søndag 17. mars 2013

Det er sundags kveld og ei hektisk uke er over. Det har gått med mange celler til tenking og akkurat no er det deileg å vite at det kjem ei uke der ettermiddagane er forbeholdt kvalitetstid med ein liten gut og ellers berre småplukk.

Å dra til Oslo to dagar same uke som ein skal få avikla ei fotballturnering med 52 kampar, er så absolutt ikkje ideelt.
Det var nervar i høgspenn begge dagane, der engstelsen var stor for at det skulle kome e-postar som sa at det var kampar som ikkje passa inn eller liknande.
Det som var "kjempeverynice", var at det kom ikkje ein einaste ein...... Sannsynlegvis så såg alt greit ut.

Oslo var likevel ikkje feil! Langt ifrå.... Spesielt ikkje når ein har ein liten halvtime på seg før toget skal gå!
Eit kjempebra kurs avsluttes og jomfru Knutsen er ikkje seig i vendinga.......... Ikkje når det er ein musikkforretning rett borti gata. Saksofon..........
Noko som førte til at det nesten kvar dag klinger saksofoniske tonar frå kjellaren. Georgia on my mind og Fly me to the moon. Kjempefine songar!! Gøy! :=)
Så det spørs om ein ikkje må ta seg ei langhelg i Tigerstaden rimeleg snart!
Det blei inga tid til shopping den tida eg var der nede, men det betyr ikkje at eg ikkje la merke til at det faktisk var mykje å shoppe!! Definitivt! Så Oslo må nok belage seg på eit shoppingbesøk frå ei halvgalen kvinne nordfrå! :=)

Han var blant dem som valgte paven. Pedofili er ikke kriminelt. Jeeeezes.... For ein ting å seie av ein kardinal. Ein kardinal blant dei framste i verda.

Eg skjønner godt kva han legg i det han seier. Eg er fullstendig klar over at han ikkje seier at pedofili er greit, me likevel..... Å seie at det ikkje er kriminelt?

Det er kardinalen Fox Napier som har uttalt seg. Han har sagt at han kjenner to prestar som er pedofile. Han meiner heilt seriøst at desse to prestane ikkje er strafferettsleg ansvarlege. At dei er pedofile, er ikkje noko dei kan for sjølve, for pedofili er ein sjukdom. Så om dei forgrip seg på eit stakkars lite og uskuldig born................

Nei, det tar meininga av  "Vend det andre kinnet til...." til nye høgder!! Mildt sagt!
Er du prest og vore utsatt for det sjølv då du var yngre, har du inga ansvar for det du sjølv gjer. Enkelt og greit.

Å stå der på talarstolen og prate om dei ti bod som blant anna seier at du ikkje skal slå ihel. Viss ikkje å forgripe seg på born kan klassifiserast som "slå ihel", så veit ikkje eg.

Det er ikke tilfeldig at han er en av få med grått hår. Det handler om partidisiplin. Jaja, no er visst hårfargen blitt eit argument for om du vil bli antatt eller ikkje i folkekongressen.
Du skal så absolutt ikkje ha grått hår.
Er du komen i ein alder som byrjer å sette preg på blant anna håret ditt, har du med å farge det! Det er viktig! Det er viktig å framstå som ein "enhet". Alle bør ha lik hårfarge og sveis i tillegg til at alle må ha mørke dressar.
Fantastisk bra!!
Eg syns eg ser det formeg........Når det kjem ein framand inn i lokalet og spør etter ein namngjeven person. "Ser du han der i den mørke dressen og med panneluggen mot venstre? That´s your man!" Ikkje akkurat ei fargerik verd.....

No seier overskrifta at det er ein mann med grått hår og at det ikkje er tilfeldig at han har det. Så då bør ein kanskje prøve å finne ut av saka. (Noko som viser seg svært vanskeleg!)
Ein god journalist lager overskrifter som passar til teksten ein skriv i artikkelen sin.
Vel, eg trur ikkje denne journalisten har vore heilt på stasjon då han skriev om dette.
Kanskje han rett og slett laga overskrifta FØR han skreiv om saka og så berre gløymde han å sjekke om at det var vesentleg for det heile. (Det var det ikkje).

Etter å ha lest teksten fleire gonger, finn eg ikkje ein einaste setning som seier noko om kvifor det er ein som har grått hår.
Eg var sikker på at det kunne ha med kven som er leiar å gjere, men ikkje ein einaste liten info kan vi få av å lese om det.
Ergo føyer journalisten seg inn på lista over dårlege journalistar, ei liste som byrjer å bli rimeleg lang.
(Han får passe på så ikkje sjefen oppdagar arbeidet hans, så slepp han vel billig unna. )

Han er grå av di han gjer seg katta i å farge håret. Han liker å bryte med normalen. Ein outsider med andre ord!

Eg ser for meg Erna Solberg, Anniken Huidtfeldt og Siv Jensen med nyfarga hår. Kanskje vi i Noreg kan innføre at kvinnene kan få ha sin eigen farge, medan menna kan ha ein annan. Aller helst lrosa og grøn. Så kan jo menna sjøl avgjere om dei vil vere rosa eller grøn!
Joda......... Siv Jensen vil sikkert vere veldig kledeleg å sjå på om ho får rosa hår! Det vil verkeleg få fram Frp sine standhaftige synspunkt i mange saker.
Det vil definitivt sørge for at mange fleire vil sjå på ho som seriøs.
Slik hårfarge vil definitivt skape større oppslutning.

Ikkje minst Jonas Gahr Støre med sin grøne pannelugg! (Viss hår manglar!!)
Heftige og grøne Stoltenberg i intens krangel med den rosa panter-lignande Erna Solberg.
Ikkje lett å seie kven som vil gå av med sigeren i DET sirkuset.

Så kunne dei grøne ha dobbelstemme medan dei rosa kunne strikke skjerf og Marius-gensrar i rosa og grøn til dei folkevalgte.
Stoltenberg ville garantert sett herleg ut i ein rosa og grøn Marius-genser. Ingen tvil om det!!
Då kan han invitere alle statsleiarar til fredskonferanse.
Fiendane ville brukt så mykje av energien sin på å stirre på den flotte rosagrøne brystkassa til Jens at dei ville gløymt av at dei skulle vere ueinige. Vips så var avtalar underskrivne og vi kan feire nok ein siger!

Klærne alle dei folkevalgte skal bære, trur eg vi held hemmeleg ei stund til. Kan jo ikkje avsløre dei lekre lilla skjortelane til Lysbakken og Geir-K. Hansen!

Så er det berre å gle seg til den beste skipåska sidan 1978, Skal vi tru Dagbladet og prognosane der, får vi ha snøen til over påske. Ei gledeleg nyheit for dei fleste, vil eg tru?! I alle meg!!

Det er kveld og ny arbeidsuke i morgon. Skjønnheitssvevnen må på plass, så då er det berre å krype inn på rommet og sove. Sove djupt og godt!
Ha ei fantastisk fin uke!!

Hasta luego! :=)

IWALY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar