tirsdag 22. november 2011

Tysdag 22.11.11

Mads har 12 000 femtiøringer. Har spart i 15 år. Ha! Han er jo like sær som eg...... Då eg var yngre, samla eg på tiøringar. Då eg var komen opp i x antall tusen stykk, freista det litt meir med store pengar. Det var berre å veksle dei inn.

Ving-eigaren er nesten tom for penger. Det er visst Thomas Cook det gjeld. Ving vil tydlegvis ikkje gå med i dragsuget. For mange reiseglades skuld, håper vi det stemmer. Litt kjipt om du snart skal ut og reise og ikkje kjem deg avgarde. Turoperatøren har visst hatt eit aksjefall på 70 %. Det vil ein vel kalle mykje??
Vingsjefen seier berre at det er vanleg at det går ned i desember. Det spørs om det brukar å vere sååå mykje.
Eg veit det er folk som skal ut å reise i jula.............

Frp-politiker anmeldt for voldtekt og sextrakkasering. Jaja.....Eg syns det har vore mykje slikt i det partiet dei siste åra. Så eg tenker berre "Kva er det no?" (VG Nett) Bystyrepolitiker Beate Helland (Frp) hevder stortingrepresentant Henning Skumsvoll fra samme parti har utsatt henne for seksuelle overgrep. Det er visst snakk om episoder som er skjedd i 2008 og 2009. Hallo, kvinne?! Kvifor kjem du med det no?? Fleire år etterpå, liksom......... Viss ikkje det er snakk om at saka har vore under "etterforskning" lenge og at det berre ikkje har vore i media før. Det kan jo godt hende.
Skumsvoll sjølv meiner det dreier seg om pengeutpressing. Han vann 7,7 millionar i mars og ho byrja å bli pågåande mot han etter det (ifølge nettavisa). Hmm..... No er det ikkje noko nytt at mange lar seg falle for freistinga til å tene seg ekstra penger på andre si bekostning. Eg klarar aldri å forstå kor langt enkelte er villige til å gå.
No skal eg vere forsiktig her, for eg veit jo ikkje om det faktisk er hald i anklagane som Helland kjem med eller ikkje. Sånn eigentleg burde eg vel heller då ikkje ha noko meining om det. Så det eg ytrar her må nesten sjåast på som litt generelt. Det er nok mange som føler dei har blitt urettmessig behandla opp gjennom åra.

Sjølv seier Helland at ho var så full at ho nesten var bevisstlaus av all alkoholen. Kjære, kvinnfolk..... Korleis er du då istand til å vite om det var valdtekt eller ikkje. Viss du nesten var bevisstlaus, gjorde du sikkert ingen motstand heller. Kanskje han oppriktig ikkje oppfatta deg som uvillig. Kva med å begrense inntaket av alkohol og ikkje minst kva med å ikkje bli med han heim (eller kor dette skal ha skjedd)? Dei har jo tydlegvis (ifølge avisa) vakna opp i lag morgonen etterpå. Så dei må ha hamna i same rom åleine på eit eller anna vis.

No er det ikkje meininga å vise lite empati med kvinnfolk som hamnar i slike situasjonar. Langt ifrå. det fins maaaaange idiotar blant menna...... Det er bra at det er fokus både på vald og sextrakkasering. Det er berre det at ein må sjå litt lengre enn berre kva ein forventar av andre. Kva signal sender ein sjølv ut?

Eg veit ikkje kva eg skal meine i denne saka. Som eg skreiv lenger oppe på sida, må nok ytringane mine sjåast på som generell og ikkje i lys av denne hendinga. Eg er ingen dommar eller jury som kan avgjere kven som har rett.........Eg berre brukar dei opplysningane eg les på nettet og gjer meg nokre tankar ut ifrå den ståstaden.

Lady Gaga - med eller uten truse? Ho har tydlegvis vore på prisutdeling med høg splitt i kjolen. Sjølv syns eg at eg kan skimte ein tynn strek som går over hoftene, så eg trur nok ikkje ho var truselaus. Ho har berre valgt ei som "skjuler" seg litt. Dette er heilt klart noko media brukar for å få folk til å lese. Kva betre har dei eigentleg å gjere?
Kjolestuntet kommer dessuten beleilig for Lady Gaga. Den siste tiden har nemlig flere kjendisnettsteder anklaget den eksentriske artisten for å ha blitt kjedelig i klesveien.
Tidlegare har det stått artiklar som for eks. Lady Gaga mistet hodet. Huffdå..... Så ille det må vere å stå der utan hovud! På direkten på tv!!! Slå den:=) Hahaha.......... Kanskje dei kan selgje det til fansen? Det fins sikkert ein eller annan tulling som er interessert i å betale mykje for eit så søtt hovud...........

Få flatere mage på null komma niks. Wow.....Viss ikkje det er ny rekord, så veit ikkje eg. Null komma niks. Kult...... Kvinnfolk, her er det berre å melde seg på. Det er jo garantert ikkje like "bullshit" som alle dei andre reklamane vi ser. Hiv deg på bølgja!!!

Fredriksens rederi filleristes. Huffdå... Ta no ikkje så hardt i. Eg lurar på kven den heldige er som har slike superkrefter. Det er sikkert snakk om sånn der legoutgåve!!!!!!

Nei, no fekk eg det litt for artig her eg sit, så takk for meg:=) Ha ein fortsatt fin dag!!

Hasta pronto!!

I miss you......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar