fredag 16. september 2011

Kjærestebesøk:=)

Eg har hatt kjærestebesøk!!! Hahahaa........Nei, du. Så heldig er eg ikkje! Det er sonen min som har hatt det:=) Tenk, sju år og kjærestebesøk. Treng eg bekymre meg?
Forholdet er ikkje nytt. Det har vart heilt sidan han gjekk i bornehagen.......

For eit par år sidan "fræga" eg at Steffen og ei lita knetta hadde kyssa (på munnen). Jaha?? Eg trur det blei med den eine gongen. Likevel......dei har eit godt auge til kvarandre.
Det er ikkje lenge sidan eg fekk vite at dei hadde gifta segl. Bak skolen!! Ei av nabojentene her hadde vore prest. Slå den! Så no har eg ein gift son, og det utan å ha fått vore i bryllaupet. Hmm.... Hehehehe.....

I dag stod ho plutseleg på trappa. Ho hadde tatt sykkelen fatt og troppa opp med sine bedårande auge. Steffen var solgt..... "Bære kom inn". "Æ må heim klokka sju. Æ har klokka sjøl sånn at æ kainn føll med, men æ kan ikkje heilt med ho." Eg var vel solgt eg også då:=)
Like etter sat dei på kjøkkenet og perla. Dei skulle lage to heilt identiske smykker med perler. "Giftesmykke". (Skal ikkje denne forelskinga gå over snart? Tydlegvis ikkje...).
Like etterpå kom dei begge med kvart sitt smykke rundt halsen.

Steffen hadde fem drops. "Du kainn få tre. Æ træng ikkje meir enn to". (Sukk, så søtt..). Det same gjaldt kjekspakken. "Æ har tretten kjæks. Du kainn godt få sju av de." Ein unge som frivillig foreslår å gje mest til den andre....... Begge gongene. Han er solgt!!  (Han er jo verre enn mora).

I kveld har vi øva eit par timar. Vi startat opp att i morgon tidleg. Ein ting må eg seie: Vi kjem til å få eit veldig bra repertoar med oss til Calella. Det var skikkeleg gøy å spele i kveld. Vi byrjer å få sving på sakene. Det blir betre og betre. Spesielt artig er det at det er heile fem stykker involvert på rytmesida. Eehh....Eg kan visst ikkje telle. Eg trur eg må ha tatt med han "Sjybert". Dei er då vitterleg berre fire. Jaja.... Fire eller fem? Det er neste det same:=)

Det er fredag og det er helg. Vèret kunne ikkje vore meir ustabilt, så her sit vi berre inne. Idol er akkurat ferdig på Tv og eg har faktisk fulgt med på det med eit halvt auge. Det vil seie resultatsendinga. Joda, dei er flinke, men bob, bob..... Eg skal sikkert berre teie stille, for då eg syntes at det var ein som song litt surt, ja, då sa ho kjære Marion Ravn at "Du sang helt fantastisk". What??? Har vi høyrt på same karen? Det var folket som avgjorde, og han gjekk vidare.......... Så det må vere noko med meg.

No er det visst Senkveld med Thomas og Harald. Det er duell og av ein eller annan grunn har dei tatt med seg badebukse til Svalbard. Kanskje ikkje særleg smart. Eg er spent på kva det er dei skal til med no.
Dei skal visst vere på ein båt i mellom ti-tjue timar. Kva sprøtt kan dei finne på der?

Harald kan IKKJE syngje!! Det er storm:) Spyr dei snart? Badebuksa kunne vore heime...... Aha! Dei skal skyte isbjørn! Før dei skal ta fatt, pakkar dei sekken. Mykje turmat og baminton...Hallo! Skal dei slå isbjørnen ihjel med det?? Kanskje dei skal prøve å få isbjørnrn til å springe tulling etter badmintonballen??  Hahahaha.....Kor teit går det an å bli? Og så får vi ikkje eingong sjå sluttresultatet........ Dei blei erstatta av han Sivert Høiem. Jaja...Akkurat denne låta var mest berre bråk.

Eg skal ta kveld.......Så hasta luego.

Ha ei fin helg! Mi "badebukse" litt pent og pynteleg i skapet. Den skal nok ikkje fram før om tre uker, og det er slett ikkje på Svalbard!

I miss you now....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar