mandag 3. oktober 2011

Hahaha......

Kanin. Kanin!! KANIN!! EG av alle personar har spist kanin! Tru det eller ei. Verda står ikkje til påske.......(Beklagar at eg kan virke litt nevrotisk her og no, men.............).Desse små, søte og uskuldige vesena som så mange har til kjæledyr. Jepp, det er slike eg snakkar om!
Eg som er skeptisk av natur, turte å opne kjeften og putte maten i munnen. Akkurat det er jo heilt utroleg!
Eg var ikkje særleg høg i hatten i går kveld der eg stod med DEN kjøttøksa i handa. "Ut med deg!" var komentaren og handa hans peika mot buret. Eeehhh...... Det tok eit par sekund før eg fekk områda meg og tok spøken. Kaninen var nok ferdig partert allereie. (Gjett kven som blei letta då?). Så no har eg faktisk overgått meg sjølv. Grilla villgeit og kanin er veeeeldig godt. Det kan anbefalast. Kanin er ikkje så veldig langt unna kylling i smak.

Vi var hos verdas greiaste famile i går kveld. Årets grilling........ Ingen Husnes-tur utan ein slik kveld. Det kan ikkje vere mange familiar som er så greie som dei i dette landet. Det er heilt utrleg. Det er ikkje måte på kor eg flira medan eg og min kjære kompis stod ute og grilla. Det er beste venen, ever.
Steffen var mest oppteken av ålen Otto. Ja, dei har ål:=) Det er noko av det første han spør etter når han er der.

Etter å ha rangla litt kvelden før, var det ikkje fritt for at auga merka det. Eg hadde eigentleg tenkt å be mamma hente Steffen etterkvart som kvelden lei på, men han kosa seg sånn at eg hadde ikkje hjarte til det. "Stakkars" gut som holdt ut til det siste. Då vi kom heim, bar det rett i seng. Han slukna med ein gong. Det er sikkert og visst. Hmm..... Det gjorde visst eg også. Eg vakna i morges, fullt påkledd og DEN stålanden. Eg la Steffen og kom visst aldri ned att. Om ikkje det er varmt nok her frå før, så hjalp det ikkje akkurat på å ha klede på seg nattestid. Det var eit nydeleg syn som møtte spegelet i dag. Sminken var jo også enno på. Jaja..... Eg er i alle høve kvil i dag!

No er det shopping som står for tur. Sentrum skal gjerast utrygg:=) Så får ein sjå kva dagen bring med seg av koselege hendingar. Ha ein fortreffeleg dag. Husk å nyte den:=)

Hasta luego!

I miss you:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar