onsdag 28. september 2011

Onsdag, Wednesday, Mittwoch whatever you like to call it......

Arghh!!!! Puh........ ..... Er ikkje sur viss det kan sjå slik ut. Berre litt frustrert over ein pitteliten bagatell. Og den er eigentleg ikkje verdt å "arghh og "puh'e" sånn over. Det var berre lysta til å gjere det som tok over ei ørlita stund. Eg leitar etter ei engelsk oversetting av eit ord. Sånn i bunn og grunn så veit eg kva ordet er, men akkurat no står det heilt stille. Alle cellene er på ein heilt annan stad enn der eg treng dei akkurat no. (Don't ask me where...). I ordboka står det ikkje, og på nettet står det berre at det ikkje eksisterer noko engelsk ord for det. Eg kan jo berre finne eit anna ord som har same meining, men eg vil ikkje det. Akkurat dette ordet skildrar det eg vil seie. Ferdig med det. Eg skal heller gruble litt til på det.

Hahaha......Vg.no har faktisk ei sak som opptar meg til fulle!! YES!! Og nei, det er ikkje noko under nyheiter. Det er vèret:=) Det står "Sjekk det vèret!". Vi får draumevèr i sør. Yuhuu....... Eg skal jo sørover på laurdag. Der har det vore skitvèr heile hausten. No skal eg dit, og kva skjer?? Joda, draumevèr. Det må vere karismaen min. Tralalala........
Ellers så held dei enno på med rettsaka rundt Michael Jackson. Har ikkje han vore daud bra lenge no?

Rhianna har vist seg lettkledd i ein kornåker. Reknar med at ungdomsgutane deromkring får oppfylt ein av sine draumar. Skikkeleg interessant! Jauda.......Skjønner at akkurat det vekker oppsikt. Kanskje eg skal opne og lese kva det eigentleg dreiar seg om?! Hmm...... Eit videoopptak. Ikkje verst. Superstjerna har visst kvitta seg med så mykje klede at ein grunneigar fekk stansa innspillinga. Det er visst frå ein nordisk åker. Ut frå det eg kan sjå, er det berre snakk om bikini. Det er vel ikkje verdas undergong vel? Likevel er det "hot" stoff for media. Tru kor mange treff dei har på nettopp denne saka? Berre så synd at eit av dei treffa kom frå meg då. Ikkje at eg lar det plage meg meir enn det tar tida å skrive det:=)
Ordføraren i Våga...... Den saka er vel veldig betent. Reknar med media dekker den saka i lang tid framover, så det er vel ingen fare for at vi ikkje skal få med oss utfallet. Spesielt om det er eit snev av sanning i det.
Ei stor overskrift seier "Spyr seg i form". Uksh.......... Det er om skøytesprinterane. Hallo, det er greit at ein skriv om at skøyteløparane driv med høydetrening og at dei drive hardt. Likevel, kan dei ikkje fnne ei betre overskrift. Dei trener og ligg etterpå i grøfta og spyr av di dei er så slitne. Javel....Akkurat som om ei berte i Bakkanveien bryr seg ein døyt om det. Stakkars menn. Korleis overlev dei? Å spy er jo superalvorleg. Nesten på grensa til influensa, og akkurat det er jo ikkje menn si sterke side. (Eller kva?...... det er no det dei fleste seier. At dei er dauden nær....). Ifølge ein professor ved Noregs Idrettshøgskule, er dette eit kjent fenomen innen toppidrett og slett ikkje noko unikt. Så å lage ei heil sak på at dei spyr......Jojo. Dei fekk jo meg til å lese det.

"Kartlegger massemordarens moglege homotilknytning". Kva i alle dager er dette? Massemordar? Det må jo vere han galningen frå i sommar som vi ikkje skulle nemne namnet på. Homotilknytning? Har det noko relevans for saka? Eg tenkjer jo først at no tar ting litt av, men så har eg dog ikkje lest hovudinnhaldet. Eg klikkar meg inn no.
Jaha.... Dei meiner at mannen kan ha tatt del i det homofile miljøet i hovudstaden. I manifestet tar han avstand frå homofili. Denne biten kan visst ha noko å seie for dei rettspsykiatrisk sakkyndige i saka som skal vurdere han. Homofil legning eller ikkje...... Eg gir meg no "katta" i svaret. Han er vel ikkje meir galom han er homofil eller ikkje. Skal dei bruke eit heilt år på å analysere heile livet hans i håp om å finne noko som tyder på at han er gal? Systemet er rart, men det er vel ikkje noko nytt.

"Oppgrader garderoben for under ein hundrelapp". Hahahaha...... Dei skal visst vere artige i dag. Ein kan sikkert skaffe seg èit plagg til den prisen, men garderoben blir vel i ikkje akkurat oppgradert av den grunn? I dette eksempelet er det faktisk snakk om ei strømpebukse til 90 kroner. Har dei ikkje betre ting  å ta seg fore? Oppgrader? Jau skit....
Då er neste sak hakket betre. Der er det i alle høve litt aksjon. Når det er slagsmål i FN-bygningen, er det klart det kjem med i Vg. Noko anna ville vore rart. Ingen ringare enn Tyrkias statsminister som var innblanda. Kult! Det er i New York det skjer.

Januskattane som består av to hovudet på ein og same kropp er riktig så søt(e). Litt usikker på om det blir eintal eller fleirtalsskildring her. Hehe..... Katta har faktisk levd i heile tolv år, noko som er heilt utroleg. No kjem den i Guiness rekordbok. Forventa levealder på katter som dette er faktisk berre èin til fire dagar. Slå den..... Tolv år!! Det eine bhovudet ser og det andre spiser. Interessant:=)
Andre dyresaker som opptar Vg sine ansatte, er "Jakter på kåte elgar i sextåke". Dei meiner skogens konge har viktigare ting fore seg enn å gøyme seg for jegeren. Elgen har visst sitt høgdepunkt innanfor paring når elgjakta startar opp. Stakkars elg....... Så liten del av året? Thihi.....Oksen er veldig interessert i kuer og springer unna sitt vanlege handlingsmønster for å få seg eit dykk inn i herlegdomen. (Det står vel ikkje akkurat det, men det er no slik eg tolkar det). Oksene framstår som relativt naive, dumme og nesten litt bedøva. Med andre ord.......Menn er menn, uansett kva art det er. Hahahaha..........
Enkelte jegrar brukar faktisk instrumenter som etterliknar ei kåt ku for å få oksen til å kome løpande.
Gunnvar på 68 er mest opptatt av ballane på elgen. Dei smakar visst bacon. (Eg trur eg står over noko smaksprøve der).

Nei, Vg skal få vere Vg. Eg har skrive så at eg har gløymt å tenke på ordet eg skulle finne. Det er like blankt enno..... Jaja. Eg får finne meg ein "dictionary" i morgon. Eg går attende til draumeverda mi før boka skal få seg ein visitas den også. Eg sovna visst ifrå den i går kveld også. Det skjer ikkje i kveld.

Så no tar eg kveld, med eit lite smil for meg sjølv. Det har vore ein fin kveld.......:=)
Ha ei god natt og sov godt!! <3

Hasta luego!
I promise to behave.........

You gave me butterflies.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar