torsdag 11. april 2013

Ein herleg dag!! :=)))

Så fekk vi ein ny herleg og fin soldag! Sola som avlar positiv energi....... Heilt utroleg deileg. Så no håpar eg det er vår vèret som gjer seg gjeldande.
Så spørs det kven som har tilbringe dagen på ein sofa foran ein skjerm og kven som har utnytta sola.
EG har gjort det siste.
Eg var såvidt innom heime etter arbeid før eg var ferdig påkledd og klar for tur. Skitur. Skihytta. Mutters åleine.........

Det nydelege vèret sørga for at det var vindstille opp langs heile dalen. I heilt eigne tankar, var det berre å trø på. Eg naut kvart sekund!

Diverre kan ikkje ein slik dag vare evig.........

Nå har Kim Jong Un skaffet seg kvinnelige soldater i høye hæler. Eg må ærleg innrømme at det er eit av dei mest tåpelege bileta eg har sett. Kvinner i soldatuniform og stiletter. AG3 og stiletthæler!!! Slå den. Det er noko ein bør ta seriøst......... Hahahaha...... Berre teit, spør du meg!

No er det eingong slik at Nord-Korea er avhengig av kvinner i forsvaret. Jaja...... Greit nok det, men stiletthæler?
Jomfru Knutsen har nok med å klare å gå "normalt" med slike hæler, og då er det rett og slett vanskeleg å sjå for seg at desse nette kvinnfolka skal klare å spurte i ein naudsituasjon.
Og for dei som ser for seg "Sovjet-stilen", så er altså hatten også med.

Nei, eg kjem plutseleg på at eg skal på musikøving snart. Så då er det berre å pakke saman. Kanskje det kjem litt meir i kveld.

Hasta luego........

More than words......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar