torsdag 20. oktober 2011

Torsdag 20.oktober.

Nå blir det verkeleg tidleg mørkt! Eg kjenner det på kroppen ved at eg er litt meir trøytt enn vanleg. Det er jo ikkje noko nytt det, så det er berre å omstille seg raskt:=)

Så er Gaddafi daud, ifølge media. Ikkje veit eg om det stemmer, men om det som står der er rett, så er det ikkje liv i han lenger. For alle som er imot diktaturstyre, er det jo på ein måte ei gledeleg nyheit (sjølv om det aldri er bra at nokon blir drept). Gaddafi skal ha mistet livet da han forsøkte å flykte fra sin fødeby Sirte, som har blitt overtatt av opprørerne. Fotografier fra Libya viser det som skal være den forhatte diktatoren, blodig og forslått. En amatørvideo viser også det som skal være en død Muammar Gaddafi.

Libyas statsminister vil ikke bekrefte om Gaddafi ble pågrepet i live, og sier omstendighetene vil bli etterforsket.
No har det vore uro så lenge i Libya og det attstår å sjå om det blir rolegare. Det kan jo bli spanande å sjå kva form for regime som vil fortsette der. Vegen er i alle høve lang om dei siktar mot demokratiforma. For at dei skal kunne kalle seg for demokrati, må dei nedfelle det i grunnlova si. Reelt blir det ikkje før dei viser det gjennom frie valg, allmenn stemmerett, ytringsfridom osv..... Som sagt er vegen lang å gå.

Siv Jensen får totalslakt som resultat etter korleis ho håndterte Birkedalsaka. I dag seier ho sjølv at ho gremmes og at ho gjorde alt feil. Det var en kaotisk og stressende situasjon. Vi hadde ikke kontroll. Når jeg har sett på opptak av det i ettertid, så gremmes jeg. Det var definitivt ikke mitt glansnummer, sier Siv Jensen. Jaja, det er jo bra at ho sjølv innrømmer at det ikkje var særleg smart. Det er vel fleire av oss som kunne vore hundre gonger betre enn det vi er til å seie at vi tar feil. Det er mange gonger det sit langt inne, også hos meg sjølv.... Så det er vel ingen av oss som kan kaste den første steinen. Ho er vel menneske ho som alle oss andre og like feilbarlege som vi.

Jeg er ekstremt singel. Hmm...Går det an? Ekstremt singel. Kva er forskjellen på det og berre singel? Det er Taylor Swift det er snakk om. 21-åringen blir kalla amerikansk countryprinseesse. Hvis man er en sånn jente som alltid må erstatte én tapt kjæreste med en ny, så blir det bare en evig rekke med gutter. Jeg vil være den jenta som når hun forelsker seg, opplever at det er noe stort og sjeldent, uttalte Swift. Jaha.....Eg ser likevel ikkje forskjellen. Det er ikkje lenge sidan ho var saman med ein fyr og ein annan rett før et, så kva betyr ordet ekstremt? Vi får vel ikkje svaret på det uansett.....

Klokka gjekk litt raskare framover enn eg hadde tenkt meg at den skulle. Det er korpsøving i kveld og dåe r det bere å stille opp. Det er ikkje så lenge til jul, og då høyrer vel julekonsertar osv med på programmet. Kanskje eg skal ta av flylappen frå instrumentkassa (som viser at eg ikkje har øvd dei siste dagane)?!
Uansett, ha ein fin kveld:=)

Hasta luego!!

I can't help it.....







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar