onsdag 12. mars 2014



Det er dei små tinga i livet som gjer glede………sånn som til dømes det å kome på arbeid om morgonen og finne eit ark som dette på arbeidspulten sin. Snakk om fin start på dagen!



Eg vil påstå at vedkommande har truffe ganske bra…… Thihihihihihihi……… sånn bortsett frå at eg er litt usikker på kor han der "Per" kjem inn i biletet. (Hahahahahah…..)
Uansett….. Om eg tar alle desse ulike delane som er rundt omkring på arket, ja då blir vel fasiten MEG.
Veldig hyggeleg <3 nbsp="" p="">(Den med utedoen var jo då best! Eg er glad eg ikkje er mann, for då hadde vel håra fryst fast i ræva på den kaldaste vinteren…….Hehehe…… Sånn sett er det litt rart at ikkje menn er meir pågåande for å få innetoalett på hyttene sine.)

Medieverda har verkeleg lite å skrive om når ein dag etter dag kan lese om at eit kvinnfolk har måtta avlyse ein konsert i 2004 pga ei kvise. Juhuuu….så spanande! Eh……
Det er snakk om ei som speler trompet, og sidan kvisa kom på leppa blei det vanskeleg å spele. Javel? Kva er så spesielt med det, liksom?
Det er stort at ein må lage sak på det 10 år etterpå…………… Eg såg at det var ei sak om det i går. No nettopp la eg merke til at same saka er med i dag, men med anna layout. Ergo er det ein annan som har laga sak om det same som ein gjorde allereie i går (om ei sak som straks er like utdøydd som dinosaurane).
Det er nesten som om at eg føler for å omskolere meg. Kanskje ta jobb i VG eller Dagbladet…….. Eg veit i alle fall forskjellen på "nok og nokk", og "skal og skall".
Dessutan har eg eit utedo eg kan gjøyme meg på om det blir for heitt rundt øyrene mine!

Er du rammet av farlig forelskelse? Hahahaha…… Den definisjonen skulle eg likt å hive meg utpå! Farleg forelskelse…….. Farleg……. Eg kan til og med ta ein test for å sjekke om eg er i faresona. For VG sit nemleg på fasiten om eg er i den sona eller ikkje. Så spøs det……. Tørr unge jomfru Knutsen ta testen for å finne svar?? That´s the question……
Nei, eg trur det er best å la vere…

Det er ganske tåpeleg å halde ei heil helg open berre sånn i tilfelle ein viss kar skal ringe. Å avlyse alle avtalar av di ein er så hekta at ein må halde alle sjansar opne. Det til trass for at det faktisk ikkje er noko som tyder på at det skal skje……. (Som sagt…..hekta!)
Allereie no skjønner eg kva spørsmål dei stiller i testen uten å lese dei. Ein treng vel ikkje ein data til å seie ifrå at no må du passe på…….eller? Jaujau……

Nei, det er ikkje så ufatteleg lenge til at eg skal på musikkøving, så eg får hive meg rundt og få gjort eindel småplukk før den tid.
Ha ein fin onsdagskveld!!

Hasta luego!

IWALY!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar