søndag 28. april 2013

Bikinien som gir sprettrumpe. Joda, men no er eg ikkje så veldig inne på det med sprettrompe eller ikkje. Sånn heilt ærleg, så veit eg eigentleg ikkje korleis ei sprettrompe ser ut.
Eg kan sikkert tenke meg til ret svar, for det er sikkert logisk, men eg bryr meg berre ikkje.
Eg har aldri hatt som mål å få sprettrompe. Eg får klare meg med den eg har og er ikkje den god nok, så synd for den som syns det, liksom...... Take me as I am!

Tiger overrasket kvinne på do. Ja, det måtte vel vere ei kvinne...... For det første så ville eg sørga for å ha ein do som var så pass privat at det ikkje var mogleg for ein tiger å ta seg eit lite besøk. Eit besøk inn på det aller heilagaste.
Eg veit no ikkje heilt kva eg ville tenkt om eg plutseleg fekk ein tiger inn på besøk om eg sat der halvnaken og klar til tørk.
Litt dårleg "timing" i alle fall!! Eller.......
Kva gjer ein? Blir ein verande, eller spring ein avgarde med rompa bar? Kanskje er ikkje tigeren så lysten på ei skitrompe?
I really don´t know and I don´t want to know either......

Miriam svelget diamant til 30 000. Jaja, 30 000 er jo ikkje så svimlande høgt at det gjer noko! Det er vel fleire i dette landet som har ein så eksklusiv diamant?
Hadde det no vore ein diamant til 150 000, ja då hadde vel eg også reagert, men då hadde ein vel måtta vore kjerringa til Røkke (og det traktar eg ikkje etter).
Ellers er det jo ein kjempesmat idè...Svelgje ein diamant. Kvifor har eg ikkje komen på det sånn heilt av meg sjølv?

Derfor er du morragretten. Hmm.... Skal menna endeleg få svaret på dette store spørsmålet som dei har undra seg over sidan tidas morgon? Hahahahaha....... (Eg trur eigentleg ikkje at eg er særleg morgongretten. Eg er mest berre trøytt!)

Det er hormonene som tar kontrollen. Næh, går det an då? Hmm....Den var ny! Kva då med dei som er veldig blide morgon etter morgon? Er dei hormonfrie? :=)

Kortisol er svaret! Kortisol.....stresshormon. Så om du har ei superbisk kjerring på morgonkvisten, så er det berre å smile og fortelle kor glad du er i ho (i håp om at ho lar seg avvepne). Resultatet er sikkert at ho eksploderer meir enn kva godt er, men som mann skal du jo ikkje vite det på førehand.
Kvinnfolk er lette vesen å forstå seg på!! Hahaha....... (Eg syns eigentleg litt synd på menn!)

Gjengleder fikk fem barn med fire fengselsvakter. Hahahaha.......Godt gjort! Fem born med fire er ikkje så suverent bra i dagens samfunn. Det er sikkert fleire som har det, men med fengselsvakter??
Eg tenker at dette må vere ein mann som verkeleg har fått servert guds nådegåve når det gjeld å prate. Han må rett og slett vere eit unikum når det kjem til å snakke seg til ting.
Å klare kunsten det er å sjarmere heile fire fengselsvakter er ikkje lite, spør du meg.......... Så kan ein jo også tenke sitt om dei det gjeld også.......

Jaja, godt at det er seint på kveld. Då kan eg tusle meg i seng og drøyme om mi eiga sprettrompe og planlegge ritualet for korleis dei andre skal få svi gjennom min morgongretne adferd. Hahaha........ Tenk om det hadde vore slik..... at eg kunne pesa nokon kvar einaste morgon. Så "heldig" er eg heldigvis ikkje ´! :=)

Nei, ha ein fortsatt fin kveld og sov godt!!
Hasta mañana!

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar