torsdag 22. september 2011

Mittwoch!!

Så var onsdagen over og eg er på tur i seng. Under meg høyrer eg ellevill song av ungdomar. Ein av gutane har fødselsdag (klokka er akkurat bekka over til nytt døger), så no syng dei til han for full hals. Gøy:=)

Det har vore ein fin dag. Det beste må vel vere avsluttinga på kvelden. Dei siste som kom inn, var så andpusten som det går an å vere. Dei hadde jo då sprunge ifrå ein elg!! (Det betyr eigentleg ei buske...). Dei er litt småredd i mørkret og då blir det ikkje så mykje betre når dei eggar kvarandre opp.

Eg har faktisk øva heile to gonger i dag. Amasjøren er med andre ord ganske bra no. Det gjeld å vere effektiv medan ein kan.
Eg har øva.......Enkelte andre gjer ikkje anna enn å ete sjokolade. Vi har vore her i tre dagar. Kvar dag går det med minst to stooore sjokolader (på èin person). Eg ville ha spydd for lenge sidan, så ikkje skjønnar eg at det går an (i tillegg til all brusen og potetgullet).
Det var kanskje ikkje så ulikt då eg sjølv var tenåring. Eg hugser i så fall ikkje det. Og nei, det er ikkje eit teikn å alderdom. Evig ung....... (Wanna be). Energien gjer seg utslag i "The Ramblins" og "Nisseman". Yeah, it's hard to be a nissemann........ Og evige diskusjonar om "slapp off" betyr slapp av. Har dei sagt det på tv, ja, då må det vere sant.

At eg valgte å gjennomføre vekkinga med kornetten i går, har satt  grillar i hovudet på einekaren. Han svergar hemn. Stakkars........No har han prøvd å gjennomføre hemn heile tre gonger, og alle tre forsøka blei mislykka. Han held rett og slett på å gå ut av sitt gode skinn. Han skjønner ikkje at eg har brukt alle triksa sjølv , tidlegare i livet, og difor gjennomskuar dei med ein einaste gong. Eg trur kanskje han irriterer seg over at eg er så "kok roleg" og lite redd for hemn. Med andre og enklare ord.....Det plagar han! Hehehehehe......

Eg trur dei fleste av ungdomane byrjar å bli lei av "Så kom du"..... I morges var det ei om sa til dei andre: "Den der sangen har blitt spella heile morgonkvisten. Det er rart ho ikkje blir lei av den. Æ trur kanskje æ hold på å bi det". Hahahahaha........ 
Det er i alle høve betre å høyre den enn å gå rundt å syngje på julesongar. Vi har ei her som syng "All I want for Christmas....." helie tida. Då byrjer eg også på den og følgeleg irriterer eg meg over at eg ikkje klarar å la vere. "Så kom du" fyller i alle fall hovudet mitt med masse betre stoff enn julemusikk i september! I love love!!

Eg har litt lyst til å fortsetje å skrive her no. Eg vel likevel å lytte til fornuften. Det kjem ein dag i morgon også. Det er heilt stille nede, så eg reknar med dei har slokna heile hurven. Fint er det!!
I morgon er det torsdag og berre ei natt unna helg. Det blir godt å kome heim sjølv om vi har det heilt greit her. Så ha ei god natt og sov søtt!!

Hasta luego!!!!!

I feel it in my finger........... All over. 
I miss you.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar