mandag 12. september 2011

Spanande!! :=)

Så er stemmelokala stengt og vi må smøre oss med tolmod før vi får vite resultata. Eg er åleine heime (bortsett frå hjartet som ligg og søv!). At eg er så heldig at eg kan sitje her og å slappe av og berre nyte at det ikkje er noko som skjer rundt meg, skuldast det dei kallar så fint for valgvake. I år blei dei nødt til å leggje den til hotellet og eg har nett svippa ein spent kar ned dit. Dei får det sikkert kjempetriveleg. Det har forresten eg tenkt å få her, heilt for meg sjølv:=) Med "Så kom du" i høgtalarane, Tysfjords side på tv'n (utan lyd), jordbærdram (hmm......farlege tendensar) og bloggen. Riktig så triveleg med andre ord.
Eg har i alle høve gjort min borgarplikt og stemt i dag så attstår det berre å sjå. Godt val!!!

Eg har funne ut ein ting, og det er at han der tyrkeren slett ikkje har noko med kroa å gjere. Då attstår det ikkje så mange alternativ. Etter å ha prata med andre som har opplevd mykje det same tidlegare......ja. Det kan umogleg vere av di han syns eg er så "hot":...... I så fall, stakkars mann. Mitt hjarte er allereie overfylt av kjærleik og har ikkje plass til meire! Pmfhhh!!!!! Eg trur nesten eg døyr her:=) Kanskje litt teit å ha det så grueleg gøy når ein sit her heilt mutters åleine. Sikkert like lite normalt som mange andre ting. Hahahahaha.....
Uansett, det er inga hensikt i å sende meg melding utan at den held litt meir informasjon. Get a life!!

Om du ikkje skjønner bæret av dette, er det sikkert av at du ikkje var her inne i går. Eg har fått ei melding av ein eg ikkje kjenner........., men det er berre å lese lengre ned på bloggen og vips så er du klokare:=)

Akkurat no er eg litt frustrert (berre litt vel og merke). Vèret er så grueleg ustabilt. Det er ikkje akkurat så ideelt for ledda, det. I eine augneblikket er det knallvèr og i neste heng skodda lang ned i fjellsidene. Jaja.... Det er vel vanleg på denne tida av året. Vi har vore heldig med temperaturen til no, så det beste er vel at ein ikkje klagar. Snart er det uansett ferie og forhåpentlegvis sol heile tida. Eg veit kor tankane mine kjem til å vere.......... Eg skal nok sørge for å halde sida her oppdatert under heile turen.

I går kveld var eg ute og gjekk med ein kollega. Ein riktig triveleg tur må vite...... Då vi hadde skilt lag nede i Kjøpsvika, bar det heimover åleine. No er ikkje eg hverken mørkredd eller redd for elgen. Likevel, då eg høyrte det knaka i greinene like ovanfor kjøpsviksvingen, ja, då blei faktisk resten av turen forringa for min del. Svarten og!!!! Eg er sikker på at det har samanheng med at eg skreiv om oslovaldtektene her om dagen. Bra teit??! Ikkje minst irriterande! Viss eg no skulle få paranoia pga noko som andre stader, ja då veit eg ikkje kva eg gjer. Eg får satse på at det var eit eingongstilfelle.
Eg gjekk der med musikk i øyrene og skulle følgeleg ikkje ha høyrt noko som helst, men det gjorde eg altså. Så musikken blei slått av og resten av turen auka adrenalinet litt meir enn vanleg. Ganske tåpeleg, spør du meg! Vi kan vel alle ha ein dårleg kveld:=)

Etter å ha høyrt same songen over tjue gonger no (hm...det vil seie sånn grovt rekna i over 100 minuttar), så fann eg ut at eg kanskje skulle løfte augene og sjå på tv-skjermen. Det er visst berre forhåndsstemmene som er opptalt enno. Om det skulle vise seg at det blir slik som stemmene viser, så har kjøpsviksida flest mandater. Så spørs det. Det ser ut som at alt kan ligge og felle på eitt parti (som har fått eitt mandat). Som sagt....det er berre forhandsstemmene.
Eg kan sikkert trygt kvile augene mine frå tv-skjermen ei god stund til. Så då sig dei berre sakte men sikkert over til denne skjermen.
Delvis gjerneskada av all den romantiske musikken ......Ehh...Skreiv eg gjerneskada?? Sukk.....Vil liksom så gjerne vere skada.... Nei, meinte vel aller nådigst hjerneskada (med det eg legg i begrepet, så ingen trur eg gjer narr av dei som er det). Uansett, så lenge eg ikkje kjem meg ned på bakken med forelskelsesrusen som aldri tar slutt, ja, då kjem eg vel til å høyre på slik musikk til langt ut i det uendelege.

Det blei ikkje Vetten i morges heller. Hahaha....som om det er noko tema!?! Jaja....skulle no spørsmålet seriøst dukke opp frå nokon, så skal vel eg klare å karre meg opp til den vakre utsiktsposten tidleg på morgonen. Spørs om det er nokon som vil ha ei nynnanes Beathe rundt seg før dei sjølv er heilt vakne:=) Kanskje ei natt i teltet under Vetten ville vore å foretrekke........ Nei, no skal eg ikkje gje meg sjølv idèar her.

Denne uka kjem til å bli kjempetravel. Eller, det spørs kva ein legg i ordet travel. Det blir ikkje akkurat noko pes, men den er full av forpliktelsar. Det byrjer allereie i morgon. Øving på klubbhuset. Akkurat det same som torsdag, fredag, laurdag og sundag. Innimellom øktene er det mykje som skjer, men det er sikkert verdt det. Då får eg i alle høve litt andre ting å tenke på enn å leve meg inn i herlege songar. "Kom til meg i natt".....

No er det på tide å fore kroppen litt før klokka blir for mykje og tida for å krype under dyna innhentar meg. Kanskje startar eg med ein ny roman. Eg har ikkje lest i det heile den siste uka. Eg har leita fram "Presidenten" med Anne Holt. Eg veit eigentleg ikkje om det er ei brukbar bok. Det er vel kanskje nettopp det eg skal finne ut etterkvart som eg les ho....... Ho ser liksom ikkje så spanande ut. Det treng vel ikkje bety noko, det!? Måtte det dukke opp ein spanande forfattar snart:=)
Der var eg visst borte eit par-tre minuttar....... Er det rart eg fortvilar over meg sjølv. Nei, ikkje vel eg å slå av musikken og ikkje klarar eg konsentrere meg med den på..... Det er berre å gje opp. Eg har vore hekta før, men dette tar kaka! Her må det skjerpings til!! I morgon skal eg ikkje høyre på den ein einaste gong. Akkurat like sikkert som at eg trur på nissen. Det poenget har eg vel brukt nokre gonger før også. Ganske teit heile greia. Bla, bla, bla, bla.........

Ha ein fin kveld og nyt augeblikket:=)

Hasta luego........

........vil ha dej næra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar