lørdag 29. oktober 2011

Laurdag 2

Hei igjen:=) Det er ettermiddag og her sløves det verkeleg. Vi har fått trimma litt (men dog sikkert ikkje nok for idag).
Eg har faktisk akkurat hatt ein time på auget og ligg enno henslengt på sofaen. Steffen er nettopp komen inn og har slått på tv'n. "Limbo", heiter programmet han ser. Alt foregår på engelsk, så eg lura først frykteleg på kva det eigentleg er han ser på- Så kopla eg jo........Han kan jo lese, så ergo forstår han jo kva som blir sagt. Tida går alt for fort!!!
Plutseleg sit eg også og ser på. Det er jo spanande! Eg skjønner godt at han syns det er skøy. Det er konkurranse og det handlar om at deltakarane må gjennom ganske krevande øvingar. No kom det heldigvis ein Ole Brum-reklame slik at eg kan fokusere her og ikkje på tv'n.

"Katti begynn diskoteket? E det længe igjen?" Eg har ikkje talet på kor mange gonger eg har svart på nett det. Det var vel også det første han spurte om då han vakna. Han hadde ikkje eingong tid til å seie god morgon (som vi har som ein hyggeleg liten skikk her) for han gler seg sånn til i kveldl. Heile tre timar på disko. Planlegginga om kven han skal ha rolegdans med, er allereie igong.Han har vore med og vunne i det før, og det gløymer han ikkje så lett!
I tillegg er det suuuuuuperhemmeleg kva han skal ha på seg. Gud forby om eg ville nemnt kva for nokon. Ingen skal sjå at det er han. Det er jo kostymekonkurranse. Innimellom kler han kleda på seg for å skremme meg. Då er det berre å jatte med og late som om eg blir redd. DET er gøy, det:=)  (Men dog ikkje så superskøy i lengden...........for meg). Jaja.....herlege born.

Der kom spørsmålet på ny....."Mamma, ka e klokka?" Hjelpe meg...................

I natt skal vi visst stille klokka også. Då blir det ein lysare formiddag i morgon. I alle høve tidlegare.....Det er jo fint, men det betyr jo også at mørkret kjem ein time tidlegare på ettermiddagen. Det blir ein time ekstra fri i helga. Det er lettare med det enn det motsatte. (Med tanke på å få born i seng).

Nei, eg skal ta å karre meg ut av sofaen og gjere litt meir fornuftige ting enn å vere her på dataen. Det er andre gongen i dag. Det er berre ein time til diskotek og då kan det vel vere lurt å få proppa minien med mat. Eg reknar med at det blir eit høgt sukkerinntak (han kjem nok ikkje til å spare på pengane) og då er det vel best å lage eit best mogleg grunnlag før han drar avgarde (og spørsmålet blei stilla på ny).

Ha ein fortsatt fin laurdag!

Hasta luego:=)

! uoy ssim I

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar