torsdag 27. desember 2012

Håper jeg kan få både mann og barn i 2013. Partileiar Siv Jensen har blitt intervjua og ho har vore ganske "åpenhjertig".
Som overskrifta seier, ønsker ho seg både mann og born. At begge deler skal dukke opp i 2013 er vel kanskje litt........ I følge ho sjølv, er ho singel og skal ho rekke å få born med en mann i løpet av 2013 så må han dukke opp rimeleg raskt og så må dei stort sett hive seg rundt i halmen med det første!!
Så spørs det om ikkje det berre er journalisten som har vridd litt på det ho har sagt og endt opp med akkurat denne overskrifta. Rimeleg sannsynleg........

Siv Jensen er ikkje eit kvinnfolk med haldningar utad som eg identifiserer meg med. Likevel, etter å ha lese denne artikkelen om ho, må eg seie at det er mykje ved ho som vi andre aldri får sjå og som vi aldri ville trudd om det ikkje er av di ho seier det sjølv.
Eigentleg trur eg ho er ei veldig sympatisk dame!

Ho er jo på lik line med oss andre "berre eit menneske". Likevel må ho tole ein heil del mykje meir enn oss andre "dødelige". Som partileiar er ho ganske utsatt for både sjikane og andre ubehagelegheiter. Ikkje all kritikk som dukkar opp i løpet av ei politisk karriere er konstruktiv. Mange har jo (som dei aller fleste veit) ein tendens til å synke ganske langt ned når dei argumenterer for sine syn. Av og til er ting påeit slikt lavmål at det berre er synd å vere vitne til det.
Umodenskap kan kanskje vere eit ord ein kan bruke om slikt. Uansett, dette er kvardagen for dei framste i landet og det kan umogleg vere like lett alltid.
Eg som likar positivitet rundt meg kunne aldri ha tenkt å utsetje meg for slikt frivillig. Bli kasta til ulvane, liksom.

Utad virker Siv Jensen ganske hard, til tider, men det er kanskje ein måte å byggje opp ein mur på for å hindre at alt skal trenge inn.
Den siste tida har ho brukt til å reflektere eindel over livet sitt. Det har jo kosta eindel å vere den ho er. Ho saknar jo det å ha ein mann. (Ikkje det at ein kan garantere at ho hadde hatt ein om ho var mindre aktiv).
Ho er 43 år no og då betyr det at den biologiske klokka tikkar rimeleg kjapt. Sjansen for å bli gravid minkar jo etterkvart som alderen aukar. Det er no eingong slik at naturen set sine grenser. Det ër ikkje så mykje vi kan gjere for å endre det.

Neste år skal ho, ilag med dei andre partileiarane, kjempe om å få Stoltenberg fjerna. Det håper eg vitterleg ikkje skjer, men det gjenstår å sjå.
Det betyr at det er eit ganske "heftig" år ho har framfor seg samtidig som ho ønsker å stifte familie. Sikkert ingen lett kombinasjon.
Ho ønsker ikkje å bli åleinemor, noko som er forbunden med ganske stor risiko om ho skal bli mor dette første året. Det er jo trass alt tidleg å få born det første året ein er i lag, men gudane skal vite at det har gått bra med mange. Viss det er "ment to be".

Siv Jensen seier sjølv at ho har hatt fleire kjærestar. Dei fleste har "stukket av" av di dei ikkje taklar det presset som følgjer av den rolla ho har. Eigentleg litt forståeleg, men samtidig litt synd.
Det er nok ikkje så kult å heile tida vere eit offer for mediaverda. "Mannen til Siv" må nok vere litt av eit mannfolkemne!
Det har alltid vore ei viss form for interesse for Jensens privatliv, som om det er så stort om ho "dater" eller ikkje. Enkelte gonger har sikkert enkelte blitt plukka ut av media til å vere kjæresten hennar utan at det stemmer i det heile. (Det er slik verda fungerer i dag).
At Siv Jensen kanskje blir lei seg av slikt, reflekteres sikkert ikkje mykje over.

Kven veit vel at Jensen har si kristne tro? Eg tippar det er mange som ikkje kan tenke seg til det om dei ikkje får det fortalt. Det er faktisk slik at ho er truande.
Sjølv om ho ikkje renn kyrkjedørene ned, finn ho mykje trøyst i trua si. Aftenbøn er ikkje noko ¨som sjeldan høyrer med i livet hennar. Det er meir regelen enn unntaket.

No er eg rimeleg sikker på at ein stor andel av folket vil påstå at denne artikkel kun er eit spel i den polistiske verda. Det er valgkamp snart og dette er eit ledd i det å få Siv Jensen til å virke mjuk overfor folket.
Etter å ha lest enkelte av kommentarane under artikkelen, kan det virke som at enkelte meiner at ho prøver å få sympati hos Krf-sympatisørene, slik at Frp kan framstå som mer spiseleg.
Eg veit i alle fall ikkje kva som er sant, men om det skal vere slik kvar gong det er noko "fint" om Siv Jensen, så kan ho jo aldri uttale seg om noko som er så menneskeleg som det ho gjorde i denne artikkelen.
Det kan virke som at enkelte trur at Jensen ikkje kan vere "åpenhjertig" utan at det ligg noko politisk bak. Trist.........(at enkelte ikkje veit betre enn å berre tenke slik).

Denne artikkelen er ganske personleg, så mi private meining er at den aldri burde ha vore opna for kommentarar. Nett av di vi veit at enkelte kan gå litt langt i sine ytringar og samtidig påstår at dei ikkje seier meir enn det ho burde tole av di ho er ein offentleg person. At det ikkje er meir enn ho kan forvente.
Ergo betyr det vel at dei meiner at politikarar skal vere "stålmenn".

Eg har prøvd å vere forsiktig med kva eg har skrive her. Difor håper eg at eg har klart å vere konstruktiv og ikkje dømmande på noko måte. Det har i alle fall ikkje vore intensjonen min.
Eg er ingen tilhengjar av Siv Jensen, men ho fortener nok betre omtale enn det ho får, mange gonger. Privatpersonen Siv er nok langt ifrå den same som politikaren Siv Jensen.

Andre klagar på at det i det heile er tatt med som sak i ei avis. Dei meiner at det heller høyrer heime i "Se og Hør" osv.... Vel, no er det eingong slik at på ei nettavis, trykker du på dei sakene du ønsker å lese. Vi du ikkje lese ein privat tekst om Siv Jensen......Kvifor gjer du det, då?? Ingen logikk bak det, liksom. (For å kommentere saka, må ein jo lese ho først. Ergo har ein jo sjølv valgt å plukke ut ei sak som ein meiner ikkje høyrer heime i ei avis. Forstå det den som kan!)

Eg syns eigentleg at det er litt koseleg med ei slik sak. Det er så mykje negativitet i nyheitsbiletet med drap, valdtekter, krig og anna elende. Det er fint med nokre saker som mjuker det litt opp.
Om det er eit politisk spel eller ikkje.....Eg gjer meg no katta. Eg las det, fekk sympati med Siv, men stemmer likevel på Jens.
Om Siv ønsker seg mann og born......Ja, då håper eg ho er så heldig at ho får det!! :=)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar