søndag 30. desember 2012

Ein heilmaks kveld der eg har konstantert at dersom eg skal delta på quiz i ein eller annan samanheng, ja då skal eg ta med meg sonen min på åtte og eit halvt! Ikkje nødvendigvis av di han er så ufatteleg smart, men av di han har evna til å tippe så grasalt riktig.......
Kor mange bein består skjelletet til ein baby av? "Det trur æ må vær 300!"  Hmm........... Eit lite blikk i boka for å sjekke svaret..........Hmmmm, på nytt. Shit, der er jo riktig!!
Korfor er vi avhengige av strupehodet? "For å snakke." ......Vel, litt logisk svar, kanskje, men det er visst du er vaksen. Ikkje så logisk at ein åtteåring skal svare det!
Kor mange millioner lungeblærer har vi i lungene våre? Dette er jo eit spørsmål ingen av oss veit svaret på?! "Mamma, æ trur det e 300!" 
Unnskyld språket, men faen!! Det er pinadø meg rett!! Det er no eg starter med å flire......Flire så tårene triller. Det skal ikkje vere mogleg.

Kor mange cm i sekundet  straumer blodet gjennom hovudpulsåra? "Tja, æ tippa 30!"  Er det vits i å sjekke??.......... Svaret er pinadø rett!
Søstra sa berre "Kan du still nån spørsmål som ikkje innehoill nåkka tall??"

Korsen farge har blodet?  Hahahahahaha..,......... Gud kor eg skulle ønske det var eit lurespørsmål!!!

Kor mange tenner har vi som vaksne? "32!! Æ veit at det er 32!! Ikkje sant??"
Og vips der var boka om kroppen klappa saman.

Med ein som som er glad i å lese, passa det jo perfekt med ei julegåve som inneheldt ei bok om kroppen. "Mamma, då kan jo vi læs boka og så kan vi still de ainner en masse spørsmål!!"
Han har ikkje lese boka enno, så det er ikkje "husken" som gjorde at han svara rett på så mykje. Rein tipping!!
No søv ein overtrøytt unge og "alle" vi andre får ei litt rolegare stund.

Væpnet ran av daligvarebutikk i Oslo, I det humøret jomfru Knutsen er i no, ja då skal det ikkje meir til før ho får spunk i hovudnerven!! Ein daglegvarebutikk gjer vel ikkje eit væpna ran???? Eg berre elsker norske journalistar!!! Smask!!!

Brukerne straffer instagram. Jaja.....skjær no alle over ein og same kam! Eg straffar dei ikkje...... Eg brukar instagram i alle fal EIN gong kvar fjerde månad eller noko slikt...... Hahhahahahahaha........ Jaja, det betyr jo at eg er brukar (sjølv om det ikkje er i så stor grad?!!Eg har det i alle høve nedlasta på mobilen.)

Kvinne arrestert for å dytte mann foran toget. Hahahahaha........Når eit kvinnfolk endeleg tar til vit, så blir ho arrestert???
Obs......No skal visst jomfrua passe seg her........ Kva kan ho ha fått i seg når ho viser slike haldningar?? Hehehehe.........Det seier ho aldri!! (Måtte bruke "hehehehehehe." for "hahahahaha" er litt oppbrukt".......)

Syr klær til Hennes & Maurits - til de besvimer. Hmm....... Er klærne så fine at H&M besvimer av di dei er så imponert?? Thijhihih-......
Kanskje ikkje eit tema å spøke med?!!  (Men i og med at det er forskjell på kor smart vi alle er, så trur eg at kanskje 12 % vil feiltolke overskrifta).

Selger Bieber-børster til dobbel pris. Ja, det er i alle høve ikkje til meg dei blir solgt. Viss han Justin B. ønsker at eg skal bruke børsten "hans", så er det jaggu meg ikkje meir rett enn rimeleg at han betaler meg for å gjere det. At eg skal betale dobbel pris for nok eg kan kjøpe på Cubus til ein femtedel av prisen???? Hallo??????
(No skal det seiast at eg ikkje brukar børste. Det er sikkert minst 10 år sidan det gjekk ein børste gjennom håret mitt! Aldri flokete, med andre ord!!)

At Bieber skal vere så gnien, har ført til at eg no har leita fram potetgullposen og noko godt i glaset, slik at eg kan legge litt til på sidebeina så eg blir litt meir attraktiv for denne flotte ungguten. :=)

Undersøker om svineinfluensa har blitt farligere. Vel, kva kan vel vere farlegare enn dauden?? Ikkje veit eg, så eg ventar i spaning på svaret.

Sånn eigentleg meiner eg at det burde vore ein eigen pris for "beste" overskrift. Det er jo Amandapris, Spelemannspris, Nobels fredspris, Egebergs ærespris......... Kvifor ikkje hedre journalistane som er så geniale at dei sporar oss på ville vegar??
Språk er sikkert ikkje så viktig......

Ha ei fantastisk bra natt! :=)
Sov godt!!

Hasta mañana!

IWALY A YKI



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar