"?!

Ha ein super sundagskveld!

Hasta pronto!

I just close my eyes......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar