tirsdag 26. mars 2013

Det er no eg skulle skrive at eg sit her med eit deileg glas raudvin, litt snacks på sida og herleg musikk ut av høgtalarane.
Berre så synd at det ikkje er tilfelle! Eg sit her, det stemmer.......men utan noko glas av noko slag, snacksen ligg godt bortgøymt i skapet (noko som betyr at eg faktisk må lette på meg om det skal bli noko av) og det som er nærast den herlege musikken, er litt snorking i bakgrunnen (og det er definitivt ikkje herleg å høyre på!!) Så då høver det seg ikkje å seie skål!

Dette tullet satte meg på ein fin tanke, nemleg å sette på radioen.
Viss snorkinga ikkje er så behageleg, er det jo berre å ta saka i eigne hender. (Det betyr ikkje å snu på ein viss kropp, men få fram andre lydar også - gjerne i form av lovesongs!)
Kanskje ef seriøst burde vurdere snacksen også då? (Eg står over - viser styrke!!)

Tysdagen står for hell. Det var nett måndag, så det er litt problematisk å sjå at det er onsdag i morgon. (Men det er det......)
Vèret har vore sånn "nesten på mi side", men det er enno litt å gå på for han der oppe.
Når eg ser at det er sol og blå himmel lenger sør, ja då kan eg ikkje for at eg kjenner misunninga tar litt overtaket på meg. Ikkje så lett å overstyre den med kvart. Sånn er det berre.
Er det noko bra andre har, ja då vil vel eg også ha det!!! Hahaha......

Vi har ikkje lidd noko naud (for å seie det slik). Langt ifrå. Vi har sett havet (ikkje dårleg berre det), vi har snust inn god naturduft, leita etter dyrespor, sett etter ekorn, måka snø og berre somla bortetter vegen. Det med somlinga er obligatorisk for å få inn den rette påskestemninga!
Likevel, det koselegaste må no vere å male påskeegg!! Fine fargar som skal henges opp i påska.
Kvalitetstid mellom mor og son kalles det.

Det beste med heile dagen er kortspel-rundane!! (No håper eg verkeleg at han som ligg og snorkar på sofaen i dette sekund ikkje får med seg det som kjem her no! At han ikkje gidd å lese seg attende alle dagane i påska når han kjem heim........) Hahahaha......
Viss du lurar på kvifor eg seier det, så skal du få svaret her og no.
Vi har spelt eindel kort og det seier seg sjølv at viss to av tre rottar seg i hop mot den tredje, så har tredjeparten null sjanse. Noko som er rimeleg enkelt å fortså. Dersom ein faktisk får med seg at det er ein "rott deg i hop"-ting på gong. OG det var det sjølvsagt til den store gullmedaljen i dag!
Aldri før har han vel tapt så det suser som i dag. Og så ler vi to andre. :=)

Gris!! Det var det vi spelte...... Eine med foten sin oppå den andres. Eit lite dult med foten og ein er førebudd på å ta fingeren kjapt ned på bordkanten.
Kjiiiipt.
G  R  I   S   prikk     prikk   "Nei, nu gidd æ ikkje spæll meir! Æ e sekker på at det e nåkka muffins på gång. Ellers så e det at æ har mesta reaksjonsevna nu når æ har vor sjuk". Hahahahaha......... Livet er hardt!!!

I går, på ferga, funderte eg på noko. Det skjer det også! :=)
Minstemann har alltid vore glad i "mammakos" og det er godt å ligge med hovudet i fanget og bli puska på.
Eg skjønner han kjempegodt, for det er nok meg han har det etter. Det var (er) det beste eg også visste. Kunne sikkert ligge i timesvis om eg fekk lov.
Så var det funderinga mi då.....
I går så spurte eg han om han ville ligge i fanget mitt og då fekk eg eit svar eg var alt anna enn førebudd på. Han såg seg først rundt og så svarte han "Mamma, då....De ainner kan jo sjå det!"
What??? Og kva tid skjedde dette liksom? Sånn over natta?
Eg måtte jo sjølvsagt kommentere det og spørre kva i all verda gjer no vel det?
Nei, han skulle sitte i eiga sete og han skulle absolutt ikkje ha kos. (Til tross for at det vistes tydeleg på augene hans at han ville).

Eg veit ikkje heilt om eg syns det er så kult at dei veks til. Det treng no i alle fall ikkje gå så fort?!
Eg fekk kos.......mammakos, men det var jo etter at vi kom for oss sjølv. Den vil sikkert vare enno nokre år, men likevel.
Kule gutter, liksom?!
Jaja, berre han ikkje kjem heim og ber om barberhøvel snart.

Det er deileg å ikkje ha tilgong til tv. Stort sett ikkje omverda heller. Berre litt.
Korleis forklarer eg då dataen og bloggen på ein slik kveld?
Joda, ikkje verre enn at den ikkje er på i løpet av dagen. Dataen brukes kun til dette formålet.
Om ein løyser kryssord, les ei god bok eller skriv, kan vel stort sett klassifiseres som det same.
Så lenge det ikkje går ut over kvalitetstid med minstemann, så er det vel greit. :=)

No er de snart lalletid for denne knetta. Først er det om å få liv i ein skrott der borti andre enden, men det fins enkelte metodar som funker dersom det ikkje er nok å seie "vakn opp".
Akkurat det er det berre å spørre ein tidlegare elev om. Han veit alt om nett det å vakne til ei som likar å vere "bitch" på feile tidspunkt!!

Ha ei god natt!
Hasta mañana :=)

Ut frå radioen no strømmer denne setningen: Let me stay in your arms forever.............

1 kommentar: