torsdag 20. september 2012

Slik svindler de seg til Norge. At det er mange som lurer "Norge" når dei kjem hit, er det vel ingen tvil om. Det beste eksempelet er alle dei eldre kjerringene som lar seg lure. Dei trur at dei unge asylsøkarane "elsker" dei og går rett i fella. Ganske teit, eigentleg........ (spør du meg.) Om eg hadde vore eldre og ein ung asylant hadde prøvd å sjekke meg opp og innleie eit forhold til meg, hadde eg garantert vore "på vakt" med ein gong. Eg ville stilt meg spørsmålet om det ikkje berre er for å få opphaldstillatelse. Mange går fem på!!
Vel, det fins sikkert ekdemplar på at slik kjærleik faktisk kan oppstå, men eg trur prosenten er liten.

Andre giftar seg med si eiga søster for å opptre som familie.  Enkelte vaksne tar med seg ungdommar dei ikkje er i slekt med og seier at dei er borna deira.
Slike tilfeller er det mange av, men akkurat der trur eg ikkje at det er så mange som slepp unna med svindelen.
Eg går ut ifrå at det blir tatt DNA-test av dei alle og då er det lett å oppdage slikt.

Ikkje var eg klar over at Tyrkia hadde så stor andel av asylantar.......

Dette er Solveigs skjulte talent. For eit talent!! Å stikke heile handa inn i kjeften....... Det er meir talent å hente hos journalisten som har klart å lage ei sak for heile landet for dette. Talent......talentlaus........Kva er forskjellen??
At Solveig Kloppen kan ta handa inn i kjeften, er ikkje noko særleg fint syn. Ikkje er ho den einaste som kan det heller. Så kva er det så er så talentfullt med det??
Misforstå meg ikkje..... Det er ingenting galt med Solveig og at ho klarar det. Likevel, det er vel ikkje akkurat den mest spanande lesinga ein kan kome over.

Statoil sendte bud på spøkelsesjegere etter omsetningstap. Så omsetningstap skuldast spøkelse? Den var ny (god!). Det er liksom ikkje nødvendig å tenke tanken om at det må ei vere menneskeleg årsak bak. Det fins jo berre ærlege ansatte.
Spøkelsesjegere?? Kva er eigentleg det? Her fortel vi borna at spøkelser er noko som ikkje fins og så viser det seg at det berre er å leige inn jegarar som kan jakte på nett det, spøkelsar!
Eg har aldri høyrt om gjenferd som stel pengar, men kva veit vel ei tøtte som eg?? Sikkert fint lite.
Eg har med andre ord for lita erfaring på området...... Godt eg kan andre ting, då. :=)

Skienkvinne tilgir ektemannen som prøvde å partere henne. Gud betre!! Eg håpar det ikkje er snakk om at ho tilgjer i den form av at ho tar han attende........ Eg trur dette er ei sak eg må opne!! Det er mykje ein kan tilgje, men partering er vel ikkje akkurat øverst på lista.
Den 42 år gamle ektemannen stakk og skar henne med to kniver, og forsøkte å skjære av henne det venstre beinet. Han knuste deler av hodet hennes med en sparkesykkel, og skåldet hele overkroppen med kokende vann og olje, skriver Varden. Alt dette skjedde med borna som vitne!! Mannen er jo stein hakke gal. Ikkje snakk om at eg ville tilgjeve noko sånt.

Målet tl mannen var å skape skade og smerte. I ettertid skjønner han ikkje korleis han kunne gjere noko sånt. Skadane ville ha vore døydelege om ho ikkje hadde fårr legehjelp med ein gong.
Begge er dei djupt religiøse.
Religiøs meg her og religiøs meg der. Viss ein kan gjere slikt og seie at ein er djupt religiøs, ja då har ein verkeleg misforstått kva religion er!
Misforstått like mykje som dei muslimane som utøver vald for å hemne dei som svertar deira Gud.

Ho tar han attende!!!! Jeeeeezes........ Eg skal ikkje sitje på min høge hest, men hallo???? Ein gong gal.....alltid....?? Eller...??
Eg hadde aldri turt!!
Han er glad kjerringa har tilgjeve han og ho seier at det kun er Gud som kan dømme han. I avhøra siterer ho bibelvers som det å vende andre kinnet til osv..... I mine auge er det å ta det litt langt det her med religion.
Det er forskjell på å vere djupt religiøs og det å vere hjernevaska!!!
Beklager så mykje om eg no er arrogant her eg ligg, men det er berre så vanskeleg å lavere.
Eg blei så provosert av heile saka at eg vel å slutte av for i kveld.

Så då attstår det vel berre å ønske dåke alle ei god natt!! :=)

Hasta mañana!!

IWALY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar