mandag 11. mars 2013

Oslo!

Jomfru Knutsen er på reisefot!! Så langt har turen starta kjempebra, så korleis det blir å ende, attstår å sjå.....
Neida, så altfor bra har ikkje turen starta. Då lyg eg! Men heldigvis har ikkje dagens tur og sjølve målet med reisa så mykje med kvarandre å gjere, så det blir sikkert "flotte" dagar. Kanskje det er meir korrekt å seie innhaldsrike dagar......

Halv tre starta eg........ Bilen var i kaldaste laget,men berre dei første to minuttar. Då syntes det litt teit å sitte der med ei svær boblejakke på seg. "Korleis er vèret og temperaturen i Oslo?" Sikkert kaldt der også, så boblejakke måtte det bli.

Tre timar, nesten, sat eg og venta på flyplassen og alle veit jo at Evenes er ein megastor flyplass med masse butikkar og stinn i folk til eikvar tid......
Eg sat der, ganske åleine. På bordet foran meg låg det kryssord, bok, mobil, mat, drikke.......tja, alt som trengtes for at eg skulle få tida til å gå litt kjapt.
Det blei mykje venting! Tre timar....altfor lenge.
Så fekk vi gå ombord og denne knetta gledde seg til at det ikkje var så lenge til ho kunne sette føtene sine på jorda i hovudstaden Joda, det er jo greit at ein håper. Det er ei lykke å ikkje vite på førehand kva som skal skje. Det er altså sikkert å visst. Hadde eg visst at eg skulle sitte to heile timar inne i flyet før vi i det heile tatt letta......... Gud betre! Det var mange som blei tissetrengte i løpet av dei to timane, men var toaletta opne?? Nope......Ikkje så lenge flyet står på bakken.
"Dessverre, du må vente til vi kommer opp i luften", høyrte eg fleire fekk til beskjed. Så gøy var det!!
Mangel på folk i Oslo. Vi kunne ikkje få lande der, vi måtte berre vente. Og vi venta!!

Halv tolv kunne eg entre hotellkarmen. Hotell plaza.......Endeleg! Trøytt.........etter først ha fått meg ein liten luftetir frå Oslo S og hit.
Eg var litt skeptisk og vurderte drosje, men så tenkte eg at "det skjer ikkje meg". Er det ikkje det vi som regel tenker?
Så kvifor ta drosje når det er mindre enn ti minuttar å gå? Sju kanskje?!
Eg hadde jo ikkje akkurat minikjørt og høge stiletthelar, så viss nokon skulle finne meg interessant........

No er eg i alle fall her. På eit rom som er ganske fint. Nok stort til at eg nett har bestemt meg kor eg skal sove. Hahahaha.......... Eg tok ei brei og god seng til høgre. Midt i mellom ei anna seng og ein stilrett "godsofa".
Ferdig stella med dataen i senga. Kunne det vore betre?
Tja, det er vel berre ein einaste "ting" som manglar......................

Retrostilen som gjør huset ditt Charter chic. What?? Det kan hende det er litt seint på kvelden, eller rettare sagt natta, men eg veit ikkje om eg kan skulde på det eller ikkje. Ein ting er sikkert og det er at det ringer inga bjelle i blant dei små grå når eg les denne setningen. Kva betyr den eigentleg?
Den høyres jo ganske fancy ut, men dog..........

Eg trur det er Charter chic eg ikkje har peiling på kva er. Chic? Eg tenker mitt, men er ganske sikker på at dei orda eg tenker på når eg les desse, ikkje er dei som er meint å vere.
Jaja....Det får meg jo til å ønske at eg veit det og difor er det berre ein ting å gjere. Skattejakt!!

Hahaha......Charter chic er berre ein trend. Ein gamal ein. Eg var ikkje eingong påtenkt då den tida var som er inspirasjonen til denne chic-greia.
60-talet. Eventyrlysten og entusiastisk!! Flotte ord, vil eg påstå. Så med andre ord så skal huset ditt bære preg av at du er eventyrlysten og entusiastisk.

Hahahah........Eg ser for meg at eg hadde fått den oppgåva. At eg hadde fått i oppgåve å løyse......."Puss opp huset ditt så det blir Charter chic".
Jeezzzes, hadde eg sagt og så hadde eg gått og lagt meg. Eg hadde då vel aldri voe i stand til å på eigenhand kome på noko som kan virke eventurlysten?! Eller....... Eg hadde kommet til å stå heilt fast.

På biletet på nettet er det fargerike tekstiler.

Når eg tenker meg om, så er eg kanskje ikkje så dum likevel. Alle skjønnte vel kva eg tenkte på då eg las ordet charter?
Eg hadde jo rett.Wow.........Det ville eg aldri trudd om eg ikkje nett har lest det. Charterturismen starta på 60-talet og derav ordet.
Men så var det jo det der ordet "chic". Eg trur ikkje at eg skal kommentere det så mykje.......

Ein ting er sikkert. Skal det pussast opp noko som helst, skal det vere i fargar eg syns er fin og uavhengig av kva alle andre syns. Om det er ein trend eller ikkje.......Eg gjer meg vel no katta! Noko Charter chic blir det i alle høve ikkje. Det blir altfor fargerikt.
Dessutan trur eg eventyrlysta treng å dempast innimellom og difor treng ein ikkje veggar og tekstiler som gjer det motsatte.

Nei.......Klokka er alt anna enn på parti med meg i dag. Det er altså sikkert og visst! eg har vel ikkje anna å gjere enn å stenge av og få meg nokre timar på augene. Så no ser eg berre fram til ein framifrå frukost på morgonkvisten viss eg finn fram til frukostsalen. Satsar på det! :=)

Ha ei fortreffeleg god natt.
Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar