torsdag 11. april 2013

No trur eg det er enkelte som tar heeeeeilt av!! Dagbladet har ein artikkel som seier "Kvinner trenger ikke BH".
Eg vil tru at det er menn som står bak det sitatet og det må verkeleg vere nokre mindre smarte glupisar som har konkludert med det!

Neida, det er sikkert berre tull at BH hjelper på ryggen og på nakken. Eg treng ikkje lese artikkelen for å skjønne det.
I tillegg står det garantert om at ein ikkje får hengjepuppar om ein spring utan BH. ALt er sikkert heilt korrekt også. Det er det verste av alt.
Likevel........ Eg vil sjå dei mannfolka som har testa ut korleis det er å ha bryst og ikkje ha BH på. Korleis det er å springe utan.
Det er ubehageleg om ein berre skal gå også. (Med mindre ein har størrelse A på brystene eller er brystlaus.............)

Viss ein har hengjepuppar, er det lite sexy å gå utan BH. Definitivt.
Kor lekkert er det å sjå at enkelte har niplane sine nesten nede ved navlen?? Dei skal jo vere midt mellom albue og skulder. Og kor deileg er det eigentleg at dei sprett opp og ned når du hoppar eller løp rundt omkring?

Sanninga er at ein professor har sagt at dersom ein brukar BH, ja DÅ får ein ryggplagar og hengjepuppar. Det er til inga nytte å nekte pupene tyngdekrafta. Slik er det berre.

Det er jaggu meg godt vi ikkje er pålagt å følge desse forslaga som desse viktigperane kjem med. Eg brukar BH og kjem alltid til å gjere det.
Så kan du jo sjølv tenke deg til kva tidspunkt den hamnar på golvet...... (knaggen). Hahahahaha..........

Før måtte man være smart for å si noe på tv. Trond Viggo Torgersen...... Du har heilt rett!! Så kan du sjå på Paradise Hotel og finne ut om du nyter forskjellen. (Utviklinga). Eg veit du har sett sexscenene, så det er vel difor du har kome med denne ytringa.
Ei verd i utvikling!!! (Samfunn....)

Jaja...... Nord-Korea har soldatar med stiletthelar, vi teng ikkje BH og Paradise Hotel er programmet vi skal lære av i dag! Kan det bli betre? I´m just asking...........
Eg får nok sove godt uansett!!

Ha ei fortreffeleg "resten av kvelden-tid" og sov godt!!

Hasta mañana!!

Wish......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar