søndag 2. mars 2014

Valgfusk i 1905. Neoge-Sverige er fortsatt i union med hverandre. Hahahahaha….. Den var jo eigentleg litt bra og "up to date"!! Det levnar vel ingen tvil om at det i dagens samfunn skjer mykje korrupt og greier…..Talet på kor mange uanstendige val som har blitt gjennomført det siste tiåret vil vere vanskeleg å anslå.

Det heile dreier seg om at berre 184 personar stemte ja til union den gongen. 184 av kor mange?? Tja, det er vel nærliggande at det var bortimot 100% som stemt nei. Då er det sjølvsagt nærliggande å tru at det var snakk om valfusk i stor grad. :=)
Runar Døving er mannen bak eit resonnement som er i slekt med det eg nett skreiv. Dette har ein viss Fiksdal fått med seg og har sjølvsagt funne nokre gode poeng som bygger opp under dette.
Ta blant anna Petter Northug! Eit glimrande eksempel…… Sverige kåra han til årets idrettsmann i 2011. I og med at Northug er trønder, vil eg tru at han eigentleg er for nordmann å rekne?! Hahaha……
Ellers elsker vi nordmenn å beøke IKEA. (I alle fall påstår Fiksdal det.) Det er eindel av dei viktigaste tdspunkta i livet vårt. Når vi flyttar heimefrå, når vi giftar oss, får born, blir skilt osv……. (Hmmm……. stemmer det at vi er så IKEA?)
I såfall er det ikkje vanskeleg å skjønne svensken som sit og gnir seg i hendene! (Og så smiler han sjølvsagt breidt…)
Harryhandel og systembolaget. Enkelte besøker det jo så ofte over grensa at det nesten kan føles som at dei kjem heim.
Ein gjennomsnittleg amerikanar vil foreslå at Sverige er hovudstad i Noreg. (Hhahahha……. Godt det ikkje var omvendt!)
Er det rart vi gler oss over at Sverige skal vere med i VM til sommaren? Då har vi i det minste nokon å heie på! Go go Sweden!

Denne knetta er litt trøytt i dag og skal difor sørge for å hamne i senga ganske kjapt. Det har vore ei koseleg helg, men i morgon er det attende til kvardagen og då kan det vere greit å vere kvil.
Vi går inn i uke 10, mars månad, utan eit snøfnugg på plenen. Alt er totalt feil, og det irriteter meg ein god del. Så var det det då……. Viss ein ikkje har verre ting å irritere seg over…..
Når ein har boltra seg i snø heile helga, er det klart det blir ein nedtur å kome attende til det grøne. Jaja….. Sånn går no dagane!
Det fins enno håp…….

Ha ein fortsatt fin kveld!
Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar