tirsdag 20. september 2011

Tysdag 20.oktober.

Han stod i senga, øyrevaksen låg nesten klistra til veggen. Redd?? Ja, hjartet var lenger opp enn i halsen. På sida låg klassekompisen i sjokktilstand........... Hahahaha!! Han var så tøff i "trynet" i går kveld. "Beathe! Længe før du har så mykkje som tænkt på å stå opp, så e æ våken. Æ e bestandig den første som står opp når vi e på tur." Jaha?? Lite troleg, tenkte eg for meg sjølv. Kven som fekk rett?? Tja, eg tok no kornetten og sneik meg ned i sju-tida. Opna først døra til gutane, sånn heilt i det stille. Løfta instrumentet og blåste til..... Nei, han var ikkje vaken, MEN blei det!! Ein skulle nesten tru at han har vore i militæret og lært korleis ein står i giv akt. Min dag starta altså megabra. Eg lev lenge på den:=)

Vi er ferdig med to av dagane her i nabokommunen. Det byggjer seg opp og eg trur sluttresultatet vil bli bra. Ungdomane har menga seg litt meir og fleire har vore å trena fotball med ballangsgutar.I morgon er det klubb, så vil dei heilt sikkert dra dit.
Sjølv brukar eg ledige stunder til å øve. Eg syns sjølv eg har vore flink til det i det siste. Av dei siste 9 dagane, har det blitt spelt på 7 av dei.

Nokre av jentene er allereie plaga med gutar. Dei er litt frustrerte, for både titt og ofte står det eit par gutar utanfor og ventar på dei. Det hjelp ikkje om dei har gjeve dei det glatte lag og avslag på grått papir. Dei har sjølvsagt invitert dei på klubben i morgon, men det spørs om dei ikkje aller helst vil gå dit åleine. Det er no bra søtt:=)

Ellers er det ikkje så ufatteleg mykje å ta seg til. Det heiter så fint at ein får det så artig som ein sjølv legg opp til. Eg syns eigentleg at det er greit det ikkje skjer så mykje.
Ute er det blitt mørkt og eg har nett vore ein snartur på "Statoilen". Det var no vel ingen som tenkte på at det kunne vere lurt å ta med seg refleks hit. Det viser seg at akkurat det ville ha vore lurt. Her ser det ut som at heile bygda brukar refleksvestar, men det kan jo hende vi blir lura. Jaja, eg kom meg no heilskinna ned til stasjonen. Ikkje møtte eg nokre skumle karar heller, så den spaninga slapp eg heldigvis. Det bur mykje folk her, men dei er visst ikkje så mykje ute!???!
Det er deileg å trø seg ein tur. Spesielt når ein samtidig lyttar til musikk. Sidan eg ikkje har "Så kom du" andre stader enn på mobilen og dataen, gjekk det i Toni Childs denne gongen. "I've gotta go now". Det er ikkje akkurat ein oppløftandes tekst, men eg likar songen i seg sjølv i tillegg til at ho har ganske spesiell stemme. Litt svitching mellom ho og Bryan Adams (Everything I do.....Sukk.) er fine greier. Knallkombinasjon:=) Håper eg ikkje syng særleg høgt der eg går for meg sjølv. det kan jo kanskje virke litt snålt om eg ikkje ser at nokon kan høyre meg. Eigentleg veit eg ikkje om eg syng eller berre lyttar. Det har eg faktisk ikkje tenkt over heilt. Eg veit eg av og til går og knipsar og veiver litt med armane i takta........

Snuskelusken min var innom ein snartur i stad. Det var noko eg trengte heimanifrå og så fekk eg det:=) Snilt, ja. Det var godt med litt mammatid og tårene hans lurte veldig nært då han måtte setje seg i bilen for at det ikkje skulle bli så trøytte auge på skulen i morgon.
Det er rart med det........ Eg brukar å sakne han når eg er borte. Så eg gler meg til fredagskvelden. Då skal det berre vere mammakos heile kvelden! <3

Klokka nærmar seg ti no og eg trur eg skal gå ned til ungdommen og spørre om dei er sultne. Dei kan sjølvsagt ete etterkvart, men vi syns alle det er meir koseleg og ete ilag. Forhåpentleg er dei stuptrøytte etter gårkvelden (der enkelte sovna veldig seint) og tar tidleg kveld i dag. Det vil i så fall vere lykke! Eg har liksom ikkje noko pulver å putte i melka deira.......
Så ha ein fortsatt fin kveld og ei riktig god natt. Sov godt!!

Hasta luego!

My head is filled with you.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar