onsdag 27. mars 2013

Dagens "høydare" må berre nøydd til å vere bleieskift! Utan tvil......
Eg stod der og skulle vaske skitræva og medan eg så gjorde, byrja gutungen med å synge om julenissen. Julenissen!! Som om det var nissen som var komen med bæsjen og at det var gåva hans til meg! Hahahahaha.......... Eg trudde eg skulle krepere.
Eg lo godt og lite skjønna vel gutungen om kvifor eg plutseleg flirte sånn. Han trudde vel mest berre at han var kul og fortsatte med å synge........om nissen!!

Det blei med den eine skitræva. No er bleiene lagt på hylla og eg har akkurat hatt meg ei lita stund på sofaen og bladd gjennom nyaste KK som låg i postkassa i dag.
Det blei mildt sagt ei hurtig lesetid. Kanskje meir riktig å seie minimal.......... Eg gjer meg over. Det er ikkje meir enn eit par dagar sidan eg skreiv her inne at det var så mykje om slanking og slikt i bladet. At fokuset er mykje på det (og strikking!) og at det då blir bortkasta for meg å lese det.
Sjekk dette!!
No skal eg ramse opp eindel overskrifter frå bladet eg fekk i dag og så kan du telle kor mange overskrifter det er snakk om og sjå om du skjønner teikninga mi. Here it comes.......
Start nå - hvis du vil bli kvitt smilehullene på lårene til sommersesongen. 
Tunge løft gjør deg smalere.
Blir du ikke kvitt de siste kiloene rundt midjen? Her er planen for deg.
Slik når du vektmålet ditt.
Typiske slanketabber.
Tren opp hvileforbrenningen din.
10 grep for en enklere hverdag.
Vi klarte det! Marianne ville bli slankere. (Problem løst).
I form til sommeren.
5 kilo lettere til sommeren.
Gi slankekuren n kick start.

Puh........Kom du som eg til talet elleve?
Det er altså snakk om EI utgåve av KK. I eittt og sam blad stod alle desse overskriftene og så kan du tenke deg kor motiverande det er å lese det med tanke på at det står litt om same temaet i stort sett alle blada.
Det er sikkert fleire som er superglad for alle tipsa, råda eller whatever kva du kallar det. Råd dei tar med seg på vegem.
Likevel, landet er fyllt opp med folk som har rimeleg vidt spenn i interessene sine.
KK har jo vore kjent for å vere eit blad med litt meir spennvidde enn berre slanking. Det tar jo heilt av.

KK - Kvinner og klær. Namnet forklarer jo eigentleg alle motesidene, så det skal ein vel ikkje ta dei på. Det er sider ein burde forvente å få med på kjøpet. (Sjølv om denne jomfrua ikkje stirrar nett dei sidene ned i senk).
Kvinner?? Hmmm..... Er vi så trangsynte at vi treng å proppast med dette temaet kvar uke? Er det nett det som er forbunden med å vere kvinne?  KK - Kvinner og klær. KK - Slanking og mote.
Bladet for deg som trenger eit ekstra puff i kvardagen. Bladet for deg som treng litt betre sjølvtillit. Her får du gode råd!

Det beste er at etter å ha slengt ut alt dette skvipet om KK, så kan kven som helst slenge etter meg at det berre er å la vere å kjøpe bladet. At viss det er så ille, så bruk pengane på noko anna.
Ja, dei har heilt rett i så fall!

Eg abonnerer på bladet! Det betyr at det dukkar opp i postkassa mi kvar einaste uke (om det no klarer å vere i rute........men det får posten ta skulda for).
Etter eit visst antal månadar dukkar det opp eit blad der det følger med ein giro.
Skal ein fortsette å abonnere på bladet, ja då betaler ein giroen som følger med.
Kva gjer så jomfru Knutsen?? Joda........Ho betaler!!
Så der!!! Kun seg sjølv å takke. Neste uke er det nytt blad og ny irritasjon og slik kjem det vel til å vere i år etter år framover.

Kanskje det er kryssordsida som held det heile i gong? Kryssord er jo "gøy". Eit himla dyrt kryssord med andre ord!

Det er onsdag og det er kveld. Kanskje snart på tide å finne Ole Lukkøye og håpehan har plenty med sovestøv til alle oss som treng det.
I morgon er det ein ny dag.............
Ha ein fortsatt fin kveld og ei god natt! :=)

Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar