tirsdag 12. mars 2013

Det er god trim i det å stole på det som skjer på Oslo S!
Eg hadde eit fly å nå og på tavla stod det at avgangen skulle vere frå spor 14. Med nevane fulle av sekk, koffert og visse andre saker og berre få minuttar til avgang, var det berre å gå superfort til målet.
Joda, eg nådde det!
Plutseleg kom det ein mann og kauka at det ikkje kom til å bli noko avgong derifrå. Den var flytta til spor 1 og at toget skulle gå om få minuttar.
Kor i svarten er spor 1?? Joda, opp i avgongshallen og heeeilt i andre enden. Sukk, det var berre å "nesten-springe".
Hurra, det gjekk! Eg rakk å kome meg inn på toget og finne meg ein plass. Berre det at toget stod stille. Kvifor rørte det ikkje på seg?
"Jeg beklager, men dette toget kommer ikke til å gå fra dette sporet. På grunn av feil med signalsystemet på Oslo S, må jeg dessverre be dere om å ta toget fra spor 9. Jeg beklager det inntrufne."
What?? Og kor lang tid hadde vi på det, liksom? Uten peiling på nett det, var det berre å legge i veg. Ut av toget med all bagasjen. Opp i hallen på ny og så finne spor 9.
Eg berre seier det.......Lykken var veeeldig stor når toget starta med å røre seg framover. Med andre ord fans det håp.......

På flyplassen virka ingen av innsjekkingsautomatane (hurra!). Så då blei det venting på å få sjekke inn manuelt (og eg var ikkje først i køen).
Med reisa nedover friskt i minne, var eg pittelitt uroleg for at ikkje ting skulle gå som smurt nordover. Det er jo trass alt ein båt som skal nås!
Vi kom oss ombord på flyet sånn høveleg i tide, men det slo ikkje feil. Uroen eg følte, var høyst reell.
"Dette er kapteinen. Jeg beklager, men det er to som har sjekket inn som ikke har møtt opp til flyavgangen. Av sikkerhetsgrunner må vi ta ut bagasjen til disse to. Dette kan ta noe tid siden flyet er fullt." 
Skjønte eg det ikkje? Eg var rimeleg sikker på at eg måtte reise til Narvik og bli henta der. .........
Etter ei stund hadde dei funne den første kofferten. Endeleg fann dei den siste og vi kunne lette.
Kapteinen klarte å fly inn litt av tida og vi landa berre eit kvarter etter tida. Eit guds under!!

Så på litt over to døger syns eg at eg har brukt opp min kvote med venting for eit heilt år, minst!
Er det rart eg syns det er godt å vere heime att?
Mammakos er undervurdert!!

Svart røyk fra pipene. Ja, er det så rart då? Korleis kan dei einast om noko så viktig når jomfru Knutsen sit heime i sofaen i ei nordlandsbygd?
Nei, den kvite røyken kjem til å la vente på seg! :=)

Derfor er sex sunt. Det står faktisk "Elsk deg frisk". Så då veit de alle kva som må gjerast. Slutt med å syte og start med å gjere noko med det!!

Dårleg hjarte, vondt i ryggen, deppa...........? You name it! Sex gjer lindring! OG det er vel dokumentert. I alle fall om vi skal tru urolog og spsialist i seksuelle problemar, Raymond Mortensen. Og kven vil vel ikkje tru på ein spesialist?

Så med mindre du er perfectly frisk........

Daniel jages av FBI og risikerer 480 års fengsel. Jaja, om han blir funnen, så ser vel ingen han den næraste tida. Kor lenge er eigentleg 480 år? Kan ein ikkje ta bort 1450 månadar av desse åra? Med tank på at det er noko som heiter fengselsår........... Ein kan i såfall ta bort over 100 av åra.
Hmm..........100 år? Då står han jo berre att med 380 år. Er det så mykje så?

Eg har aldri skjønna meg heilt på vitsen med så lange dommar. Kan dei ikkje berre seie at han skal sitte inne på livstid og at livstid betyr til han døyr. Det blir jo berre teit med 480 år. (Viss ikkje dei skal spare på han som ein mumie........Kan jo hende det.)

Nei....... Denne knetta er supertrøytt. Det er såvidt ho evnar å lese det som står på skjermen. Då er det berre å kapitulere til ei betre verd. Soveverda!
Akkurat no er det vel ingenting som kan konkurrere med nett det!

I morgon er det ein ny dag. Sørg for å gjere den til ein god dag. Skap litt glede rundt deg.........
Ha ei god natt! :=)

Hatsa mañana!

IWALY!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar