onsdag 13. mars 2013

Sier nei til abort og ekteskap mellom homofile. Bergoglio går hardt ut! Den nye paven.... "Endeleg" kom det kvit røyk?
Eg trur dei såg seg lei av å vente på meg, så no har dei altså landa på denne moralisten.

Eg må no le litt for meg sjølv. Han er såvidt komen over dørstokken før sakene han brenner for blir bretta ut (og for nokre saker.......) Kanskje ikkje så revolusjonerande at det gjer noko, men absolutt ikkje nytenkande!

Den nye paven er 76 år. Eit greit tal, sånn eigentleg....... Eg har alltid sett for meg at paven er gamal, så då må dei ikkje endre på det no.
Kva du trur om dei hadde tilsett ein pave på 43 år og attpåtil kvinne? Hhahahaha...... Eg er rimeleg sikker på at ville vore enkelte som hadde gått av skaftet!
Kan forresten ei kvinne vere ein pave? Er det mogleg? (Eg berre spør.......)

Jaja, her til lands treng vi ikkje pavens velsignelse hverken til det eine eller det andre.

Bør bli kvitt sølibatet. Eh, no er eg ikkje sikker på om det er snakk om paven sjølv, eller alle andre. Viss paven ikkje har overholdt sølibatregelen, ja så er han ikkje den første som "feilar". Han stiller seg berre i rekke med mange andre kardinalar.

Viss paven har levd i sølibat heile sitt liv, er det nok livsfarleg å oppheve eit sølibat i ein alder av 76 år.
Skulle han falle for freistinga til å prøve "noko nytt", så kan det hende at han ikkje klarer å halde fokus på det rette lenger. Plutseleg så blir det forstyrrande elementer tilstades. (Og så spørs det om hjartet hans toler det!)
Eg har aldri sett bilete av ein pave som er ute og jogger, så eg berre antar at paver er litt lat?! Ergo kan det ikkje vere særleg bra for hjartet viss ein plutseleg skal bli så aktiv å enkelte områder. Hahaha......  Særleg...........

Biebers hamster er død. Og plutseleg er det ein hærskare med mennesker som sørger over tapet hans. Twitter.......
Jaja, hamsteren hadde sikkert stor betydning for Bieber, og for tenåringsjenter som er over hovudet forelska i Bieber, er det vel viktig å få ytra si medkjensle.

Hamsteren til Bieber er så viktig at den faktisk kom i avisa! Dagbladet! Då kan vi seie at den har satt spor........

Slik må Bh-endin aldri sitte. Heile 7 av 10 kvinnfolk gjer feil.... Jaja, viss prosentandelen er oppe i heile 70 %, er det ikkje vanskeleg å skjønne at jomfru Knutsen må vere blant dei det gjeld.
Eg kan ikkje i min villaste fantasi sjå at eg evnar å gjere det riktig.
Om eg hadde vore blant dei 30 % som "know how to wear a bra" , ja då trur eg at det må vere noko som er riv ruskande gale.
Det kan ein i alle fall kalle "just luck".

Sanninga er "I don´t care"! Eg må uansett ha nokre Bh´ar som held hengepuppene oppe, såååå så lenge dei gjer nytten sin, skal eg ikkje klage.
Skulle no mot formodning brystene hamne nede på knærne, skal eg kanskje søke profesjonell hjelp.

Om ikkje lenge så skal Bh få vere Bh........ Då skal den bli erstatta med den berømmelege dyna mi.
Ikkje har eg tenkt å drøyme om paven som er ute og joggar (eller gjer andre ting for den del). Skulle eg no først finne på å drøyme, så trur eg paven hamnar langt nede på lista.

Ha ein fortsatt fortreffeleg kveld. Sov godt til natta!! :=)
Hasta mañana!

IWALY!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar