søndag 18. september 2011

Pakkemodus?

Akkurat no burde eg vere i full pakking. I stadenfor sit eg her og ser ein film på tv. "Den som dreper". Klokka er ti og filmen varer sikkert ei stund til. Det er eigentleg ikkje så foreneleg med at eg skal på tur i morgon tidleg og resten av arbeidsuka. Eg skal heilt til Ballangen. Det skal kome eit filmteam frå Italia som formodentleg skal lære oss noko i løpet av uka. Eg trur ungdommane gler seg, så då gler eg også meg. Får håpe at eg finn på noko for å få ettermidagane til å gå...........
Eg har jo eit mobilt nettverk liggjande, så det følgjer i alle høve med. Då kan eg i det minste kome hit og skrive.
Så som sagt, burde eg vere i full pakking. Eg er absolutt ikkje i pakkemodus, så det blir vel  berre sånn i all hast etterpå. (Eller....det er stygt å ljuge. Eg har byrja så smått.... Det ligg nokre få plagg borte på bordet. Dei ligg fint der, foreløpig).

Det har vore ein kjempefin dag. Først var det tre timar med øving. Det gjekk ganske greit, men om eg skal vere heilt ærleg, var det litt tungt å blåse i dag. Laurdagskveldar kan ta på.......Sjølv om ein tar kveld høveleg tidleg. Det er rart med det:=) Spesielt når dirigenten finn ut at han skal bruke litt tid på å pese meg!  Eg har sjølvsagt berre godt av det og eg likar utfordringar....Berre ikkje på ein sundags morgon.

I dag burde alle ha tatt set ein tur i fjellet. Alle, inkluderer også meg. Å ikkje utnytte dagen slik den blei i dag, ja, det er nesten for skam å rekne. Så då får eg berre vere skamfull då...... Eg har i det minste hatt meg ein liten trimtur i dag. Sol i augene var ein fryd!
Og så har eg sett ein elg kaste frisbe!! (Ikkje spør meg om det.......).

Sundag er fotballdag. Det vil seie for mange andre enn meg. Eg bryr meg ikkje så veldig for å seie det slik. Eg har hatt eit halvt auge på fotball i dag og det gjer meg ingenting å sjå på. Det er berre at eg klarar meg like godt utan å sjå det. Eg har i alle høve fått med meg at Liverpool har spelt "heilt rævva" i dag. Ikkje vanskeleg det. Bygda har nokre ihuga YNWA-fans, så dei har ikkje akkurat tidd stille om dagens resultat. United vann sin kamp. Vålerenga vann, Tromsø vann, Brann vann (i går) heldigvis........ Det er jo ikkje måte på kva eg har klart å få med meg. Hipp hurra!

Det må vere ein ufatteleg bra film eg sit og ser på! Ikkje san`t?? Sidan eg eg har meir fokus på denne sida enn tv'n.
Filmen er heilt grei den. Det er dansk språk, så eg får jo uansett med meg teksten. Det ser ut frå at den snart går mot slutten. Skurken blir som vanleg tatt. Hmm....Ikkje så spektakulert med andre ord. OG DER er filmen slutt, like etter at eg sa det nærmer seg. Kanskje eg er synsk?? Jada..... Eg skal ikkje prøve å ha det så frykteleg gøy her.

Då har eg vel ikkje noko val. Det var den her pakkinga. Det er berre å bite det i seg og snaske seg til å gjere det. Enkelt og greit. Eg får prøve å ta med meg minst mogleg. Likevel, litt blir det jo når det er snakk om såpass mange dagane. Ein må jo gardere seg litt.
Så eg skippar Dressmann-reklamen til fordel for klær. Eehh....den tok eg sjølv også... Hahahaha.... Eg såg ikkje koplinga før eg skreiv den. Eg kan glimte til innimellom eg også:=)

Ha ei fin natt og ei fin og ny uke. Den blir kva ein sjølv gjer det til..... Eg skal nok få det fint i nabokommunen. Eg har jo data og telefon med vakker song på. Då er eg berga, uansett kva det måtte vere.

Hasta luego!!

I'm longing for you.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar