mandag 19. september 2011

Måndag 19.september.

Ballangen er heilt ok:=) Ungdomen er ute og speler ball og eg øver på kornetten. Akkurat no har eg jo då sjølvsagt ein liten pause frå nett den biten....... På bordet foran meg har eg eit stykk instrument, ein roman og ein bærbar pc. Eg trur eg skal klare meg bra!

Vi bur på menigheitshuset her. Det passar eigentleg heilt ypperleg for oss. Ein sal til jentene, ein sal til gutane og ei leiligheit til meg. (I same huset sjølvsagt). Vi har eit stort kjøkken å boltre oss på, og eg må seie det var bra koseleg her då vi alle saman var i kjøkkenteneste i stad. Ungdomen ville sjølvsagt ha taco. Det blei eit kongemåltid.
Dei fleste av ungdomen har med seg nokre enorme madrasser. I dag får ein jo megasenger som såvidt tar plass i kofferten når ein pakkar. Det blir ikkje snakk om å sove dårleg her, nei. Sjølv er eg så heldig at eg har ei heil dobbeltseng for meg sjølv i leiligheita. Gjett om eg skal breie meg.....(Medan eg høyrer på favorittballaden min!)

Det er eigentleg litt rart.... Her sit eg heilt åleine i eit megasvært hus. Eg sit på kjøkkenet og resten av huset er bekmørkt. Ikkje for å spare på straumen akkurat, men det er ikkje lenge sidan det byrja å bli mørkt ute. Eg har ikkje vore ute av kjøkkenet sidan eg sat meg ned for å øve og difor ser eg berre mørkret av di dørene står opne imellom romma.
Eigentleg burde eg føle at det er litt "scary" her. Ikkje høyrer eg lydar, ikkje tenkjer eg noko vidare på at det er skummelt og ikkje er eg redd for at det plutseleg skal stå ukjente personar foran meg. Ein veit jo aldri på framande stader. Eg er rett og slett "kok roleg" her eg sit. Ein deileg følelse!! Skulle nesten tru at eg er heime.......

Etter ein liten pause frå skrivinga, har eg no øva litt til. Då kom sjølvsagt fleire av elevane inn att. Dei høyrde tydlegvis at eg øva og sneik seg forsiktig inn og brølte VÆÆÆÆÆÆÆ!!!! Eg som akkurat har skrive om kor avslappa eg er. Eg kan trygt seie at eg skvatt! Eg kjente det heilt ned i magen. Det gjekk heldivis over i løpet av eit halvminutt, så no er det fred i sjela på ny:=) Hehehe.......
Dei har visst vore og kjøpt seg ein DVD. Det betyr at det går heilt fint å sitje her foran skjermen ei lita stund til. Så då gjer eg det.

Vèret må vere det kjedelegaste å prate om i verda. Likevel, det er så lett å nemne det om det anten er frykteleg dårleg eller nett det motsatte, slik som i dag. Det har berre vore så upåklageleg fint. Det er nesten synd at vi må vere inne store delar av dagen. Endå godt vi har det gøy.........

No har det seg slik at eindel av dei filmfolka som er her, kjem frå Italia. (Det har eg kanskje nemnt tidlegare?) Italienarar er som regel seg sjølv like. Spesielt han eine, då:=) Han er riktig så karismatisk og full av "passion", noko som italienarar brukar å vere god på. Andre ville kanskje heller brukt ord som lidenskapeleg osv..... Hmm....Det trur eg ikkje eg tør tenkje på eingong. Eit forhold til han ville nok vore riktig så lidenskapeleg, men neppe langvarig! Stakkars dei kvinnfolka som går i den fella. Hahaha...... Så lenge han er dyktig til å lage animasjonsfilmar, så får vi seie oss nøgde med det!! Eg er riktig så spent på kva uka vil bringe med seg. Eg håpar elevane føler dei har hatt ei lærerik uke når helga inntrer.
Det kan jo også bli gøy å stå for vekkinga i morgon tidleg. Eg tenkjer eg skal stå tidleg opp for å lage egg til heile hurven. Når det nærmar seg at dei må vakne (aller helst litt brutalt), trur eg nesten eg må ta kornetten og vekke dei med ein fanfare. (Ein riktig så god ide om du spør meg). Eg er ganske sikker på at dei vil vere rask ut av sengene dei neste dagane etter det! (Og då er jo målet oppnådd). Thihihihi..........

No skal eg slutte av her og gå inn i salane for å sjekke om dei ikkje snart er kveldssvolten. Det er alltid meir koseleg å ete ilag...... Så for denne gong: Hasta luego!
<3

Wish you could be here and put your arms around me......<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar