søndag 7. april 2013

Dette er livet!

Dagens sitat: Dette er livet!! Ja, det var akkurat dei tankane som for gjennom hovudet då eg var oppe på høgda her for andre gong på to dagar. Vèret var nesten like bra som i går, berre hakket kaldare, utan at det la noko demping på opplevinga.


Her er eg med den herlege sonen min, ikkje lenge etter at vi var komen opp. På sida av oss ser du eit riktig så nymotens par ski. Herleg oransjefarga og litt ulike bindingar enn det vi to yngste er vane med!! MEN, dei fungerer. Det er jo dette biletet eit prov på. :=)  (Vi bør kanskje hinte frampå om at det fins sportsforretningar ikkje lenger unna enn 10 mil..............) 



Litago er godt! Stor i augene, lykke........mamma har kjøpt stor litago og den er med på fjellet! Jippi!! 
Ingen ordentleg skitur utan sekk med mykje godt i. 
Kva er vel betre enn å sitte der i sola og nyte ho til fulle med eit stykke sjokoladekake og varm kakao? (Sjølvsagt etter at den nødvendige dosen med mat er inntatt).
Kakao, kaffi, vann, litago.......drikke for einkvar smak. Mat, kake, kjeks, sjokolade, popcorn........ Ein toppers sekk!! 


 I bakgrunnen ser du Prestinden. Det var ein som trudde det var nasjonalfjellet vårt, Stetind, men det fjellet må du nok lenger frampå kanten for å få auge på. Det ligg bak "haugen" til venstre.
Himmelen er ikkje like blå som i går, men eg reknar med at fargeavkastninga til andleta var like bra som dagen før.
Her er det ein som ventar på at enkelte andre skal "få fingeren ut" og få på seg skia. Det er på tide å starten nedturen. Ei litt smartare rute enn det mora tok i går.
Ho tok nemleg same ruta ned som ho kom opp. Vel vitande om at det kanskje ikkje ville vere så smart.
Med to andre på slep, var det om å vere fornuftig.
Om det var så mykje hjelp i det at eg skulle vere fornuftig, ser du på biletet under!! Hahahahaha........ Det hindra i alle fall ikkje ein viss kar i å hamne i snøen!!




Snø under brillene tyda på at fallet landa med overkroppen først og akkurat det gjer grobunn til hjarteleg latter. 
I alle fall klarer ikkje denne tøtta å la vere å flire. Eg flirer nesten litt berre av å sjå biletet. 
Le først.......spørre om det gjekk bra etterpå!! :=) Thihihihi...........




















Og like etterpå tryna nestemann!! Hahaha......... 
I følge han sjølv, blei trusa hans nesten levande begravd!! (Kva no enn det skal bety...........) Eg trur kanskje det betyr at han blei ganske så fylt opp med snø. Overalt!! 
Jomfru Knutsen hamna ikkje ein einaste gong i snøen og er veldig nøgd med det! 




Denne utsikta er det vel ikkje noko å seie på. Herleg både til fjells og til havs.
Eg reknar med at dei som er ein del av hytteparadiset i bakgrunnen av biletet hadde det minst like fint som oss og var ein del av fjellet der på ein dag som denne.

Fem timar i denne vakre naturen var ikkje eit sekund for mykje. I dag var det om å kome seg tidleg ut av senga og få skia på føtene. Hadde eg vore åleine, skulle eg ha lege oppe på høgda enno!!
Lykkeleg av di fjeset har fått litt farge, håper eg på mange fleire slike dagar! :=)

Jeg tror på romvesener. Tom Cruise trur no på så mykje.......... Eg er vel ikkje den største tilhengjaren av scientologikyrkja og Tom C. er vel ein frontfigur på det området.
Romvesener?? Tja, kanskje det var romvesener ombord i SAS-flyet som strena rett over hovudet på oss i dag. Kanskje det ikkje var eit SAS-fly. Kanskje det var eit kopifly for å narre oss og så dukkar dei opp i kveld for å hente oss heim til planeten sin?! Kanskje, kanskje...........

I følge Tom`n, så er vi som ikkje trur på at det bur romvesen på andre planetar, arrogante! Hahahaha........ Yes! Då få r eg også bli medlem av den klubben! Arrogant-klubben....... Jippi!

Kjernetrua i scientologien er at romvesenet "Xenu" sendte milliardar av frosne sjeler frå eigen planet til ulike vulkanar på jorda.
Desse vulkanane har hatt utbrot og sjelene spredte seg inn i menneskelege organer.
Hahahaha......... Det største pisspreiket eg nokon gong har høyrt. Og dette trur enkelte på, Sånn heilt seriøst??
Joda, eg veit at vi skal ha respekt for andres meiningar, men enkelte ting er det vanskeleg å ta alvorleg......... Er det berre eg som syns det???

Nei, Cruise...........You are not my favourite today! Sorry..............

Her er MC´n som ikke kan velte.  Hahahahaha........Eg flirte godt då eg såg bilete av "motorsykkelen". Å kalle den for det, er kanskje å trekke det litt langt, men den er no definert som det.

Motorsykkelen er innebygd, akkurat som ein liten bil.
For meg ser den no mest ut som ein liten konebil, berre at den kun har to hjul.
Eg tippar det vil vere eit supery sjekketriks om du dukkar opp i denne for å imponere dama du liker.
Kanskje ho berre spring sin veg? (Å setje seg inn i den gjer ho vel neppe.......) Hehehe......

Toppfarta er "berre" 160 km/t. For dei fleste "bikerane" er nok ikkje dette så veldig fett, men for ei ung jomfru som meg, høyres 160 ut som eit svimlandes høgt tal.
Nok høgt til at eg engster meg halvt i hel om dei eg kjenner prøver å teste ut maksfarta. (Så skal eg heller la vere å fortelje kva mi maksfart gjenom Sverige var forrige sommar!!)
Vel, kor stor kapasitet kan ein eigentleg forvente at eit køyretøy av denne sorten kan ha?
Sikkert fint å ha på ein regntung dag, men ellers...?? Eg vil tru at "taket" rundt tar bort den ekte "feelingen" ein motorsykkel skal gje. Ingen spaning med andre ord.

Wenche vann VM i toppløsaking. Det var i helga det skjedde. Vi gjekk glipp av heile greia. Eg syns jo vi burde stille mannsterk opp og delta.
Ta eit gamalt badekar eller noko liknande og sette utfor bakken i full mondur.
Eg har allereie fått "truslar" om at eg blir påmeldt til neste år (berre at det ikkje er eg sjølv som skal stå for sjølve påmeldinga). Kanskje like greit........

Ellers så er dagens fristelse komen på facebook-sida mi. No har eg fått både middagstips, kveldstips, desserttips osv....... Så det lønte seg å mislike mat på facebook.
Hahahaha.......

Ha ein fortreffeleg kveld!
Hasta mañana!

IWALY!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar