onsdag 26. desember 2012

Fikk sparken fordi hun var "uimotståelig". Retten i USA meiner at det er heilt greit. Så då er eg spent på kva saka dreiar seg om. Eg får opne ho og sjå :=)

Ein ting er sikkert og det er at det er ikkje lovleg årsak til opsigelse dersom sjefen føler at ekteskapet hans er truga av di ein av dei ansatte er "altfor" fin her til lands. Slike reglar eksisterer visst ikkje "over there".
Så viss testosteronet bugnar over hos ein viss "litj-kar", så kan du faktisk risikere å vere utan arbeid!!
Det må også poengterast at kvinna det er snakk om, ikkje har gjort noko tilnærmingar overfor sjefen sin (ekssjefen!!). Det er kun frå hans side alt gjeld.

Tenk å vere ansatt hos ein mann i ti år og så plutseleg er det over pga utsjånaden din? Det er vel ikkje kvinna sin feil at det titt og ofte bula ut i buksa hans. Viss han ikkje klarar å kontrollere bestekompisen sin litt betre enn det der, ja då er det vel ikkje logisk at det er ho som skal straffast for det?!
No skal det seiast at retten var samansett av berre menn.
Her til lands ville det blitt stor oppstandelse av slikt. Det ville blitt snakk om erstatning og å få arbeidet attende (som sjølvsagt blir svara med at ein ikkje ønsker seg attende) osv osv.........
Med andre ord ville saka vore litt meir delikat her.

Nei. la "småkarane" berre leve sine eigne liv, for min del, men la det ikkje gå ut over livet til den "skuldige". Hahahaha.......... Ikkje heilt korrekt språkbruk, men satsar på at du skjønner den.......

Jesus ville vært venn med alle på Facebook. Er du så sikker på det, kjære biskop?? Eg trur ikkje eg skal ta og utfordre deg i den saka, men berre konstantere at du meiner det. :=)
Joda, det ville han sikkert.... Vend det andre kinnet til, liksom! Så spørs det om alle ville vore venn med han?!
Å "ville" er vel ikkje alltid godt nok? Å ha lyst er absolutt ingen garanti for at det skjer.
Det spørs om eg ville ha hatt han til ven her på nettet. Eg hadde vel engsta meg i hel for at alle syndene mine hadde blitt gjennomskoda! Hahahahaha.............. Jomfru Knutsen, liksom?? Yeah, right!

Hva spiser du i jula? Ta bilder og send inn!! Hmm....... Som om det er så ufatteleg spanande å sjå eit bilete av maten min? Kven gidd å følgje denne oppfordringa?
Sikkert mange, om eg ikkje tar heilt feil. Eg er sikkert berre sær som syns at å sende inn bilete av maten eg et, for å bli med i ei trekning om eit gåvekort, er teit. Likevel, eg syns det!
Tja, eg kan sikkert nemne både ribbe (pinnekjøtt) og svineribbe her, men ein nasjonal "konkurranse"?? Vel, bordet blir pynta og serviset er eksklusivt, men viss biletet skal kunne ha ein ørpitteliten sjanse til å vinne, må det skille seg godt ut. Så mykje tid gidd eg ikkje bruke på det, berre for ein promilles sjanse til å få meg eit gåvekort eg mest sannsynlegvis ikkje vinn og i tillegg sannsynlegvis aldri vil få bruk for av di eg bur for langt unna.
Kanskje ein skal fylle kalkunen med så mykje sært "stoff" at den tar pusten frå dei fleste? Det går jo an å vere litt utspekulær......... Eg veit nøyaktig kva eg skulle ha dytta i den!!

Bo som prins Charles. Nei, takk! Det blir altfor stort for meg. Det bør nok vere hakket meir intimt. :=)

Snøskuffekrangel endte i basketak. Ja, for ei snøskuffe er jo ein minst like god grunn til å krangle som alt anna?!
Det er på Tromøya at det skjer. Til og med klokka kvart over ti på føremiddagen. Den delen av døgeret vi etter mest sannsynlegheit er mest opplagt.
Eine deltakaren måtte på sjukehus med blåauge, men veit dei eigentleg kva som har skjedd? Nei......

Hmm...... Skal vi sjå. Kva grunner kan liggje til grunn for ein snøskuffekrangel?
Det er neppe av di den er så fin at ein blir blenda av den når ein går forbi. Ei heller av di ein skuffar for mykje........ (sånn der for å vere snill med naboen, liksom).
Tvilar på at det er av di den eine har lege og solt seg i hagen og så kom den andre og var så ufyseleg at han trevja snøen rett over han som sola seg. (Det kan jo sjølvsagt hende at nokon trur ein blir brun til trass for mørketida? Kva veit vel eg?).
Kva med at den eine nekta den andre å låne skuffa? Nyforelska skulle han imponere kjæresten med at han var eit arbeidsjern av dei store? Han berre mangla reidskapen.............Forelskelse gjer blind, så då hissar ein vel seg lett opp om ein ikkje får viljen sin?! Smash, og vips eit fint og blått auge! Det er vel ikkje sååååååå ille det? Litt må ein jo tåle?! Definitivt!!
Eg ville blitt superlykkeleg om nokon laga blåauge berre for min del!! Heilt klart!! :=)
Nei........... Dei blir vel å leve i uvissa, både politiet og "gjerningsmenna". Det er for mykje forlanga å tru at dei sjølve skal hugse kva dei gjer!

Bytter gaver mot sex. Akkurat den trur eg ikkje at eg anbefaler. Heller sex utan gaver!!

Det er visst ikkje berre vi mennesker som har våre behov. I ein artikkel på vg-nett blir vi mest samanlikna med edderkoppar. Hurra......Det kan vi like.
Edderkoppar byttar faktisk gåver mot sex. Så då veit vi kor langt denne gruppa er komen i forhold til oss mennesker. Berre dei ikkje tar oss att og går forbi!!! (Thihihihihi.............)

Edderkoppane drassar rundt på eit bytte i håpom at dei skal treffe på ei "dame". Eit tungt bytte, for å seie det meir korrekt.
Hannane har skjønt ein ting og det er at gjensidigheit er ein sterk følelse. Dersom ein får ei gåve, blir ein gjerne takksam og gavmild mot gjevaren.
Denne kunnskapen brukar hannane fullt ut i livets store kamp. Så dei er nok nokre "grabukkar" dei også!!

Nei, det kan virke som at denne jomfrua er klar for senga og skjønnheitssvenen sin no.....Når ein ser at ho plutseleg byrjar å prate om graskapen til edderkoppar. Då er ho nok byrja på den delen av døgeret som seier at ho er overtrøytt og ikkje bør passere. For elles kan klokka bli bra mykje, og det vil ho neppe ha noko av!!
Jomfru Knutsen er litt spalta i dag. Litt førsteperson og litt tredjeperson. Så får vi sjå kven av dei som vinn seg sjølv i natt! Det blir ein spanande kamp.............

Uansett, ha ei strålande natt!! Så kan du sjølv definere kva ei stråland natt vil seie. :=)
Her betyr det i alle høve augene lukka på ei mjuk og god pute og masse gode draumar!
Hasta luego!!

IWALY


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar