fredag 14. mars 2014

Brudeparet kranglet så mye at flyet måtte nødlande. Kanskje ikkje det smartaste ein gjer rett etter at ein giftar seg………Å starte det nye livet saman med ein krangel som er så heftig at eit fly må naudlande. Hahaha……. Ein skal vel ikkje flire, men korleis kan ein eigentleg la vere. Det blir jo på ein måte litt komisk. Tragikomisk.

Det er vel ingen som får sjokk av at alkohol var ein del av biletet. Brudgommen var nok bra full. (Det måtte jo sjølvsagt vere mannen sin feil!! Thihihi……)
Så då blei det naudlanding og hjelp av politiet som blei løysinga. Den stakkars brura måtte starte brureferda si åleine, men det treng ikkje vere negativt, det. For alt eg veit kan det hende at ho syns det var heilmaks. (Sjølv om eg har mine tvil…)

I og med at det har vore så mange overstadig berusa folk ombord i fly dei siste åra, er det jo nærliggande å tru at selskapa snart innfører nulltoleranse for alkohol på flygningane sine. Det handlar trass alt om folks tryggleik og det er ingen som tar skade av det om dei må gjennomføre ei flygning utan prosentinntak.
Samtidig vil det vere positivt for dei borna som "må" reise på ferie med foresatte som blir alt for full på flyturen nedover mot reisemålet og ferien blir alt anna enn det dei ønsker.

Eg seier ikkje no at folk ikkje skal nytte alkohol i løpet av ferieturane sine. Dei fleste drikk nok med måte……Eg siktar kun til dei som har små born og blir overstadig berusa. Korleis klarar dei å ta vare på borna?
Og så vel utgongspunktet denne rusa mannen som sørga for mellomlandinga. Sjølv trur eg at eg hadde blitt veldig så ublid om eg ikkje kunne få dra direkte til reisemålet mitt av di ein eller annan fjomp ikkje hadde vit til å oppføre seg høveleg normalt.

Så spørs det korleis det gjekk….. Det står ingenting om kva starten på ekteskapet fekk å seie for fortsettelsen.

At det fins mange galne kvinner i denne verda er vel ikkje noko nytt. Eg har tidlegare skrive om at i Amerika må ein sikre seg mot søksmål i bruksrettleiinger ved å ta "alle" forholdsreglar. Døme på det er at ein ikkje kan tørke ei katt i ein mikrobølgeomn.
Greit nok det……., men kva når ein brukar mikrobølgeomnar for å straffe ei katt?
Det er ikkje berre "over there" dei er galne. Galne kvinnfolk finn du i England også. Uheldigvis sel dei mikroomnar der også.

Det var ei katt som blei litt for ivrig i jakta på mat. Ho valgte rett og slett å spise familiens gullfisk. Det falt sjølvsgat ikkje i god jord hos eigaren, så kva eigna seg betre som straff enn ein mikrobølgeomn? Ho putta katta inn i omnen og starta den. Er det rart eg seier ho er galen???
Eg trur vi skal vere glad for at det ikkje fins så store mikrobøleomnar at det er plass til born inni. Tenk berre på kor mange born som kunne risikert å hamne i omnen etter å ha gjort litt "djævelskap".

Nei, jomfrua har hovudet alle andre stader enn der det skal vere i kveld. Ute er det alt anna enn godvèr. Vinden uler……Eg håper berre at det ikkje blir så mykje i natt at det blir vanskeleg å sove. Noko øyreproppar skal eg i alle fall ikkje putte inn i øyrene.
Jaja, eg er vel meir på stasjon i morgon, så då får eg heller vere litt meir kreativ då.
Ha ei god natt! No legg eg meg…..

Hatsa mañana.

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar