tirsdag 9. april 2013

Boff.......... Eg har visst heilt gløymt av å skrive i dag. Plutseleg er klokka passert elleve og eg er stuptrøytt!! (Mildt sagt).
Eg kan jo sjølvsagt hente meg eit par fyrstikker og satse på at dei gjer jobben sin med å halde augelokka mine oppe, men det høyres ikkje heilt behageleg ut, så eg trur eg lar vere.
Dessutan trur eg at eg er litt lett antenneleg i dag, og då er det vel ikkje det luraste ein gjer.........å leike seg med fyrstikker!! Hahahaha.......

Det beste sitatet eg har lest i dag, var frå ei venninne. Ho skulle kommentere humoren som eg har i dag. Eller i dag og i dag.........
Tenk innimellom ......... djiiiiiiises førr en dårlig humor....... men så tar æ mæ sjøll i å flir godt t dæ likavel ;))))
Herleg!! I just love it!! Thihihihihi...................

Cruise om skilsmissen: Tragikomisk. Tja, så er det vel det.
Cruise har i alle fall opna seg for pressa slik at vi kan få oppdatert vår kunnskap på den fronten. Important information we call it!.
Uansett, det er hans humoristiske sans som bergar han. (Marita, kanskje han skulle byrje med meg?? Tippar du vil synes det er ein god ide!! Hahahaha...... Så kan vi ha sjuk humor ilag!) :=)

Du kaster vel ikke tørketrommel-lo rett i søpla? Åjoda, det gjer eg vel det!! Rett i søpla!
Eg skjønner såpass at det no kjem eit eller anna som skal overbevise meg om at det er gale. Frykteleg gale! Don´t do it!!

Tørketrommel-lo skal visst ikkje hivast. Ikkje i søpla.........men den skal komposterast! Tenk det!!
Så no kan du som lesar av desse linjene sitte der og ha dårleg samvit, for eg er ganske sikker på at heller ikkje DU kastar den andre stader enn i søpla!!
Tar eg feil, kanskje? Neppe...............

Så no har både eg og du lært noko nytt. Berre at forskjellen på meg og kanskje deg er at du kanskje har ein kompostbinge.
Kom og sjå i min hage, så skal du få leite deg halvt ihel før du finn ein binge. Og sjølv då vil du ikkje finne den!!

Nei, eg veit om enkelte som har det i bygda og dei har problemar med kvite og heslige makkar.........
Eg gidd ikkje ta meg bryet. Så får heller eg berre bli uglesett av dei som meiner det er galt! :=)

Det hender at kvinner rett og slett er ubrukelige. Hahahaha........ Andres har skjønna det!! Thihihi.... Bondeknøl!!

Joda, vi er nok ubrukeleg til mykje rart, men det er jaggu meg han og alle hans medkjønn!!
Eg trur ikkje heilt eg skal innlate meg på å avsløre kva vi eller menna er ubrukeleg til, men lista kunne blitt lang.
Farmen-Andreas sjokkerer i alle fall aldri (sjølv om det er nett det avisa påstår). Etter å ha sett han i aksjon i framen, er det vel ikkje noko sjokk å høyre at han kan uttale seg slik? Då er det enkelte som ikkje har fulgt med i timen.

Viss vi ikkje er lydige, har menna lov til å tukte oss. Hahaha.......Crap...... Prøv fysiske virkemiddel på denne knetta og du vil angre!
Det å tukte nokon handlar om å vise kven som er sterkast. Så på spørsmål om kvinna kan tukte ein mann......ja, då berre flirer han. Ho vil uansett tape av di han er sterkare.

Jaja, Andreas. Du har ikkje lagt inn noko god giftemålssøknad!! Tippar ein som risikerer å bli svigerfar til deg tar saka i eigne hender! (Og pass på......for han kan vere sterkare og smartare enn deg og då spørs det kven som tuktar kven!!)

Nei, med Andreas-tuktinga frisk i minne, skal eg slutte av og få skjønnheitssvevnen min. Det blei ingenting av fyrstikkene og eg er faktisk vaken enno (enn så lenge). I alle fall i nokre få minuttar til!
Så ha ein fortsatt fin kveld og sov godt!

Hasta mañana!

IWALY!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar