torsdag 20. desember 2012

Her er forsikringsbransjens skitne triks som sliter ut ofre. Forsikringsbransjen har knep for å trøytte ut skadelidte.
Forsikringene selger i utgongspunktet ansvarsforsikringer som er lovpålagte. Dette skal vere ei økonomisk sikkerheit dersom ulykka inntreffer. Problemet er berre det at bransjen brukar uthalingsstrategiar og tøffe metodar mot dei kundane som har blitt offer for trafikkulykker eller i arbeidslivet, for den del.
I følge fleire advoatar er det Gjensidige som er versting på dette. (Ikkje akkurat god reklame for dei!)
Kanskje ikkje så rart at dei går med milliardoverskudd.
Ved å sette saka ut til ein ekstern advokat som får frie tøyler når det gjeld å få til lavast mogleg  erstatningsutbetaling...................

Gjensidige har eigne saksbehandlarar, men det er ikkje desse som er problemet. Problemet er når dei gjer saka til ein ekstern advokat.
Desse advokatane gjer skambud. Løpande tap dekkes ikkje i det heile. Dei svarar ikkje når kundane prøver å nå dei og dei engasjerer ein sakkyndig som kjem til ein konklusjon selskapet ønsker.
Er det slik det skal vere??

Dei som blir hardt skada har nok med seg sjølv og orkar sjeldan å gå til retten med saka si. Dessutan kostar det å ta ei sak til retten. Mange har ikkje økonomi til det.
Som regel får dei som tar saka til retten høgare utbetaling enn ved ikkje å gjere det. Blant anna var det ei sak der selskapet tilbydde 100 000 kr. I retten blei kjennelsen ein million. Det er litt forskjell på det.

Trodde kona døde på sykehuset. Så ringte hun. Trur kanskje eg hadde fått frysningar då!!
Kjerringa hadde blitt operert og mannen ringte sjukehuset for å snakke med henne. (Ho er 70 år, så det er snakk om eit eldre ektepar). Svaret han fekk var at ho ikkje hadde våknet igjen etter narkosen. Dei burde kanskje tilføydd ordet enno for å poengtere at ho var i live då han ringte, men det gjorde dei altså ikkje. Ergo misoppfatta han det heile og trudde ho ikkje hadde overlevd operasjonen.
Han fekk sjokk og spurte difor ikkje om kva som hadde gått gale osv.....han berre la på røret. Så informerte han familie og vener som sørga over dama i over eit halvt døger. (Trur det var frå eine ettermiddagen til dagen etter.)
Plutseleg ringte ho.................  Creepy!!!!

Julenissen fotalte barna om drap. Først fortalte han om massakren i USA og så sa han at nissen ikkje fins!! Smart?? Neppe...... Han er i alle høve arbeidslaus no!!

Det var i England det skjedde. Tre born fortalte nissen at dei hadde vore snille. "Vel, det finnes slemme folk i verden også"...... ............. Så kom alt som perler på ei snor.

Det stopper ikkje der!! Som plaster på såret, valgte familien å ete på ein restaurant som låg like i nærleiken.
Der var det ingen nisse, men ein ballongartist. Han var ikkje særleg smartare enn "nissen".
Borna fortalte han at dei hadde skrive brev til nissen. Svaret?? "Det er bortkasta tid!! Julenissen er min beste venn. Vi gikk på ski forrige helg og han sa at han ikke gidder å lese brev. Han har bedre ting å gjøre!"
Hahahahahahahahahaha.................... Unskyld meg, men eg flirer faktisk!! :=) Saka er jo berre så "tragisk" og eigentleg litt hjarteskjærande når ein tenker på dei stakkars borna. Likevel...... Det går jo ikkje an å ikkje sjå det komiske i det heile når ein sit og les om det.
Justin har brukt 500 000 kr på å se ut som Barbies kjæreste. Den menneskelege Ken, liksom??
Eg må ærleg innrømme at eg syns litt synd på dei som er så opphengt i andre at dei gjer kva som helst for å likne den dei er opphengt i.
I denne samanhengen er det snakk om ei dukke. Ei dukke som eg sjølv leika med då eg var born.

90 operasjonar!!! Trengs det kommentarar??? Han sjølv ser det på som ein hobby...... Jaja, det er godt vi alle er ulike!
Det kan vere at det er eg som er sær, men eg trur nok ingen vil kunne klare å overtale meg til at det er kult å bruke 500 000 kr på å få den perfekte kropp. På å etterlikne "idealet" sitt.
Han sjølv seier at dukka Ken, for born, er biletet på mannleg skjønnheit. Hallo??? Born evnar vel ikkje å tenke på kva som er mannleg skjønnhet eller ikkje?? Tar eg såååå feil??
For meg er uansett mannleg skjønnheit noko heilt anna enn å sjå ut som han godeste Ken!!

God natt!!
Hasta mañana :=)

IWALY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar