torsdag 27. desember 2012

If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes.
Only then would you realize how special you are to me.

Jomfrua er visst i det poetiske hjørnet idag. Berre så synd at det ikkje er ho sjølv som har dikta desse to linene. Det stod visst "ukjent" under, så eg kan nok heller ikkje informere kven denne supersmarte personen er, som kom rett inn i hjernen min og fortalte akkurat det eg sjølv ville seie.
Verset kunne faktisk ha vore mitt!! Så synd at det ikkje er det............

Bridget Jones........... Så uendeleg god i vere klumsete, men likevel så herleg! Eg har sett filmen fleire gonger før, men heile den vegen ho må gå for å få eit frieri............Ja, ein må berre bli fasinert!! Ho vinn jo "gullguten" til slutt. Kven øsnker ikkje det??

Død passasjer kjørte t-bane. Hmm.........Kunne det ikkje ha stått "mann" i stadenfor "passasjer"?? Då kunne i alle fall eg fått fundert ei lita stund på om det er snakk om sjåfør eller passasjer.....
Saka ville jo definitivt vore litt meir sprita opp om det var snakk om at det var ein daud sjåfør som styrte toget!!
Byen rundt........ Dei andre trudde berre at han sov.

Slik er byttereglene. Tja, i år som i fjor er det vel mange som er misnøgde med gåvene dei fekk på julaften. Då er det jo fint at ein kan bytte dei inn...... Det er nok ikkje alle som blir like glad for gåven, uansett kva den inneheld.
Som mor mi sa seine julaften etter å ha prata med sonen min. Ho har aldri høyrt nokon som har vore  så ivrig som han når han sa kva han hadde fått i gåver og iveren var like stor for den lille "klubba" som fulgte med.
Det er jo fint at det går an å tanke at det er tanken som tel.

Ikkje det at det er teit å bytte. Har ein no fått ein genser i størrelse smallog den aller helst skulle ha vore i latge, slik at det var mogleg å få bruke den............... Men det er eigentleg litt utroleg kva folk byttar inn. Eg hugser blant anna ein artikkel etter jula i fjor som fortalte om symaskinar og liknande.
Vel.....Eg trur ikkje eg ville investert i ein symaskin om eg ikkje visste at mottakaren ville ha det (og trengte det). Ein symaskin kostar gjerne eit par tusen kroner, så det er vel ikkje så lurt å gje ei slik gåve utan at ein veit at den vil bli brukt.

Berre folk hugser på at ein må vere høfleg i butikken. Det er faktisk ikkje lovpålagt at du skal ha rett til å bytte. Likevel er dei fleste butikkane stort sett greie på det området.

Eg skal nok ikkje bytte noko gåve. Alle mine gåver passa heilt perfekt! Det kan nesten virke som om at det er veldig gjennomtenkt, så eg skal verkeleg ikkje klage.
Vel, i kor stor grad eg treng ein popcorn-maskin, kan diskuterast. Likevel, tanken bak var veldig god og det blei veldig humoristisk.
No skal det seiast at i dette huset poppes det enormt mykje popcorn!! Popcorn er veldig godt, utan tvil!! Ei årsak bak kjøpet med andre ord. :=)

Slik får du sexy, sotete øyne til julefesten. Not interested!! Kva skal eg med sota auge når eg ikkje har nokon eg skal stirre i senk?? (Hahahahahahahah........fekk du med deg at eg ikkje kommenterte det med sexy?? Thihihihihi............)

"Fifty shades of Grey" kåret til årets nok. Som om det kom som noko sjokk?!! Det kunne vi vel alle ha forutsett. Når ein ikkje treng meir enn nokre få dagar på å lese 1800 sider..............
Erotisk bestselger......

Slutt mellom Haddy og ektemannen. Javel?? Det er eit bilete av eit kvinnfolk. Eg går sterkt ut ifrå at det er Haddy som er på biletet.
Likevel kan eg ikkje skjønne kvifor dei har ei så stor overskrift med den tittelen. Kven er eigentleg Haddy?? Eg trur aldri eg har høyrt om ho og likevel kjem ho i Dagbladet av di ho ikkje skal vere ilag med han der mannen ho har budd med lenger. Vel, shit happens all the time..........
Er det berre eg som er treig sidan eg ikkje veit kven ho er?? Burde eg vite det??
Ho er vel kjendis i og med at ho er blitt plukka ut blant dei hottaste nyheitene det siste døgeret. Så kva veit vel ei ung jomfru som eg??

Denne videoen fra 1898 avkrefter at det var Coca-Cola som skapte den moderne nissen. Nei, no tar dei visst heilt av! Coca-Cola og nissen?? Eg ser ikkje heilt samanhengen........... Er nissen "kokakoliker"????
Cola kan skape mykje rart, men nissen................... Nei, det er stor forskjell på bilringar, kviser og nissen!!

Klokka er passert to, så det betyr at denne frøkena skal ta kveld. På tv'n er det uansett berre vald og atter vald, så eg føler ikkje heilt behovet for å bli sitjande.
Må dåke alle ha ei strålande og givande natt!! Hahahaha..........Jada, eg har artigtrusa på.........
Uansett, sov herleg godt så morgondagen blir fin! :=)

Hasta luego!

IWALY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar