torsdag 4. april 2013



Neida..........Jomfrua er ikkje blitt heilt gal enno. (Men det spørs no etterkvart....hahahaha).
Desse bileta er eit resultat av min kritiske haldning til mat og facebook!
Sånn eigentleg var det nesten det same som om å be om det. Eg burde skjønt det då eg skreiv at dette slepp eg ikkje unna. Så desse to bileta er dukka opp på MI facebookside dei siste to dagane. Sjølvsagt med litt "knegging" under! :=)
Det øverste er forøvrig kylling fylt med bacon, ost og løk, så eigentleg fekk eg jo då eit godt mattips.

To bilete som fekk meg til å le etterkvart som eg oppdaga dei. Ergo eit bra stunt og med på å gje eit lite positivt puff på denne dagen.

Denne dagen.........Kanskje litt av den sprøe sorten. Noko mitt herlege syskenborn er eit prov på!! Ho er så definitivt i slekt med meg! Heldigvis.........
At ho er vakse opp på Vestlandet, har ho såvisst ikkje tatt skade av. Dei nord-norske genene er så til dei grader tilstades i kroppen hennar.
Ho har ikkje budd lenge her nord før ho skjønna spelereglane. :=)


Isbading kallar vi det!! Sjekk dette......... It made my day!!! Hahahaha..... Like blid som meg og kanskje hakket tøffare. (DET innrømmer eg aldri!!!)

Eg skreiv jo her om dagen at ein ikkje burde legge ut lettkleddbilete av seg sjølv. Dette biletet er definitivt ikkje eit slikt bilete. Det kjem under ein annan kategori. Eg har berre ikkje fått døyp kategorien til noko enno. Dettte er berre tøft og i ein setting som fortel noko.
Bikini og LUE..........Det er jo berre heilt rått.

Maten var nok ikkje nok til å "berge" dagen min åleine (ikkje at det var noko å berge), men ved hjelp av dette biletet så blei den meir enn berga. Som sagt...... It made my day! <3 p="">
Sånn eigentleg har dette vore ein super dag. Masse herlege menneske rundt meg.
Så spørs det sjølvsagt kva eg legg i ordet herleg. Hahahahaha........Ikkje sikkert at eg syns dei er så herleg kvar einaste dag!
Av ein eller annan grunn har det vore plystring og synging i gongane i heile dag, både av dei musikalske og dei som kanskje er i andre enden av sjiktet i den kategorien.
Om det er visse tema som har opptatt dei i dag, skal vere usagt. Likevel......Det har i alle fall virka positivt inn!
Det gjekk vel sånn eigentleg veldig bra heilt fram til dei plasserte denne unge jomfrua åleine inne på kontoret med heile seks menn.
Ingen George Clooney blant dei, så inga hake nede på knærne, men likevel "skummelt".
Ikkje spør kor effektivt det blei............

Illustrert vitenskap. Quiz...... Eg skjønner eigentleg ikkje kvifor ikkje fleire speler det. Det er jo gøy!! Vel......... Til ein viss grad. I alle fall når ein tar seg tida til å la spørsmåla få synke inn. For det er ikkje alltid så fine dei orda som kjem ut når det går "rett i dass". Og det er ikkje alle som veit kven det er som kom ut av limosinen sin med raudbeter over heile seg. (Enkelte veit svaret, men eg trur dei høyrer til mindretalet.)
Dei fleste spørsmåla er nok ikkje så sære som nett det. Krig, historie, antikken, matematikk, naturfag, musikk, kultur, bibelen, teknikk......osv osv..... Temaene er mange!

I dag var det "close race" to the bitter end. Adrenalinkick.........for så å bli slått på målstreken.
Det betyr at det fins ikkje noko anna alternativ enn "rematch". Gorr-irritert over tapet!!!
Ein irritasjon som faktisk er av det positive slaget. Det skaper røyrsle i kamplysta. Det skaper motivasjon. Det setter heile meg i live.
Så ergo er det med på å gjere denne dagen så fin! :=)

Vi klagar på vèret, vi klagar på ditt og datt........ Så gløymer vi kor fantastisk ting eigentleg kan vere.
Det er jo millionar av ting å smile av. Kva gjer det no om den "hersens" snøen må måkast? Eller om brøytemannskapet ikkje klarer å halde følge med folks forventningar på ein heilagdag?
Skal vi til fjells anten på føtene eller på ski (you name it), så har ein sikkert satt av nett den dagen til det. Då gjer det ingenting om ein må gå dei ekstra metrane.

Hahahahaha....... Eg seier det berre av di eg aldri har trengt å gå dei ekstra metrane sjølv. Då er det lett å gni det inn! :=)
MEN det gjer godt å seie det. Godt å vere positiv til det også! Thihihi......så då så. :=)

No nærmer det seg kveld og det betyr at jomfrua må freshe seg litt opp før ho skal ut og gjere enkelte stader utrygg. Det er torsdag og musikkveld og denne torsdagen har eg tenkt å få det med meg.
Så det betyr at eg i dette sekund ønsker alle ein herleg kveld!!
Hasta mañana! :=)

IWALY!!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar