torsdag 24. november 2011

Fra svindyrt til grisebillig. Vi snakkar ribbe og pris frå 1982 og fram til no. Journalisten bak dette innlegget syns sikkert at "han" har vore flink med ordspelet sitt i dag. "Han" har jo forsåvidt det...... Eg trur ikkje eg ville ha klart å kome på same setningen. Så er eg heller ikkje så opptatt av kva ei ribbe kostar. Tar eg ikkje mykje feil, har eg allereie kjøt ribbe og fått kjøtet i frysaren.

Hopp til køys nå. Då bergar du bornehageplassen. Vel, eg er ikkje interessert i  bornehageplass. Ikkje no og ikkje seinare. Betyr det at eg aldri meir skal.....?? Hmm, stakkars meg!!! Jada, jomfrua har det artig her ho sit.
Det er jo litt fint at det offentlege skal bestemme kva tid du skal ha sex. Då slepp ein jo å tenke så hardt på det sjølv. Det passar meg utmerket no..........:=)
- Sjekk med kommunen før du tar deg en hyggestund. ,......................... hvis man ikke er heldig og bor i en kommune som har en god praksis.............. Det er ulikt i kor stor grad dei ulike kommunane prktiserer denne sexlova si.............(Eg lurar på kor mykje ulovleg sex som praktiseres rundt om i landet).
Nei, no skal eg slutte å tulle. "Hopp tril køys" er vel berre ei oppmoding for å kome best mogleg ut av det økonomisk. Like I care.......... Eg likte best mi eiga tolking!!! Thihi...

Det neste som står på sida, er at pappaperm er sexy. Joda, eg skal teie stilt!!

Flest eldre pirres av "Trekant". Tja, programmet er vel i utgangspunktet retta mot ungdom for at dei skal lære av det. Eg følgjer ikkje med på programmet sjølv, men eg overvar ein episode her tidlegare for å sjå kva det eignetleg er snakk om. Det var ganske "innhaldsrikt"........ Det er sikkert mykje dei eldre også kan lære av programmet, så det er jo hyggeleg om dei finn glede i det. Å sitje og stirre på at dei skal framprovosere orgasmar på seg sjølv osv er vel ikkje akkurat det eg finn mest interessant. Det kan jo vere at mange slit med det og syns det er lærerikt, men eg trur eg klarar meg godt utan den hjelpa!!
Berre dei eldre ikkje sit og ser på det ilag med ungdommen i huset så....... Eg trur ikkje eg ville ha sete ilag med foreldra mine og sett på slikt..........(Eller besteforeldra for den del...) Det skjer sikkert det også:=)

Ååhh.... Bruce Springsteen skal til Bergen og Olso i juli. Det freistar verkeleg. Det er vel ikkje berre, berre å få tak i billettar??!! Eg reknar med dei går fort unna.
Springsteen har eigentleg ikkje så supergod stemme. Likevel, med dei rette låtane er det kjempebra. Han er uansett stor og det ville blitt ei fin oppleving å få dratt på konsert med han........

I dag oppdaga eg plutseleg ein liten ting. Han der sonen min, han kan vere riktig så artig, men dog ikkje heile tida. Her om dagen laga vi pepperkakehus og pynta det med masse nonstop og seigmenn. I dag såg eg plutseleg på huset........Ops, kor var all nonstop'en og alle seigmenna?? Trur du ikkje det er ein liten kar som litt etter litt har sneke seg litt godsaker?? Då eg oppdaga det, var det ikkje måte på kor uskuldig han skulle spele. Jaja....... Det var jo litt komisk også........ Det er godt det berre er jul ein gong i året.

No skal jomfrua ta kveld og bysselalle. Ha ein fortsatt fin kveld.

Hasta pronto.

DY

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar