lørdag 16. mars 2013

Mer personlig å snakke om tro enn sex. Eg veit ikkje...... Er det eit nytt "fenomen", eller går det langt attende i tid?
Eg trur nok folk er litt meir frittalande i dag enn for tjue år sidan når det gjeld sex. (Meg sjølv inkludert..)

Når det gjeld med sjølv, er ikkje mitt eiga sexliv noko eg brettar ut om, men sjølve temaet sex er ikkje noko problem å diskutere. Eg føler vel at akkurat det temaet er noko veldig mange snakkar om. Det blir kanskje meir majoriteten enn minoriteten.
Likevel, den største ulikskapen frå før til no, er nok ikkje akkurat den biten. Eg vil tru at dei heller siktar til at enkelte sit blant folk og brettar ut om sexlivet sitt.
Detaljar blir avslørt og det er ingenting flaut ved det.......... Det er lett som berre det, men spør dei same om trua deira. Då blir det plutseleg ikkje så lett å svare.
Eg kjenner mange som ikkje ønsker å svare på om dei trur eller ikkje trur på "Gud". Eller om dei trur på noko som helst, for den del.....

Sånn eigentleg er sitatet til overskrifta berre henta ut ifrå ein artikkel om Aune Sand. Ein artikkel der han seier at det for han er meir personleg å snakke om tru. Meir personleg enn sex.
At eg vel å ta det til eit anna perspektiv, er av di eg sit med inntrykket av at sitatet faktisk stemmer. At det faktisk er slik blant folk generelt.

Kven var det som stod fram og snakka heilt naturleg, offentleg, om orgasme og ulike sexstillingar for å skape dei rette stemningane og opplevingane før i tida? Er det ikkje tilfelle at det tidlegare var ganske tabu å snakke om slikt? (Ute blant folk, eller i media).
No er det vel heller slik at du er ganske "grøn" om du kan lite om emnet...........

Kvifor er det eigentleg vansklegare for eit menneske å seie at det er truande enn å prate om sex?
Eg trur ikkje eg kan klare å kome med noko oppskriftssvar, det ville i så fall berre vere rein gjetning.
Sjølv syns ikkje eg det er vanskeleg å svare på om eg trur eller ikkje. Det gjer eg titt og ofte.
Det er mange, spesielt born, som spør, og då vel eg alltid å vere ærleg.
Då er det viktig at ein sørger for at svaret ein gjer dei er gjennomtenkt. Det er viktig at dei ikkje skal påverkes av kva eg trur eller ikkje.
I skulen idag, er det ikkje lov å forkynne. Då vil eg tru at det motsatte heller ikkje er lov. Det å seie at det ikkje stemmer........
Difor er det viktig at ein, dersom ein vel å svare ja eller nei, påpeiker at det er eins personlege standpunkt og at det ikkje betyr at andre treng å meine det same. At alle på eigenhand må finne ut kva dei vil tru på, eller om dei ikkje trur i det heile.
Det blir eigentleg det same som å forklare dei kva ordet "tru" betyr.

Eg trur nok ikkje det er så frykteleg vanskeleg å svare på om ein trur på Gud eller ikkje. Eit ja eller nei er lett å gje. Det er nok meir viss du går i dybden at det blir vanskeleg.
Når ein må snakke om "kvifor" ein trur, trur eg at det med eitt blir vansklegare.
Det er kanskje ikkje noko som er så persoleg som si eiga tru.
Eigentleg litt rart at det same ikkje skal gjelde sex. For sex er då vitterleg personleg???

Ser rødt etter å ha fått våt finger i øret.  Hahahahaha......... Flaue greier!
Kor flaut er det ikkje om du trur du ser ein statue og når du vel å ta på den, så viser det seg at den lever?!
No visste visst vedkommande som det dreiar seg om at det var ein levande status, men han lærte noko nytt! Stikk aldri ein våt finger inn i øret på "statuen"!! Ganske greit.........eller?
Det spørs kor smart du er om du vel å terge deg på ein "statue".......
Eg berre nemner det.
I såfall bør du vere førebudd på at "statuer" også reagerer. Eit lite sekund og du er fitten drive.

Mannen som stakk ein finger i øyret på statuen, fekk lettare sjokk då statuen plutseleg meide han ned.

Åååhhhh.... Jomfru Knutsen hadde ein plan. Ein plan om kva ho skulle skrive om. Eg trur likevel eg må resignere. Etter å ha vore oppe i omlag 17-18 timar, evnar ho rett og slett ikkje å tenke og aller minst tenke og sende signala ned til fingrane.
Eg klarar visst ikkje vere oppe lenger, så då blir det natts <3 nbsp="" p="">
Hasta luego!

IWALY!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar