onsdag 12. desember 2012

Flotte greier...........

Jomfrua har vore i tigerstaden i fleire dagar og er no komen heim att. Kurs kallar dei det for.......Denne gongen var det faktisk eit nyttig kurs, så Kristin Halvorsen har i alle høve gjort noko riktig denne gongen. Det skal ho ha. :=) Ivrige kurshaldarar var plukka på øverste hylle og målet deira var at vi skulle lære mest mogleg før kursslutt. Faktisk var dei så ivrige at det gjekk slag i slag og det blei så mykje informasjon at det var vanskeleg å finne tid til  å ta alt innover seg og sjå over det vi lærte. Då kvelden kom, hadde i alle høve EG nok med å områ meg sjølv om eg ikkje skulle "studere" meire...............

Intensjonen min var heile tida at eg skulle stå opp tidleg for å trene på treningsrommet hotellet har. Kva ville ha vore ein betre start enn det, liksom? Ein slik start på dagen hadde garantert vore deileg. Berre så synd at treninga glatt tapte kampen mot den varme og gode dyna. Jomfru Knutsen kjente nok ikkje i ein einaste muskel, tideg på morgonen, at ho ville trene. Berre det å løfte armen etter alarmen og stille den på eit litt seinare tidspunkt, var meir enn nok anstrengelse. (Nei, det skulle ha vore ein eller annan med pisk der!!!)
Eg klarte å prestere heile to ting på morgonkvisten.........Ikkje ille det heller?! Stille klokka + ein liten ting til, men det kan vere det same. Så var augene attlukka att i same sekundet!! Såååååå mykje for treningslysta. Likevel, intensjonen var jo god?? (Eg "rakk" aldri så mykje som å gløtte inn på trimrommet.............

Eg skjønnar godt at hotell har trimrom. Eg har faktisk klart å konstatere noko........ Folk som er på kurs ET heile tida. Kaker, frukt, mat, anna snacks....... Gud betre meg!! At ikkje dei som er på kurs fleire gonger i månaden, er smellfeite og trillar bortetter gongen.....?!! Det må vere på grunn av det der trimrommet. Eg kan ikkje forstå noko anna.  For det stod "mat" framme heeeeeile tida. Eg føler meg som det matvraket.
Eg vil tru at andre er litt meir standhaftige enn meg. Eg tippar at alle dei andre trena der kvar dag!!!n Hahahahahaha...........særleg! :=)
Så dei som til stadig er på kurs.........Ja, anten er dei så lei av mat at dei lar den vere, eller så bur dei på trimrommet all den ledige tida. Noko anna er uforståeleg..... Det er berre eg som er så "teit" og går og gøymer meg på hotellrommet for å nyte at eg er åleine.
Tv, internett, Se og hør (som eg i utgongspunktet syns er søppelblad, men som kjøpes når ein skal reise med fly), popcorn, stooor seng (med meg MIDT i), bok på nattbordet (for at det skal sjå ut som at eg les- som eg ikkje gjer på eit hotellrom), deileg innebukse.................. Det er deileg med hotell!!!!
Berre det ikkje blir for ofte.........

På Gardermoen var det skuffande lite kjendisar. Jomfrua hadde håpa å få eit lite glimt av Clooney, men han hadde ikkje tid til å forære denne jomfrua av si tid. (Kva er han så opptatt med, mon tru???) Hmmm......... Det var vel til det beste at han ikkje dukka opp. Kanskje jomfrua då hadde komen ned på jorda att når ho hadde skjønna at han ikkje er like fin i røyndomen som på film.......... Karisma!!

Så har vi den svartens sikkerheitskontrollen! Eg blei ikkje kroppsvisitert i dag heller......... Urettferdig!! Kanskje eg ikkje ser skummel nok ut? Neste gong skal eg dynge på med eit tonn sminke og sende mange rare blikk.
Eigentleg er det rart at det ikkje er sikkerheitskontroll på Oslo City, eller T-banestasjonen for den del....... Viss det er ein eller annan galning som vil gjere noko sprøtt, ja då gjer han det vel. Kanskje "Storsenteret" i Narvik kunne hatt sikkerheitskontroll?? Supergod idè!!
Aha....NO kom eg på det!! Det var faktisk litt aksjon........ Dei måtte sende eine nettet mitt gjennom kontrollen heile to gonger! Hahaha....... I stadenfor å berre gløtte ned i det. Smartinga!!
Det skulle tatt seg ut om statsråd Kristin Halvorsen har gjeve meg materiell som kan klassifiserast som farleg av vaktane på Gardermoen. Det kunne vore litt artig det.
Eg klarte ikkje å teie stille, så eg måtte no spørre om dei fann noko dei kunne bruke........Dama såg berre rart på meg og tenkte sikkert at eg var eit rart dyr!

I morgon er det vanleg kvardag att. Det ser eg eigentleg fram til. Etter å ha levd i ei boble i fleire dagar, er det kanskje på tide å oppsøke den verkelege verda. Torsdag........OI, då er det jo snart helg! Sukk......sååååååååå leit.

Jaja, ha ein fin kveld!! (Og sjølvsagt ei god natt!) Til i morgon skal eg vel klare å kome opp med eit tema......:=)

Hasta mañana!!

IWALY

1 kommentar:

  1. Du er bare så god, du jomfrua.Synd med det trimrommet, men du trengte nok å sove ut. Du får ta det igjen når det blir bedre tider ;) TIl pass til dem på sikkerhetskontrollen at du spurte dem om de fant noe de kunne bruke(Lolx3)for det blir så dumt av og til at det er til å få anfall av. De må da kunne se at det siste denne damen tenker på, er å bombe flyet mine medborgere og jeg sitter i???Så at jeg da ikke skal få brusen med meg inn, eller parfymen eller noe annet. Jeg ble faktisk kroppsvisitert en gang, men har glemt hvorfor...Ho var sikkert lespe....:( MEn sov søtt - snart helg:)Her skal det rettes ti lden stor gullmedalje...Mens skiten gror i krokene og julekakene glimrer med sitt fravær (bortsett fra det som er ervervet i butikken og ikke kan regnes)...Natti natt. Klem fra Tove

    SvarSlett