tirsdag 18. desember 2012

Måndags kveld og berre ei uke til julaften. Her i huset er det full nedtelling!!
For eit par dagar sidan var minstemann i avisa og då han sjølv såg at tunga hadde sneke seg ut av munnen (noko han aldri elles gjer på bileter), blei han heilt nerimellom. "Mamma, trur du nissen læs avisa?" Hahahahahahahaha............ Stakkars, det einaste han tenkte på var om nissen kunne sjå at han hadde geipa! Herleg!!!!
Eg måtte sjølvsagt forklare at nissen veit forskjellen på "tullball" og "troillskap".........

Moren til massemorderen var dommedags-prepper. Eg har aldri forstått det der med dommedagshysteriet. Eg skjønner at folk har si tru, men å vere så overbevist om at jorda berre heilt sånn plutseleg skal gå under på ein gjeven dato?? Hallo?!
I stad las eg på nettet at det var ein mann i Kina som på fredag knivstakk 23 skuleborn pga dette med at dommedagen skal kome. (Like mange born som i USA, men kanskje ikkje like viktig å fokusere på kinesiske born som amerikanske???) Dette var på fredag. Første gong eg høyrte om det var no nettopp....... Jaja!

Uansett.....Det var mora til massemordaren som var temaet til denne overskrifta. Kan det at ho var dommedags-prepper vere med på at det som skjedde, skjedde? Ikkje veit eg, men eg berre stiller meg sjølv det spørsmålet. Eg tenker som så at det må jo vere ein grunn til at media har valt å fokusere på dette.
Ho førebudde seg på det verste og handla inn ein heil masse av di ho og familien skulle vere førebudd om noko skjer. Vel....... Om noko skjer, kva i verda skal ho med mat då? Om verda går under, er vi alle ferdige uansett.
I tillegg hadde  ho DEN våpensamlinga for å sikre seg mot inntrengarar og det var ho som lærte sonen sin å bruke våpen.
Ikkje forstår eg den mentaliteten som er i statene som seier at dei må få ha våpen for å hindre vald. "God dag mann økseskaft" kallar ein det. Eg vil då vitterleg påstå at våpen avlat nett det, vald!!

Prepper betyr visst berre at ein lagrar mat og førebur seg i tilfelle dommedag. Så akkurat den prepper-biten var vel ikkje med på å påverke det som skjedde. Likevel kan det hende at det gjorde det indirekte. Det at ho heldt på med slikt, kan jo kanskje påverke det mentale. Viss ein blir proppa med ord om dommedag................Til slutt får ein nok.
Eg veit som sagt ikkje, men det er mine antakingar.

Michael Douglas var ein fantastisk kysser! Hahaha........ Matt Damon skulle spele elskaren til Michael Douglas (som ein annan rollefigur, sjølvsagt) og bekymra seg for nett dette.
Han konstanterte at det ikkje var noko å grue seg til av den enkle grunn at Douglas kan det med å kysse!!
Kanskje ein skulle ta ein telefon til Mr.Douglas for å avtale eit møte så ein kan få det bekrefta?? Hmm....... Ingen dårleg idè!! Eller......??
Eg trur han får ha kjendisleppene sine for seg sjølv,  i alle fall frå jomfrua, for han er nok ikkje så "hot" at det gjer noko.

Han hacket seg inn på kontoen hennes, stjal nakenbilder og spredde dem for all verden. Straff?? 10 års fengsel!! Ikkje at eg syns det er feil, men kor lang straff får andre meir alvorlege "kriminelle"? Eg skal ikkje gå nærmare inn på noko sak for å samanlikne, men eg kan jo nemne at det blei avsagt ein dom i ei sak for under eit døger sidan.
Dersom det er hald i det dommen seier, tja........... Så er straffa veldig mykje mildare enn hackesaka og litt meir alvorleg. Det set ting litt i perspektiv......... (Som eg sa...... Dersom dommen dekker sanninga).
Det er berre eit lite eksempel og det fins nok mange verre.........

Eg trur kanskje eg ville vore forsiktig med å ha nakenbileter av meg sjølv på dataen min. Vel..... No har eg absolutt ingen nakenbileter nokon som helst plass, men skulle eg ha det, ja då ville det ikkje vore ein stad der sjansen for at andre kan "stjele" det er tilstades. Sjansen der er jo høveleg stor i dagens samfunn.

På ein måte kan ein seie at det blir heilt feil når ein seier at ein ikkje burde lagre slikt på pc'n sin. Pga rettigheitene til eit privatliv og at dersom ein ikkje skal kunne lagre det ein vil, så har ein tapt mot "det ulovlege". Likevel....... Det er no eingong blitt ei slik kynisk verd v lev i!!

10 års fengsel........ Spørs om han syns det var verdt det?!!

Klokka er visst i maratonhumør i dag. Det betyr at det berre er å slå av og pelle seg i seng!
Sov godt!!

IWALY!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar