fredag 9. september 2011

Thursday:=)

Det er seine torsdagskvelden og eg syng på siste refreng for i kveld. Når eg i morgon tidleg vakner, veit eg at det er helg når eg er på tur heim frå arbeid. Eg har ingen spesielle planar for helga. Ikkje anna enn at den skal tilbringast her heime. Vèret held på å snu seg til det betre att, så kanskje eg skal utnytte det og få litt røyrsle i skog og mark.

I går kveld surfa eg litt på nettet. Av ein eller annan grunn ploppa det opp ei låt sm heiter "Så kom du" med Sie Gubba. Eg har ikkje høyrt noko særleg på dei før og tenkte rett og slett berre at eg skulle høyre kva type musikk dei speler. Så tilfeldig........og så fantastisk bra at det skjedde. Eg seier det berre: Det var ein heilt herleg song. Eg veit kva eg blir å høyre på den neste månaden, om ikkje lenger.Sjukt!
"Har venta så læng på dæ og æ veit æ vil ha dæ. Æ har vist dæ alt æ e og det e alt æ kan gi dæ."
Det beste er at den går akkurat sånn som eg likar best å spille på piano. Sukk. Eg er solgt!!! Ikkje bra...... Å bli så håplaust forelska i ein song. No kjem eg jo ikkje til å sovne på lang tid. Eg kjem berre til  å liggje der å "tenke" og å synge songen inni meg.
Det er ikkje ofte at ein song treff meg så fullstendig som denne. Berre nesten........Dei syng knallfint begge to. Jaja, dette betyr ikkje at det nye favorittbandet mitt er Sie Gubba. Eg har enno ikkje høyrt noko anna av dei, så eg kan ikkje uttale meg om musikken deira. Om denne balladen legg lista.....say no more.

I kveld har eg vore på musikkøving. Det var eigentleg rimeleg tungt å spele i dag, men eg overlevde no det også. Det er visst plukka ut eit par utfordringar til meg så det ser ut som at det kan bli øving på meg kvar einaste dag no framover. Eg burde i alle høve det. Kvaliteten vil jo isåfall auke og ingenting er vel betre enn det. Det er jo litt gøy også, då, det å få litt utfordring. Ein blir litt skjerpa.
I neste uke blir det i alle høve nok speling. Øving tysdag, torsdag, fredag, laurdag og sundag. I mitt hovud blir det heile fem dagar. Om ikkje amasjøren kjem på plass med det, så veit ikkje eg:=)

No må eg slå av så eg ikkje blir så trøytt i morgon. Eg skal berre høyre songen ferdig ein siste gong. Eigentleg skulle eg ønske eg kunne sovne til den. Det ville ha vore lykken. Definitivt!

Ha ei fin natt og sov godt!!

Hasta luego.....

Distance can't keep toughts away......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar