torsdag 14. mars 2013

Kvinne truet dørselgere med halgle. Hahahahaha........Eg tippar det var svært effektivt!!
Jaja, viss det plutseleg står nokre menn på trappa mi for å selge meg fisk, ja då trur eg at eg hadde blitt skeptisk......... men eg er jo då fri for hagle!
Kanskje eg kan gjere det same som då eg tok liv av ein edderkopp ved å blåse han dau?! Litt råblåsing på instrumentet kan få kven som helst til å springe (og edderkoppar til å døy)!

Fant svinekjøtt i halal-produkter. Så blir i alle fall Narvik satt på kartet. Det er ikkje kvar dag dei hamnar i hovudstadsavisene, så kanskje vi skal gratulere dei?

Sjølv om det sikkert er bra med pengar å tene om ein puttar litt svin inn for storfe og slikt...... Svin er jo ikkje akkurat det dyraste kjøttet. Likevel..... Etter hesteskandalen burde alle passe seg. Mattilsynet tar heilt av no og er du så lur at du bruker svin istadenfor anna kjøtt, ja då burde du kjenne at det brenn under føtene dine. Du blir tatt!!
Ikkje så sikkert at innteninga blir så lukrativ likevel.......

Eg tenker at eg kjem til å fortsette med å kjøpe Kuraas-produkter. Svin, storfe..........Eitt fett, for min del.
Viss eg plutseleg skulle byrje å "nøffe", så er det berre å seie ifrå....så kanskje eg klarar å innhente meg.

Dette sliter norske menn og kvinner med i senga. Eg trur det må vere noko i den norske sementen som gjer at det norske folk har så mykje sengehalm-problemar.Ja, eg syns eg les om det kvar einaste  dag......... Står det så ille til med folk at dei treng å minnast på det kvar dag?
Vi har tydlegvis større problem enn dei fleste andre, så noko må det vere........

Det må skuldast den her likestillinga!! Det er eg overbevist om! Vi blir for like, menna og kvinnene.
Dessutan er det berre ein myte at menn alltid har lyst på sex. (Ifølge Dagbladet, vel å merke - sjølv skal eg ikkje uttale meg).
Klart dei ikkje alltid har lyst....Dei berre tenker på det kvar sjuande sekund.
Det er langt mellom det å tenke og det å ha lyst! :=)

Jeeezes.............Denne jomfrua er alt anna enn heilt med, nett no. Enkelt og greit! I eine augeblikket blar ho på internett, i det neste skriv ho og plutseleg sover ho med fingrane godt planta på tastaturet. Det er visst hamna nokre blylodd på augelokka, så her slites det. Om eg ikkje tar heilt feil, har eg vore borte minst ein fire-fem gonger til no. Korleis skal dette ende?
Kanskje ein berre skulle la svevnen få ta ordentleg feste og rett og slett berre sove på sofaen i natt? Ikkje så veldig dårleg idè, sånn eigentleg. Tenk berre på all den energien som må til for å lette ei tilrettelagt rompe frå sofaen og faktisk tenke at ein må røre på føtene for å nå det nye målet.
Det nye målet som er minst 20 meter unna. Minst!!
Eg går vel i bakken før den tid........

Det einaste sommanglar no er ein fotmassør! Tru kor deileg det kunne ha vore i dette augeblikk. Berre han treff på dei rette punkta-..... Det fins jo eit punkt for det meste! :=)
Litt naglemanikyr, skrubbing av daud hud......You name it! Det måtte ha blitt sofaen då, ja.

Av og til skulle eg ønske at eg var ein sau! Ein sau kan berre legge seg rett ned på marka og sove om han føler for det, så det må jo vere lykken.
Dessutan evnar eg meir enn litt å seie "bæææææææ".
Eg slepp i alle fall å telle sauer i kveld. Eg er borte før eg hamnar på puta. (Like greit).

Jomfru Knutsen skal vise styrke. Ho skal tvinge seg ut av den deilege sofaen og opp på føtene (heilt utan hjelp). Ho skal karre seg på badet og forhåpentlegvis hamnar ho ikkje sovande på baderomsgolvet. (Ikkje for det at det gjer noko. Baderomsgolvet er nok varmt og godt).
Unni Lindell må berre forbli attlukka denne kvelden, for denne knetta skal såvisst ikkje avsløre noko mord i kveld. Mordjakt kan skje på alle andre dagar enn nett torsdagar.

Nei, det er berre å slutte av medan det enno fins håp........... Ventar eg for lenge, skjærer det seg heilt! Så no er det om å vere hard med seg sjølv........

I alle fall.....Ha ein god natt og sov godt. Ikkje draum om meg som sau og tell meg til du sovnar, for eg vil mest sannsynleg berre halde deg vaken!
Hasta luego!

IWALY!!

2 kommentarer:

  1. Hei jomfruen. Noe slår meg mens jeg ler og leser: Det er jo helt utrulg at jomfru Knutsen har beholdt sin jomfrudom iår etter år sammen med Jan Einar den hardbalne. Det hadde ikke vært meg, sier jeg bare-ha ha. Nattinatt. Klem fra ho de snart skal vitje... Har de forresten overnatting på Setermoen? Klems

    SvarSlett
  2. Thihihihihihihi....... Det meste er mogleg med denne jomfrua!! :=)
    Tja, det trur eg at eg har...........<3

    SvarSlett