torsdag 29. september 2011

Torsdag:=)

Det er torsdagog det er snart helg att. Klokka er halv seks og det er berre litt over eit par timar til eg skal på øving. Eg har eigentleg eit stort behov for å pakke......både for meg og "glunten". Her er det null stress og aller helst liten kontroll:=) Akkurat slik det skal vere..........  Er det ikkje slik at ein arbeider best under press? Hahaha.....Då blir det slik for meg i dag.
Det er uansett fleire kjøpesenter heime og då er det ikkje så nøye om ein ikkje pakkar så mykje. DEN idèen kan eg like!! Hmm....Kanskje lurt å pakke lite med vilje.......

I dag har vi hatt seifilèet til middag. Det er ein liten gut som er bra stolt over det. Det er jo han som har sørga for at vi har fått fisk i frysaren. Hadde det vore opp til han, hadde vi vel beholdt alle "50" fiskane han fekk. Litt kjedeleg med ein heil bunsj seifilèet...... Eg trur det held lenge med dei 8-10 han tok vare på (med sterke protestar for kvar einaste som blei kasta uti att).
Han fiska så mykje og lenge at det gjekk med heile tre krokar det døgeret, og det berre då han brukte si eiga stang. Det var ikkje berre, berre å få opp dei største fiskane med ei juniorstang berekna på hans alder. Det gjekk bra med god hjelp av dei andre.

Han var ikkje heilt einig med meg i morges då eg sa at vi skulle ha fisk i dag. "Mamma, vi kan jo ikkje det. Den e jo full av saltvann!" Joda....... Det er vel slik born tenker:=)

Vg.no........ "Denne skoen koster Reebok 144 millionner". Ehhh....... Det vil eg påstå er mykje pengar.
Dei har visst laga ein sko som skal gje spretten rompe. Hmm.... Ein sko som formar rompa? Eg ser for meg at dei får eit bra salg på den skoen. Eller ikkje.........Problemet deira er at dei ikkje kan bevise at skoen faktisk gjer ei spretten rompe, så no må dei betale pengane attende. Jaja, synd for dei. Eg har ikkje kjøpt skoen, så det bryr meg lite.

Ståle Solbakken har hatt eit raseriutbrot.  "Nå må du f... tåle at du blir irettesatt. Hold kjeften din!" Vi kan til og med få sjå opptaket av raseriutbrotet hans. Særleg at eg gidd det..... Eg går heller til neste sak. "Mystisk kval heilt på jordet". (Bokstaveleg talt). Hahahaha..... At det går an. Det er ikkje berre britane som klør seg i hovudet. Det gjer eg også...... Det er funnet ein gigantisk kval heile 732 meter frå ein elvemunning i Yorkshire. Dyret er ti meter langt og sannsynlegvis er det ein seikval. Spørsmålet er sjølvsagt korleis den kan ha hamna der. Den ligg rett og slett på eit jorde. Noko vakkert syn er den slett ikkje.
Slike ting kunne heller ha skjedd her. Då hadde vi fått noko å prate om:=)

Når eg no skal ut å reise med fly ( heile 8 stykk i løpet av dei neste to ukene), er det hyggeleg lesing når det står "Pilot var full - fly forsinka i seks timar". No er det ikkje akkurat det med at flyet er seint ute eg tenkjer på. Ikkje at eg er så redd for å hamne borti ein full pilot, at det gjer noko, men det gjer i alle høve at ein faktisk tenkjer at det kan skje.
Når ein klikkar seg inn på reportasjen, ser ein at det er media som har gjort ei lita fjær til fem høns, sm ordtaket seier..... Ja, det burde ein jo ha skjønt med ein gong. Er det ikkje alltid slik?
Han har ikkje møtt full på arbeid. Han har hatt meir enn 0,2 i promille på kvelden og skulle fly morgonen etter. Dei måtte følgje reglane og måtte vente på ny pilot.
Nei, dagens nettside er heller "boring". Det er ingen saker i dag som treffer heilt. Kjipt......., men kanskje like greit.

Nei, no var det visst ein som kom inn døra og spurte om eg har pakka. "Neeeeei"......... Og eg flirer sjølvsagt når han blir litt "sur" for at eg ikkje er byrja. Plutseleg er bordet fullt av borneklede....... Jaja, det er jo fint for meg. Då får jo eg betre tid. Om eg snik meg ut ei lita stund, kan det jo vere at det ligg litt dameklede på bordet også?? Ehh.....Veit ikkje heilt om eg stoler på det:=) Nei, eg skal hive meg rundt. Pc'n slår eg ikkje av! Den skal nemleg stå der og spele av litt musikk. Det blir vel aller helst med den eine songen som går på repeat..........

No skal eg vel ikkje meir på nett før på laurdagen. På reiser er det fint med minipc. Jammen meg lett å hive i kofferten:=)

Ha ein fin torsdagskveld.
Hasta luego:=)

Whereever you go.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar