søndag 18. september 2011

God morgon!

Jomfru Gressenke har vakna til liv og det sjølv på ein sundags morgon etter festleg lag. Festleg er vel rette ordet, ja:=) Då eg var ein snartur ute av senga i stad, såg eg at himmelen var blå og berre blå! Herleg!! Like etterpå var den blå, men med "tåke" (eigentleg ikkje tåke...) under. Det såg veldig spesielt ut. Det er borte no og dette blir ein knallfin dag. Eg skal berre tilbringe 3 timar på klubbhuset først, så er vi ferdig med storøvinga for denne gong.

Eg ligg no her og lyttar til musikk. Eg treng vel ikkje akkurat seie kva eg lyttar til, for det seier seg sjølv. Det er enno 50 minutt att til eg skal vere på øving, så eg treng ikkje stresse enno......men snart. Kanskje eg skal hindre det ved å stå opp?? Tja.....Etter grundig vurdering er ikkje dyner veldig oppskrytt, så eg ligg litt til og drøymer meg bort. :=)

Det er 18.september og dag nr 261 i året. (Når det ikkje er skuddår). I 1914, på denne dag, starta første verdskrig. Nederland, 1919, gjer kvinnfolk stemerett. Hm......No trudde eg verkeleg eg skulle klare å kome med DEN store utgreiinga om 18.september. Eg svikta der! Hahaha.....Dette var ikkje mykje å skryte av. Joda, eg veit ein ting til. Henriette har namnedag.
Veit og veit, fru Blom (som dei så fint seier)...... Har vel aller helst slått det opp. Skuffa må eg berre innså at 18.september ikkje er noko stor dag i historisk samanheng, så i dag får eg heller lære meg om noko anna. Jaja.....Kanskje like greit.

Eg gjer etter for klokka og skal no inn i eit heilt anna rom for å ta skjønnheitspleien for i dag. Så.......Kanskje ses vi seinare i dag, eller i morgon. Ha ein fin dag!

Hasta luego!!

Så kom du....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar