lørdag 15. desember 2012

God blanding......

Fredags kveld, helg, sløv hjerne, "søppel-tv"-titting, wordfeud, data, osv....osv.......... Jomfrua gjer visst alt for mange ting på ein og same gong. Ikkje rart at alt blir berre halvgjort. Om det er gått ein liten halvtime sidan eg lasta opp denne sida, ja då blir eg ikkje forbausa.
Eigentleg skulle eg sjå "Alene hjemme" i lag med "snusket" mitt, men det kom eg først på 10 minuttar før filmen var over. Veldig synd.....for eg er sikker på at han hadde flirt seg halvt ihel. Ei "vaken" mor med andre ord.

What is friends with benefits?? Spørsmålet blei akkurat stilla på tv. Reality-tv, liksom.......... Vener med føremoner!! Kva føremoner då?? Joda, rote rundt utan at det er følelser innvolvert. Heilt greit, liksom. Det er jo i alle høve betre enn å berre ende opp med framande!! Tja......Kva med berre å avstå frå det heile??
Eg har aldri forstått det der "null følelsar"-begrepet. Det er sikkert heilt normalt (neppe), men eg trur kanskje det er dei færraste forunt å ha sex utan at det utviklar seg følelsar. I alle fall ikkje om det skjer med vener. Det kan bli vanskeleg å trekke grenser for kva ein er for kvarandre, vil eg tru..... Litt dumt å gje av heile seg sjølv om det ikkje betyr noko!! "Love", liksom.......... (Berre tre "liksom" til no!!!!)

Om eg tar turen inn og ser på hovudstadsavisene, så ser eg for meg at det mest er EI sak som har fokus akkurat no. Massakren borti USA.......... Naturleg nok er det ei sak som vil bli ofra stor medieplass, men eg trur likevel eg skal avstå frå å drøfte det her. Saka er rett og slett så grusom at eg lar vere. Viss ikkje trur eg berre at eg øydelegg min eigen kveld og det har eg ikkje noko ønske om. Når born er involvert................. Sukk!!! Eg kan berre tenke meg til korleis det er for ein lærar å sitje inne på eit toalett og gøyme seg med små born og seie "Dere skal få feire jul". Det krevst både mot og styrke til å halde hovudet så kaldt at ein klarar å berolige born på den måten.
Hmm........Sjå der. Plutseleg er eg igong likevel. Det er best å stagge med ein gong!!

Løke og Bøhn går i fra hverandre. Sjølvsagt må media bruke plass på akkurat slike saker dagen før ein semifinale i handball. Som om ikkje både Løke og Bøhn har nok å konsentrere seg om i forhold til å prestere bra i kampen. No skal liksom heile verda bry seg med sivilstanden deira.
Det er ikkje heilt superferskt at dei ikkje er eit par, men dei har sjølv valgt å liggje lavt med det og då må media ha såpass vit at dei kan vente til etter "turneringa" før dei slår det stort opp.
Hahahahahha.......... Kanskje nokon ivrige handballtilhengjarar vil ta det ille opp at eg kallar det for ei turnering?! Nesjda, det er jo nettopp det som er sanninga. Den er liksom berre litt meir internasjonal enn Byåsen mot Larvik. :=)
Norge skal møte Ungarn i morgon Eg håper ho får sove godt i natt og at ho klarar å halde fokus i morgon.
Ein ting er sikkert. Speler ho dårleg, kjem media til å spekulere i om det har med brotet å gjere. Så stå på Løke!!

Politiet advarer mot mulig dødssprit. Ja, no har det vel aldri vore heilt trygt å kjøpe sprit av framande. Berre det at ein tar imot sprit av folk ein ikkje kjenner som ven, er å leike med ilden. No er det heile tre daudsfall i tilknyttning til det dei kallar urein sprit. I Noreg, Hedmark!!

Hodeplagg er sensuelt. Hahahahahahahahaha............ Viss jomfrua skal vise seg i det hovudplagget som er vist på biletet som tilhøyrer "ingressen", ja då trur eg vitterleg at det er mange som kjem til å svime av. Viss ho ikkje klarar å vere sensuell utan å bruke eit slikt plagg........Tja, då har ho ikkje noko ønske om å vere det heller!!
Sjølve plagget ser jo ganske jomfrueleg ut, så det har kanskje ein baktanke??? (Eg fekk lyst til å slenge på ein liten "liksom", men eg skal la vere).

............Og SAS-fly blåste inn i gaten på Sola. Då jomfrua leste denne overskrifta, mangla ho litt av dei her små som svømmer rundt i topplokket. Det kan jo vere at enkelte av dåke som lesarar også gjekk i smae fella som eg, men eg reknar meg eg ikkje har så stor klubb i nett denne saka.

For det første leste eg ikkje "gaten" på flyspråket. Eg leste det meir som gata. Ei heilt vanleg bygate, liksom. At Sola er flyplassen var jo ikkje så nøye. Eg såg for meg eit fly rett i mot ei gate i Stavnger. Sjølvaste Stavanger.
Eg har enno ikkje rukke å opne saka. Eg blei så fortumla då eg las det og sjølvsagt sa eg setningen høyt......... "Du meine vel "gaten"?" Joda.... I same augeblikk forstod eg kor lite smart det gjekk an å vere...........
Kva skal ein skulde på? At det er helg?? Tja, vi seier det!!

Twilight-stjernen får kjolekritikk. Korleis går det an då?? Kjolen er jo berre heilt rå!!!! (Ironi om du lurar!!)
Ho har liksom ei litt stor "truse" og ein BH på seg. Utanpå trer ho ein gjennomsiktig "sekk" (ops....sa eg sekk??......Jaja, den er i alle fall 120% gjennomsiktig). Rart at det skal bli sånt eit oppstyr for slikt. Det er jo ikkje verre enn å dukke opp med ein bikini??!! :=)
Jomfru Knutsen og Twilight-stjerna med kvar sin bikini på den raude løparen. Eg er ikkje heilt sikker på om dei faktisk ville kome til å ta bilete, eller om dei ville bli skremt avgarde!!!! Hahahahahaha............

Nei, det er bekka over midnatt. Ikkje er det nokon som helst stjerner i sikte (grunna skyene) som eg kan stirre meg i hel på. Då er det berre ein ting å gjere. Eg svergar til den fantastisk gode dyna mi (som ikkje speler heilt på lag med jomfrua på morgonkvisten).
Eg meiner faktisk heilt seriøst at det burde finnes ei dyne som evnar å sparke eit mennekse ut av dyna når klokka ringer. Ingen bøn, liksom.
Eller ein kynisk mann som ikkje er redd for ein liten krangel på morgonkvisten om han skulle våge å dytte eit kvinnfolk ut av senga når dyna er hennar beste ven.
Eg veit ikkje heil kva alternativ eg ville valgt...............

Eg skal i alle fall ikkje gløyme å ønske alle ei kjempegod natt!! Sov godt!

Hasta mañana!

IWALY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar