tirsdag 13. september 2011

Har tapt......Hahahahahaha:=)

Eg slit. Eg klarar ikkje eingong halde dei løfta eg gjer meg sjølv. Kor digg er ikkje det? I går kveld skreiv eg at eg skulle vise styrke og ikkje høyre min kjære ballade ein einaste gong. Kven som tenker på det rett etter at klokka har ringt tidleg ein tysdags morgon? Eg hadde vel ikkje eingong fått sagt sukk før den var slått på (på mobilen). Jaja.... Det er ikkje det verste, det. Eg har den som ringetone på mobilen og no kjem det som er det verste. I dag ringte telefonen rundt middagstider. Eg oppdaga ikkje det før etter ein halvtime var gått. Kvifor?? Eg høyrde nok telefonen då den ringte...... Det er berre det at eg har høyrt på songen så mange gonger at eg rett og slett ikkje forstod at det var telefon til meg. Eg nynna sikkert berre med då den starta. Nei, eg må nok endre ringetonen. Det er ikkje noko spørsmål, det!

Sjølv om det byrjer å bli seint, er eg ikkje heilt moden for senga enno. Så her sit eg, delvis i mørkret, for meg sjølv og skriv. Det er ikkje så kjempelenge sidan eg kom heim frå korpsøving. Eg skulle eigentleg sjå Greys då eg kom heim, men kva hjelper det når eg kjem på det no når det er ferdig for lenge sidan? Kanskje like greit. Det har uansett skjedd så mykje rart der, og eg har ikkje sett tv dei siste månadane (ikkje av betydning), så eg klarar ikkje heilt å hengje med i det som skjer. Då er det vel like greit å berre kutte ut. Eg kan ofre dei små grå på noko anna, kanskje litt meir fornuftig. (Som å tenke på draumemannen!!! Ikkje sei at det ikkje er normalt. 92% av kvinnene gjer det. OG ikkje spør kor eg har talet frå, for eg har ikkje noko svar.)

Eg lurar på om det faktisk er nokon som trur eg er blitt veeeeldig sprek den siste tida? Kanskje litt meir enn over normalen..... Om det er nokon som lurar, så er eg IKKJE på fjelltur om morgonane. Såg nettopp at det er eit par som har trykt "liker" på statusen min som lyder "Vetten er brukt opp, så eg trur det må bli Li-fjellet i morgon". Dei vanlege som trykker det, veit veldig godt at det er ein spøk som har utvikla seg. Trur kanskje ikkje at dei som trykte i stad har fått med seg hverken Vetten og Sørliholla-prosjektet. Kanskje på tide med ei oppklaring. Jomfru Knutsen ligger godt og varmt under si deilege dyne om morgonen. Der ligg ho til at klokka seier "No må du flekke kroppen din ut av senga og komme deg på badet. Arbeidet kallar!!" Så ligg ho 10 sekund til før ho tar til vitet. Som regel synges det litt på badet og stemmebåndet får følgeleg pittelitt trim. Morgonens trim begrenser seg difor til nettopp det.

Eg stod faktisk opp halv sju og var ute og jogga kvar morgon over ein lengre periode her ein sommar for ca 8 år sidan. Eg har det ikkje riktig så kjedeleg no lengre. Då vel eg heller å draume på morgonkvisten:=) Det er sikkert ikkje så sunt med slike sprøe idear...... Nei, skulle eg få lyst å byrje med morgontrim, ja, då hadde eg ikkje sotte her så seint som det er no.
Vel, skulle no han "Brad Pitt" dukke opp her kvar morgon, så skulle vel eg ha "trimma" kvar dag i otta.  Hahahahahahahaha......... Nei, uff! Kunne eg ikkje komme på eit litt betre alternativ enn akkurat han? Brad Pitt er ikkje SÅ hot. Han var det kanskje før, men no? Nope. Eg trur geografien må avgrensast litt!! Her er vel ein eller annan Kevin Costner ikkje så altfor langt unna.

Visst ingen har skjønt det enno, så kjedar unge Knutsen seg. Det er alt anna enn sunt, for det går utover skjønnheitssvevnen hennar. Ho draumer nok hverken om Brad eller Kevin......... Det er så lenge sidan ho møtte dei sist at ho har gløymt korleis dei ser ut. Ikkje er dei særleg musikalske av seg heller. Kven klarar å sjå for seg at Kevin Costner står der med ein gitar og syng "Vil du verra med mæ hjem i natt"? Ikkje mykje x-faktor der i garden, nei. Han klarar kanskje blunke litt med auget sitt, men ingen dåner vel av det sånn heilt utan vidare............ Nei, skulle eg svare ja til slikt, må det nok vere ein heilt annan som syng:=)

No skal eg slutte å kose meg så altfor mykje her inne i kveld. Eg har starta på gjespinga og kan byrje nedtellinga før augene ikkje vinn meire. Eg skal såvisst ikkje draume om kjendisar og andre rare dyr.
Ha ein fortreffeleg kveld om du framleis er vaken.

Hasta luego:=)

You're the only one......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar