fredag 23. september 2011

My own sofa.....

Her sit eg........ I min eigne deilege sofa. Klokka er kvart over elleve og eg har vore heime i over ein og ein halv time. Berre det å leggje seg i badekaret, var ein vidunderleg følelse. Eg har vore stuptrøytt i dag, men no når eg verkeleg bør nytta høvet til å leggje meg i høveleg normal tid, ja, då blir eg sitjande oppe. Kanskje eg byrjer å bli litt overtrøytt? Eg kjenner liksom ikkje heilt at eg er så trøytt akkurat no.....

I dag har vi fått sett resultatet av det ungdomene har jobba med heile uka. Vi har hatt forestilling i fleirbrukshallen i Ballangen. Eg syns dei kom godt ifrå det. Det var ganske mykje kult elevane hadde laga. Spesielt likte eg animasjonsfilmen kjøpsvikgutane var med og laga. Det er synd vi ikkje har utstyr til å drive med slikt sjølv.
Forestillinga tok litt lengre tid enn venta, så ho blei halv ni før vi kunne sitje oss i bussen og vende nasen heimover. Det var ein kjempeglad gut som kom springande mot meg då eg kom ut av bussen. Gjett om eg har sakna han.... <3  Ingen tvil om kva seng han ligg i denne natta:=)

I morgon (laurdag) skal eg til Grunnvoll. Min kjære onkel skal kome og hente Steffen og meg på formiddagen. Det blir deileg! Og så blir det skøy å sjå søskenborna mine att. Grunnvoll er invadert av vestlendingar:=) 

Eg har ikkje noko særleg å kome med i dag, så eg trur eg sparar meg til i morgon. Difor vil eg berre seie god natt og drøym søtt.

Hasta luego <3

I keep thinking about you.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar