fredag 21. desember 2012

Jordas undergong!!  Hehehehhehe......... Syns det er litt "kult" at dei set eit program som heiter "Vil jorda gå under 21.desember 2012" på planen til NRK 2 i kveld klokka 21.10.
Hadde jorda gått under, ville vi i alle høve ikkje fått sett programmet.
Når tittelen er framtidsretta...............og hendinga allereie skal ha funne stad. Tja, det er vel skikkeleg gjennomtenkt?! Spesielt då med tanke på at det er ein dokumentar.
Hadde vore litt likare om dei hadde sendt programmet i går kveld, eller noko sånt. Av den enkle grunn at då kunne vi ha sett det utan å vite svaret (som vi sjølvsagt visste). 99,9 poeng til NRK!

Kvalitetstid. Kvalitetstid i kveld, er det same som å sjå film!! Steffen og eg pressa oss inn i eine sofakroken, putta "Alene hjemme 1" i DVD-spelaren, hadde godteri i skåla og høge forventningar om mykje latter. Slik blei det riktignok også, sjølv om denne knetta var så trøytt at ho nesten slukna medan det var på det mest artige. Eg sovna heldigvis ikkje. Det handla berre å kome over den der "kneika".
No er det berre to dagar att til "Alene hjemme 2" skal visast på tv. Eg har lova han at dersom han søv lenge på morgonen, skal han få vere oppe lenge nok til å sjå den.
Eg veit ikkje heilt..... Det er liksom noko anna å sjå ein slik film om han er tilstades. Eg trur nok det har med at han flirar så hjarteleg å gjere. Då flirer jo sjølvsagt eg også!! Herleg!
Kvalitetstid betyr ikkje nødvendigvis å gjere så store sprell. Ein god film kan vere eit minst like godt alternativ. I alle fall om kosen og nærleiken til kvarandre er representert.
Ingen tvil om at den var tilstades i kveld. Ingenting slår vel mammakos?!!

Vinter? Eg kan gå ut på trappa og lese av temperaturen. Det tar meg berre sekundar og eg vil finne ut at det er nokre minusgrader (sånne der artige blå grader som gjer at jomfrua til tider frys når ho er ute med alt for lite vit til å kle seg rett!).
MEN............. Derimot, om eg kikker ut vindauget og gløymer at eg veit at det er "blåvèr" ute, ja då er det ikkje mykje som vitnar om akkurat det. Ikkje eit snøfnugg på bakken.
Om eg tar turen til klubbhuset og vender inn mot Joholla, kan det vere eg er heldig og finn litt is som er resultatet av ein vannlekkasje og som temperaturen åleine har sørga for å skape om til is. Det er vel det nærmaste eg kjem ordet vinter.
Lite, eller ingenting, vitnar om at det er den årstida vi har no og det tett oppunder jul.
Grasbana er grøn og son min er der og speler fotball i to timar nesten kvar dag. I desmber.
Han er ikkje ute og står på ski, men på fotballbana. Tja...... Det skurrar no litt må eg ærleg innrømme.
Det er nok til litt irritasjon for han også. Han har jo som mål at han skal gå "så så langt" på ski denne sesongen. (Ein må jo ta gull x antal gonger for å få dei litt større pokalane).

Fant slangereir i barnehage. Creepy!!! 24 slanger og 41 slangeegg. Saka var interessant heilt til eg såg at det var snakk om ein bornehage i Australia. Då var det ikkje så spanande likevel!!
Hmm......... Kva betyr det?? Syns eg borna i Australia ikkje er like mykje verdt??? Hahahahahaha.......

Sprengkåt og skinnhellig. NRK 1 har slått på stortromma og skal vise eit show der kvinnas historie endeleg blir fortalt uimotsagt.
Sikkert og visst er det nok at det vil treffe bra for mange. Kor mange skinnheilage har vi ikkje rundt oss og så er sanninga at dei eigentleg ikkje er så skinnheilage i det heile?! Lillejulaftan klokka halv tolv......sorry, då har eg andre ting å gjere.
Det gjer ingenting. Eg fell sikkert under same gruppa sjølv, så då er det vel ingenting å lære.......

Dette vil menn ha til jul. Vel, det står at 36% av mannfolka ønsker seg ein drill. Eg trur dei tar feil. Dei ønsker seg sikkert ei blidare kjerring!!! HAhhahahahaha............ Mindre sure miner og oftare sjansen til å ha rett. (Kampen tapt allereie før den er starta???)
Tja, kven vil ikkje ha ro rundt øyrene???
Eg har i alle fall ikkje kjøpt noko drill!!
(I tillegg får kvinnfolk som regel det dei ønsker seg...... Så ei urettferdig verd??? Neppe.... Berre slik det skal vere).

Skal eg no gjere eit ørlite forsøk på å vere alvorleg, kan eg jo seie at mitt ønske er alt anna enn materielt. I utgongspunktet er det materielle berre eit augeblikks lykke. Gleden der og då........men ingen nødvendigheit.

Det kan sjå ut som at det er ormetid i Australia. Eg har knapt fått logga meg av Vg og inn på Dagbladet før det dukkar opp ei ny sak om slangar. Også denne gongen i Australia. I motsetnad til den forrige saka, er det i denne saka snakk om giftige slangar. Hakket verre med andre ord!

Det var ein treåring som fann nokre egg i hagen sin. Lite visste han om kva egg det var. Han tok dei likesågodt med seg inn og la dei i klesskapet sitt. Lukka var at han hadde dei i ein boks.
Denne uka fann mora hans dei i skapet. Dog ikkje som egg........
Hadde bornet opnet boksen, hadde han mest sannsynleg døydd. Det er snakk om verdas giftigaste sort!

Ellers har eg no funne ein som kan måle seg med George Clooney! Dennis Quaid!!

Ha ei god natt!!
Hasta mañana :=)

IWALY




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar